Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Fasiken….

Skit ballooba, det är första advent redan på söndag!! Ja, jag vet är lite sen att koppla sånt:-D
Jag som skulle hinna köpa nya julgardiner till köket! Och var har vi lagt alla adventsljusstakar?? Hmm, hoppas inte i vår extra förråd för då kan det bli knepigt att nå fram till de just nu…!?
Men men, det blir nog bra i slutändan…..känns bara som att tiden springer iväg från mig:-D

Idag får barnen köttbullar och makaroner el. potatismos! De har önskat det i flera dagar:-) Jag som har försökt att vara duktig och lagat kyckling med bacon, kalops, korvsoppa mm de senaste dagarna och det har ungarna ratat totalt!! Nä, vill de ha köttbullar så får de väl det då (jag ger mig.…)….

Själv ska jag och gubben äta lite gott när barnen har lagt sig, vi har ju Idol att glo på ikväll:-D

Ni som tittar på Idol….Vem är eran favorit??

Jag är lite kluven faktiskt denna år……

Erik är ju helt klart bra, ingen snack om det!

Tuva har jag också gillat hela tiden men tror ändå att hon behöver ”mogna” lite;-)

Mariette tycker jag är superduktig, rutinerad liksom….

Calle är skitbra på viss sorts musik!

Slutligen så håller jag nog mest på Erik och Mariette;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Fasiken….

  1. hej…jag håller på erik, eller tove!!! tove e bra för sin ålder och kan bli riktigt bra med tiden…ERIK däremot e riktigt riktigt bra…han tror jag starkt på! som andra sagt innan mig (juryn) han kan bli en världsstjärna!!!
    vet inte vad jag tycker om mariette riktigt, tycker att allt har låtit likadant liksom…men d e vad jag tycker!!!
    hoppas allt e bra med er, o m magen!!!!!
    mvh anna…lilla cecilia skickar en kram!
Kommentera