Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Kalas

I helgen har vi haft kalas för 3st, Linnéa som blev 10 år i torsdags och Alice och Oliver som fyllde 3 år igår:-)
Eftersom vi är hostiga och jätte snoriga allihopa så orkade jag inte göra mina ”vanliga”tårtor, tar alldeles för mycket ork och krafter och det har jag inte direkt haft i överflöd just nu……
Så jag fuskade *skäms*…..Jag gjorde nåt som jag aldrig gjort tidigare…..jag handlade färdiga dekorationer på Maxi (jäklar så mycket roligt de hade fått in dock*S*)!
Ja ja, det var väl inte så farligt egentligen……funkade rätt bra och smidigt var det också:-D Fast jag föredrar ju att göra tårtorna el dekorationerna helt själv:-)

Linnéa ville dock ha en tårta med frukt och choklad så det blev en med mandarinklyftor på och choklad-apelsinklyftor på sidorna och så lite strössel med:-)

Alice och Oliver fick marsipanlock med choklad-bokstäver och lite söta sockerfigurer på:-)

Det var livat på kalaset och ungarna hade roligt och de var såå glada över alla fina presenter de fick:-)
Efter kalaset gick alla de mindre barnen in i ett rum och lekte järnet med alla nya sakerna:-) Och jag la mig i soffan och bara låg där i dvala, slocknade in ett tag också:-D

Igår gick jag ut med barnen på förmiddagen och fick sällskap av Gitta med Alissa , Linda med sina 2 töser och Renée kom ut en stund med Bella:-)
Det var skönt att vara ute i friska luften och barnen hade hur kul som helst….i en härlig lerpöl:-D
Och de såg också ut därefter sen:-D
Skönt att de har fodrade galonset/overaller som går lätt att bara duscha av det värsta leran:-)

Linda och Gitta med barnen följde med hem till oss efter utelekarna och vi fikade lite mera i värmen:-)

Gitta stannade kvar hos oss hela eftermiddagen och åt middag med oss:-) Sen bara försvann hon in i småttingarnas rum och målade klart Tiger:-) Tack gumman, blev superfint!

Idag är alla barnen hemma då det är dels höstlov och dels planeringsdag på dagis/fritids. Resten av veckan får barnen gå till dagis/fritids då jag har massor att plugga inför 3st prov nästa vecka…..

Nu är det nog dax att klä på barnen och se vad vi kan tänkas hitta på idag:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Kalas
Kommentera