Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

God morgon

Helg sköna helg, underbart att slippa väckarklockan :-) Har varit uppe en timme, suttit i soffan och matat Älva och gosat med barnen som kollar på tv.

Det blev inget inlägg igår…jag hade tänkt att skriva lite på kvällen men orkade inte och när jag var uppe med Älva mitt på natten så gick det inte att komma in på bloggen….

Dagen igår gick på rasande fart. Efter frukost mm åkte jag och de 6 yngsta barnen till Maxi för att handla. Behövde köpa nya kalsonger och strumpor till nästan alla pojkar och trosor till Alice och det blev även lite andra plagg som var på rea :-) Handlade även lite mat och frukt mm men storhandlingen tar vi idag…. Kom hem och gjorde först lunch till barnen och sen till mig själv – en avokado och 2 kokta ägg med egengjord räkröra till :-)

Började förbereda barnens middag tidigt då jag skulle iväg så fort Peter kom hem från jobbet. Tyvärr så ville inte Älva vara medgörlig utan bara gnällde så fort jag la ner henne så tog allting mycket längre tid att göra… Till slut kom jag iväg i alla fall – Skulle skjutsa Linnéa till en kompis i Märsta där hon ska vara över helgen och tog med mig Älva, Jennifer, Benny och Victor. Väl framme i Märsta stannade jag till vid affären och köpte lite snabbmat till barnen och sen åkte vi hem till Gitta och Jake för att säga hej och barnen fick äta sin mat där :-) När alla var mätta och belåtna och jag hade fått i mig lite kaffe och ungåts med Gitta en stund var det dags att åka hemåt igen. Det blev fredagsmys till The Voice och när barnen lagt sig gjorde jag och Peter goda löjromsmackor till oss :-) Jag äter ju inte vanligt bröd längre så jag tog Finn Crisp istället 😉

Idag åker vi och storhandlar tillsammans, blir en lagon utflykt för dagen :-) Det är kallt ute och även om vi har det varmt inne enligt termometern så går man och småfryser lite ändå – Jag vill ha vår nu, längtar verkligen efter värmen nu! En lite större lottovinst eller liknande skulle sitta fint nu så man kunde åka till nåt varmt land 😀 Men sånt lär ju inte hända så vi får snällt stå ut med kylan ett tag till 😉 Fast helt allvarligt så skulle jag vilja komma iväg på en kort weekendresa i mars när vi firar 10 år som gifta – vi kom aldrig iväg på någon bröllopsresa då för 10 år sedan och vi har inte direkt prioriterat det sen dess heller men en liiiten kärleksresa vore väl roligt 😉 Fast det är inget som prioriteras ännu heller då man hellre lägger de pengarna på viktigare saker….men ja….nångång kommer vi nog iväg :-)

Nog babblat för stunden, det börjar bli frukostdags nu då alla är vakna nu :-)

Kram ♥

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

5 reaktioner på ”God morgon

 1. Ja du är inte ensam, vi kom inte heller iväg på bröllopsresa 😉
  som du säger det finns andra saker att prioritera just nu..
  Tiden kommer så småning om är jag helt övertygad om 😀

  Lite kul att ni gifte er i mars det gjorde vi med 3 mars ♥
  fast ett år tidigare så 11 år blir det i år .
  Kram och lite grattis i förskott till tennbrölloppet

 2. Hej Mirka ! nu är de äntligen helg jag håller med dej det är såååå skönt :)kramas och umgås mest hele tin bare hihihi.
  Jag mä tar blogg fria dagar det gjorde jag mä igår jag är bara fööör trött så klarar knappt att sitta framför datan .men jag såg på the voice igår sen blev det reklam och va tror du jag såg dååå ???jo reklam för fam annorlunda dååå blev jag glad hihihihi ha en härlig helg .
  ps vi har nu jätekallt i norrköping vi fååår snööö mä sköööönt hihihi stor kram va rädda om er
Kommentera