Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Helg igen:-)

Denna vecka har verkligen gått supersnabbt och nu är det helg igen:-) Nog för att jag är hemma hela tiden men härligt att ha gubben hemma också (fast han är tvungen att jobba ett par timmar idag*s*). En vecka kvar till hans semester och 3 veckor kvar till Öland *härligt*.
Vi grillade för oss själva igår eller Gitta var med oss men grillade inte och det var lugnt och skönt:-) Ammie och Conny med 2 av sina barn kom och grillade när vi var nästan klara….. Annelie M kom också och vi satt på gräsmattan allihopa och hade det bara slappt och trevligt:-D 

Annelie, Hanna (brorsdotter),Nora och Elias

Ammie, Conny och Gitta + barn

Stackars Jennifer lekte kull och ramlade så nu är hennes båda knän uppskrapade och hon går som en 90-åring:-D
Linnéa skulle sova hos en killkompis som bor 2 hus ifrån men kl.23.45 vaknade jag av att telefonen ringde om och om igen…..Då var det Linnéa som hade fått hemlängtan och bara måste komma hem;-)

Nä nu är det dax för lite frukost…

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com
Kommentera