Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Julafton…nästan :-D

Igår kändes det som julafton för mig! Jag fick ett avi med posten som jag inte hade en aning om vad det kunde vara. Peter hämtade ut paketet efter jobbet och när jag såg innehållet så blev jag såå glad, som ett litet barn på julafton :-)

Detta fick jag:
DSC00705 - Kopia
En jättefin rosa låda med cupcakes på och det står även mitt namn på lappen :-)

Öppnar försiktigt…
DSC00706 - Kopia
Ett gulligt brev till mig och lådan full av olika varor från Dr. Oetker!
DSC00707 - Kopia
Jag kommer även att delta i en cupcake-tävling så nu ska geni knölarna få jobba och sen skall det bakas massa cupcakes 😀
Och det bästa av allt är att jag kommer att kunna lotta ut en exakt likadan låda här på bloggen som en av er läsare kan vinna!
Återkommer med tävlingen senare idag 😉

Oliver är inte bra :-( Jättehög feber, grötig i halsen och sover mestadels. Kl. 11.20 ska vi besöka farbror doktor med honom, misstänker halsfluss IGEN :-(

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

15 reaktioner på ”Julafton…nästan :-D

 1. Jisses vad roligt med en sådan oväntad present! Förstår verkligen att du blev glad! Det ska bli kul att se vad du hittar på med innehållet! För jag hoppas att du uppdaterar oss om resultatet =)!

 2. WOW vilket underbart paket! Älskar att göra cupcake’s, ett tag fick jag börja göra minicupisar för att kunna variera mer. Kunde inte vräka i mig full size i sådana mängder ;O) Ser med stor spänning fram emot tävlingen! :O)

 3. Åh gud vilken gåva! Bara lådan var ju urgullig ju 😀

  Tyckte företaget att du gjort reklam för dem här i din blogg, så det var deras sätt att tacka dig? :-)

 4. Åh, hoppas att han blir bra snart! Jobbigt med sjuka barn! Tär på både föräldrar, syskon men inte minst den drabbade! (drabbade låter så fel men ja du vet ju vad jag menar..)

  Ha en bra dag med den där underbara lådan.

 5. Oj vilken söt låda och vad mycket mys den innehöll. Kommer defininitivt att delta i tävlingen=0). Me like a looot!

  Ha en ba dag!
Kommentera