Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Jullov:-)

Idag har jag haft fullt upp med att ta hand om hemmet och tvätten:-)
Inte det lättaste alltid när alla barnen är hemma men det har gått rätt bra ändå:-D
Imorgon vill jag bara ta det lugnt och njuta:-)

Så nu tar jag ett kortare jullov från bloggen…….kommer tillbaka senast efter helgen:-)

VI, FAMILJEN NORRSTRÖM VILL ÖNSKA ER ALLA EN UNDERBAR JUL!!
Ta väl hand om varandra:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

28 reaktioner på ”Jullov:-)

 1. Hej Mirka
  Jag har följt din blogg i över ett år. Jag känner igen mig i mycket som du skriver om efterssom vi har 8 barn. Fördomarna är dom samma som vi får möta.Jag känner även igen mig i att livet med många barn är väldigt roligt. Jag beundrar din styrka och ditt mod, du verkar vara en kvinna som säger vad du tycker och inte tar åt dig över vad andra säger. Det ska bli så spännande att följa er i tv. Nu har jag äntligen startat en blogg efter mycket eftertanke och tycker faktiskt att det är väldigt roligt. Mina läsare är helt underbara. titta gärna in om du vill. Ha en bra fortsättning.

 2. Hej hej!
  God Jul och Gott Nytt År till dig Mirka och din familj! Hoppas att ni får en skön julhelg med god mat, mysigt med nära och kära. Tack för en himla bra blogg!

 3. Hej Marika!

  Jag läser ofta din blogg och tycker den e mycket intressant!
  Jag vill önska dig och din familj en RIKTIG God Jul och ett Gott Nytt År…
  Kramar
Kommentera