Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Fvp igår

Fostervattensprovet gick bra igår…….det var inte skönt för fem öre men det gick att stå ut med obehaget:-)
Tänk att de sticker in en nål ca. 5-7 cm i magen, usch o fy……
Läkare var helt underbar, skojade friskt med oss mm:-D Han lät oss få se 3D-ultraljud åter igen fast det inte ingick:-D Helt kanon!

Fick även med oss 2st nya bilder på knytet;-)

Knytet viftade hej vilt med handen under nålsticket och det såg ut som om h*nville stoppa eller fånga nålen:-)

Alla barnen är rätt hostiga och Alice är värst på nätterna:-( Hon får alltid en jobbig hosta vid en förkylning och det har varit så efter att hon hade RS-viruset som bebis:-( Så det känns som om att man sover typ ingenting på nätterna just nu…..

Idag hade jag utvecklingssamtal med Linnéa och det gick galant:-) Hon är så duktig i skolan och sköter sig bra på alla sätt:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

4 reaktioner på ”Fvp igår

  1. Hej Camilla: Bilderna är tagna i v.15+2 och det var riktigt kul att få se 3D:-) Så rekomenderar verkligen ett 3D/4D-ul;-)

  2. Hej, är in här och läser då och då. Tycker det är kul att läsa om en så stor familj.
    Kul att få lite fler UL-bilder. Nålen låter inte alls trevlig…

    Ha det bra!
Kommentera