Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Gääääsp

En till natt med lite sömn och det sätter sina spår….Idag är jag TRÖTT!

trött

Nellie somnade först runt midnatt och Knappt en timme senare när jag precis somnat vaknade hon med det härliga skriket :-(

Inget annat hjälpte än att gå upp och bära runt henne tills hon somnade om. Man blir så stressad samtidigt att man knappt kan somna själv sen för man bara väntar på nästa skrik-attack…..ändå tänker man bara jagmåstesovasnabbt, jagmåstesovasnabbt.

Jag kommer nog igång ordentligt till eftermiddagen, brukar bara ta hela förmiddagen att vakna till ordentligt :-)

Morgonen har varit ett enda stort bajs-race! Ungarna har proppat i sig alla dessa äpplen vi fått och det ska ju ut ur systemt också 😀 Jag tror att de fattat nu att det kanske räcker med att äta ett par äpplen per dag istället för 5-8 😉

Jennifer och Benny ska på födelsedags-disco ikväll, 2 klaskompisar fyller år och alla i deras årskurs är bjudna så nu ska jag iväg och handla presenter :-)

Hoppas att ni alla får en fin dag ♥

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

7 reaktioner på ”Gääääsp

 1. Min snart 2 åring har skrikit i perioder på natten, men det visade sig vara öroninflammation så efter några dagar sov hon som en prinsessa.

 2. Inte kul med nattskräck….

  Våra tre äldsta har haft det allihop, kom mellan ca 2-4 års ålder. Gråt, oro i kroppen, någonstans mellan dröm och verklighet, ibland ”pratar” de utan sammanhang, ibland inte kontaktbara… Jag brukar försöka att stryka dem över ryggen (om de gillar det) och sjunga lite, ibland funkar ingenting mer än att bara vara, finnas där. Maktlöshet är bara förnamnet. Men det går över. Jobbigt och hemskt, men det avtar med tiden. Håll ut!
  Ha det gott! /Ann-Mari

 3. Testa att ha en liten lampa tänd och en liten stereo med tex en saga på, ställ den på repet. Funkade för oss när vår minsta son hade svårt att komma till ro. Lycka till

 4. Hoppas att det blir bättre med sömnen snart! Jag är väldigt imponerad av dig att du klarar av att ta hand om så många barn med så liten sömn. Jag tror att jag hade brutit ihop för länge sen.

 5. Jobbigt för er! Känner igen mig! Likadant här, Walther har svårt att komma till ro på kvällen vilket påverkar mig att jag inte kan sova… dock sover han hela natten. Men jag har svårt att komma till ro ändå. Desutom dras jag med en depression så det blir en ond cirkel liksom.

  Kul För Benny och Jennifer att de ska på Disco:) Kul att de verkar ha fått kompisar så snabbt! Härligt härligt! Kram
Kommentera