Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Klara blev vi:-)

Vi hann med allt igår….utan att stressa allt för mycket och det blev inte så sent heller:-)

Som befarat så spydde Victor 2 gånger igår eftermiddag men sen så mådde han hur bra som helst igen!?!
Även Thor är bättre i magen och åt pappas egengjorda köttbullar med glädje:-)

På kvällen kom Gitta över med Alissa för lite julklappsutdelning:-) Barnen blev överlyckliga av det de fick och jag fick en stooor korg fylld med olika ”spa”-grejor:-) Det var badbomber, schampoo/balsam, miljoner olika krämer mm mm Så nu blir det långa härliga bad framöver:-) Och gubben får en fru som luktar godare än vanligt:-D

 
Barnen kom i säng runt nio och vi griljerade skinkan så den var helt klar till halv tio *kors i taket* Slog in några stora paket som stått i förrådet och sen var det bara en sista sak kvar att göra…..!

Kvällens höjdpunkt……varsinna skinkmackor:-D

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

En reaktion på ”Klara blev vi:-)

  1. hej.Gud vad jag avgudar dig hehe.Nä men tio barn!
    Jag väntar mitt 4de nu och är helt hur jag ska orka! men man får nog in rutiner rätt snabbt…och banr är det bästa som finns!
Kommentera