Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Fyra stjärnor

Just nu har jag fyra större stjärnor som sitter i soffan med varsin tallrik fil och flingor och tittar på film – Arthur nånting :-)
Det är Jennifer, Benny, Selina och Victor, de är förkylda och hostiga och fick stanna hemma idag.
Det blir lätt så när barnen kastar av sig tröjorna så fort solen behagar att titta fram, de tycker att det är varmt trots att det blåser kalla vindar fortfarande….

Det blev tacoslasagne till middag igår, jättegott :-) Vill ni ha recept på det – väldigt enkelt och gott är det?
DSC01315 - Kopia

Det blev jättevarmt till eftermiddagen och vi gick ut efter maten. Anneli kom med sina barn också :-)
Det börjar blomma så fint i rabatterna…..inte alls som förra året för nu har vi inte velat plantera massa nya blommor då vi hoppas på att hitta nånstans att flytta så snart som möjligt men de befintliga blommorna har börjat visa livstecken :-)

DSC01316 - Kopia
Lilla Rhododendron som jag trodde var döende har börjat blomma :-)

DSC01317 - Kopia
Rabarbern har vuxit som bara den (ingen blomma men ändå ;-)) och bakom den har vi någon blomma som jag inte vet namnet på som har fina knoppar :-)

DSC01318 - Kopia
Och jordgubbsplantorna vi planterade förra året blommar så fint :-)

Peter rensade bort all ogräs och vände på jorden, han kanske inte kan låta bli att kasta ner lite blomfrön….återstår att se.
Han hittade fina daggmaskar i jorden och klart att Nellie fick bekanta sig med en 😉

Idag väntar jag på leverans….en stoor leverans som jag kommer att dela av mig med till er i form av tävling/ar :-) Mer om det senare 😉

Nu ska jag fixa lite kaffe och börja plugga så tjingeling

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

11 reaktioner på ”Fyra stjärnor

 1. Mmm, Det lät smarrigt värre så ja tack gärna receptet.
  Ska bli kul å se vad du bjuder på för tävling/ar :)
  Ha det gott!
  Kramiz

 2. hej…ville bara förmedla det syrran alltid säger till mig, barn blir INTE sjuka av att de har för lite kläder eller att de är kallt ute..det måste ALLTID finnas ett virus som smittar för att man ska bli sjuk, däremot kan man bli kall och frysa och snoret rinner av den anledningen men det är inte av kylan och dan efter borde det ha upphört annars är det ett virus som smittat…och det hon säger låter ju iof sunt, så numera är jag inte så tjatig vad gäller mössan på ungarna…de känner oftast själv när de vill ha mer kläder på sig….en tanke bara..
  ha det bäst

 3. Vilken pigg mask! Tycker det var lite fusk, Peter har ju handskar på sig.

  Blomman bakom rabarbern är en Iris. en äldre dam lärde mig att rötterna gärna ska vara uppe lite ovanför jorden för att den ska trivas och blomma. Jag har skrapat bort jorden på mina och nu har de förökat sig och har massa knoppar. Jag har både ljusgula och blå.

 4. Barnen här hemma älskar Arthur-filmerna :)

  Blomman som är bakom rabarberna ser ut som någon slags lilja, inte helt hundra men mamma och de har liknande blommor på tomten :)

 5. Ja, självklart vill vi ha recept :) Jag har alltid så dålig fantasi när det kommer till mat, så recept på allt möjligt tas tacksamt emot :)
Kommentera