Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Inte bjuden….

P1000637 - Kopia
Tjejerna ska ha picknick ute med kompisar….de kom hem och ville ha med sin Nellie också….Jag kommer snart då: sa jag glatt….NEEEEJ, du får inte mamma!
Jag får inte vara med på picknick *surar*
Jag som har en god sockerkaka att bjuda på…….

Jag fål väl ta och väcka Thor som slocknade på golvet…
P1000636 - Kopia
Och ha en egen picknick med honom kanske 😀 😀

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

6 reaktioner på ”Inte bjuden….

  1. Himmel Mirka! Vi är nästan halvvägs i graviditeterna nu. Tycker det går galet fort framåt, men det är skönt. När är det dags för UL för er del? Vi var iväg i tisdags och allt såg finfint ut så nu börjar jag slappna av…lite i alla fall 😉 Appropå det så kom jag på en nyfiken liten fråga till dig: hur har dina tidigare barn kommit i förhållande till beräknat datum? Mina tre busgrabbar har haft bråttom ut och kommit 10-24 dagar innan beräknat så jag är grymt nyfiken på hur det kommer bli denna ggn (dessutom har de haft racerfart när förlossningen satt igång också).
Kommentera