Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Lab

Väntar på att ta PKU-provet…

image

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

17 reaktioner på ”Lab

 1. Jätte grattis till er alla:)
  Hon är så söt eran lilla Älva..Jag gillar detta namnet starkt:)!!
  Varför ska man ha namn som alla andra gillar..det är ju eran prinsessa:)!
  Ta hand om er,kramen

 2. En fråga: Varför tar ni PKU-prov på Älva?
  Ursäkta om du fått frågan tidigare

  Annars är du en underbar person :) Skulle mer än gärna träffa dej och ta del av dina råd tips och hur du klarar av vardagen med 11 barn :)

  Bor i Vasa, Finland

  MIRKA SVARAR: Här tar man PKU-prov på alla nyfödda :-)

 3. Hejsan, jag såg ett par jättesnygga baggyjeans i ett inlägg hos dig. Moonkids Baggy. Vet du något annat ställe som säljer dem? Kidolin.se verkade det vara slutsålt på för jag hittade inte på dem varken på rean eller på ordinarie?
  Har du och din stora familj flyttat till Fjärdhundra-trakten nu? Då bor ni ju nästan nästgårds med mig och min familj 😉
  Så söt lilla Älva är då! Och ett jättefint namn!

  MIRKA SVARAR: De verkar vara slut hos Kidelin men hittade de här för halva priset: http://www.moonkids.se/pojke-2-12-ar/jeans ! Helt underbara jeans som mina killar älskar :-)

 4. Grattis till lilla Älva å så in i norden söt hon är :-)
  Blir lite avundsjuk på dej som får mysa med henne 😉
  Hälsa familjen å Gott Nytt År

 5. Så söt hon är lilla Älva =)

  Sover sött innan det är dags o bli stucken.

  Kram o ha en forsatt trevlig kväll

 6. Läser din blogg nästan varje dag men skriver inte så ofta kommentarer. Vill gratulera till underverket…såå fin liten tjej.
  Det måste va en helt underbar gåva att få växa upp i en stor familj med massor av syskon att leka och fajtas med, ni verkar ha det så mysigt. Är ensambarn själv och var alltid så avundsjuk på alla kompisar med syskon….har nu själv skaffat 4 barn och jag älskar att det alltid är liv och rörelse runt omkring, då trivs jag som bäst.

  Stor kram och god fortsättning på er.
Kommentera