Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Hmm….

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om, känner mig lite orkeslös…..

Oliver tvärslocknade igår efter dagis och sov hela eftermiddagen. Jag, Emmelie, Linnéa, Kevin, Jennifer och Benny gick till skolavslutningen på kvällen och kallt som fasiken var det!
Vi tog en fikastund i matsalen i väntan på fackeltåget mm. Vi stog väl ute och frös över en halvtimme innan allt var klart och vi kunde gå hem till värmen.

Oliver var inte riktigt sig själv och till slut så kräktes han:-( Sen somnade han på vardagsrumsgolvet, stackaren.
Emmelie skulle sova hos oss och när alla det små hade somnat så gjorde vi goa skagenröra-mackor:-)

Idag har det varit lugnt och Oliver är sig själv igen. Gitta kom över med sina pojkar och vi fikade lite och sen började Gitta och Emmelie julpyssla med barnen:-)

Ikväll ska Peter och Emmelie åka och handla all julmat och jag ska städa lite överallt och så ska vi försöka göra plats åt julgranen som ska upp imorgon:-)

Hoppas verkligen att inga fler blir sjuka, nog för att det verkar vara en lindrig sort av magsjuka men inte så roligt ändå!

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com
Kommentera