Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Just ja…..

För drygt 1 år sedan fick vi veta att vi har fuktskador i köket, bakom kaklet över diskbänken!
Det skulle åtgärdas men har inte hört ett smack om det först nu när vi började gnälla om möggel i badrummet!
De kom de och mätte med en värdelös apparat och badrummet var det enlig sigtunahem inget fel på!!
Peter jobbar inom bygge och har gjort mååånga stambyten och sett ett och annat och om han säger att det är mögel så är det ta fasiken det!!
Grannen under oss håller på just nu att få sitt badrum totalrenuverat pga……Vattenskador! Skulle nog tro att även vi har det!
Hur som haver…..De mätte köket igen och det är skadat! Så nu väntar vi åter igen på åtgärder….
Det roliga är att sigtunahem hade kommit hem till min granne mitt emot imorse och rivit ut hallmattan, hela innehållet av "lilltoan" (toastol,handfat, matta) och rivit bort en del av mattan i köket, närmast diskbänken! När grannen kom hem från jobbet så blev hon helt gråtfärdig! De hade ringt hem till de på morgonen och hennes son var ensam hemma. De frågade om de fick komma och han sa ja utan att veta vad det handlade om! Nu hade grannen ingen vatten i köket så hon visste inte vad hon skulle göra….. Hennes kök och lilltoa är vägg i vägg med vår kök och lilltoa. Om hon hade skador även i lilltoan så lär vi också ha det!! Usch vad jobbigt allt blev….. Finns ju så mycket som måste plockas undan och knappt plats för det:-(

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com
Kommentera