Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Leksaker

Är det något som våra barn bara ÄLSKAR att leka med så är det Lego! De stora leker gärna med Duplo likväl som att de mindre bygger med vanlig Lego och det kan roa de i timmar:-)

Och ibland måste man förnya Lego och Duplo-förrådet så att det fortsätter att vara spännande och roligt för barnen;-)

Härom dagen fick vi hem lite nytt vi beställt från Lekmer.se:-) Passade på att handla lite då de har lite extra erbjudanden just med Lego!

013 - Kopia

Nu blev det massa Duplo att bygga med:-)

014 - Kopia

015 - Kopia

016 - Kopia

I love Lego ♥

Kevin (och Peter) fick en leksak de också:-D

En helikopter! Som roar de rätt bra med;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

6 reaktioner på ”Leksaker

  1. här har vi med en lego grabb!! han har sålt pumpor i höst för att kunna köpa blixten mcqoueens last bil! inte illa för att bara vara 2,7 år 😀

  2. Håller i det oändliga gör det också, mitt är från äldsta sonen som är född -75 och förutom mina tre så har alla dagbarn, barnbarnen och otaliga små gäster lekt med det under åren. Har det fortfarande i en korg i vardagsrummet.

  3. Duplo är väl den bästa leksaken, som uppfunnits! Kan gå i arv, kul för både liten och stor. Oj, vad det byggts tillsammans med barnbarnen!
    Fantasin har inga gränser…Hurra för Duplo♥
Kommentera