Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Ifall om någon undrar….

Om någon undrar hur det känns att på morgonen, smått sömndrucken, barfota gå in på toan och känna att man

trampar på någonting som man direkt inom sig bara VET är en spindel, snabbt i halft panik lyfta upp foten och då se en enorm långbent mamma-spindel försöka springa iväg…så gott det nu går när man precis blivit på trampad av en människo-elefant……

spindel

Hände mig imorse så fråga på om ni är nyfikna på känslan…..och vill ni uppleva det så välkommen, det finns flera spindlar här att testa på!

PS. Till alla de som tycker att jag är en djurplågare när jag dammsuger upp dessa kryp : NEJ, jag dödade inte mammaspindeln (ännu) – hon är nu uppe i taket inne på toan och spanar ilsket in mig varje gång jag går in där….

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

10 reaktioner på ”Ifall om någon undrar….

 1. Jag vågar inte ens döda dom, så jävla rädd är jag för spindlar.. jag pallar inte med tanken att mosa en, bläää. Det får barnen eller sambon göra. 😛 Ryser som fan nu när jag bara skriver om det, haha!

  MIRKA SVARAR: Är det såå illa Cim hehee….Bra att våga bo i ett hus då 😉

 2. Usch!!!!! ryser bara jag läser det!!!! Jag har världens spindelfobi och hade dödat fanskapet direkt;) hihi. Den hade inte haft chansen att titta surt;)

 3. OO fyy,jag hade dött..
  Ser jag en spindel här så får barnen ta den.hehe
  Jag brukar annars smälla den med en bok eller nått hårt i ren panik.
  Vi spar inte på spindlar utan tvärt om dom dödas eller dammsuges up..ler..

  Lycka till med resten av gänget o hoppas du slipper trampa på dom oxå..:-D

  Mvh Camilla

 4. Usch! Jag hade inte tvekat en sekund på att ha ihjäl var enda spindel som ovälkommen tog sig in i mitt hem.
  Jag hatar verkligen spindlar och andra småkryp. Getingar, flugor, myggor, spindlar, skalbaggar, malar mm. Alla dör de så fort jag får syn på dem här hemma.
  Förr dammsög jag upp insekterna men efter att ha sett en gigantisk spindel krypa ur dammsugaren fortfarande vid liv så gav jag upp det som första åtgärd.
  Nu förlamar jag insekterna med hårspray först och sedan dammsuger jag upp dem. Det fungerar!

 5. Iiiiiiiiiiiiiiih *tokryser* Fy vad vidrigt, känslan under foten ger mig nästan panik :-(

  Gillar inte spindlar och är absolut inte avis på dina husdjur

  USCH USCH USCH

 6. Fy vad hemskt.. Jag hatar spindlar, när jag bodde själv i en lgh så kom det en stor spindel krypandes över golvet, jag satt på toa.. Lovar att jag for upp på toan och hoppades nån skulle komma och ta den äckliga spindeln men inte då.. Fick ta ihjäl den äckliga saker själv *blää*
Kommentera