Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Annons
Add Comment Register

Libero-tävling!

Libero lanserar nu nya tunnare blöjor utformade för att ge ditt barn maximal rörelsefrihet. Det är ett revolutionerande utvecklingssteg för våra blöjor och vi är mycket glada över att kunna presentera vår nya kollektion ”action”.

Du känner igen de nya, tunna Libero-blöjorna på den tuffa designen och på paketen som blivit tunnare, eftersom själva blöjorna också blivit upp till hela 30 % tunnare! Den nya 3D-kärnan ger samma utmärkta uppsugningsförmåga som de nuvarande Libero-blöjorna.

Jag har testat dessa nya blöjor på Nellie och är riktigt nöjd med de! Jag har alltid föredragit just Libero och tycker verkligan att de har lyckats riktigt bra med dessa tunnare blöjor som dessutom tar mindre plats i soporna :-)

Och nu har jag möjligheten att tävla ut ett paket från Libero!
Paketet innehåller:

– 4st rabattkuponger á 50 sek (50 sek rabatt vid köp av ett paket böljor)
– 1 st single pack Action storlek 5
– 1 resenecessär med baby care produkter (innehållande samples 50 ml wash, lotion & olja)
– 1 st Hand &Face – en ”on the go” – super att ha med sig i väskan var man än är

libero
Jag tävlar hos tiobarnsmamman om ett paket från Libero!

Tävlingsregler:
* Kopiera bilden och texten under den, gör ett inlägg i din blogg med bild/text, skriv en kommentar här MED länk till ditt inlägg.
* Har du ingen blogg – Maila och tipsa minst 3 vänner om tävlingen + maila mig. Skriv en kommentar här.

Tävlingen avslutas 28/5-11 kl. 21.00

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

50 reaktioner på ”Libero-tävling!

 1. Bebisen i magen är beräknad till om tre veckor så det vore guld att vinna det här paketet från Libero!

  Jag har ingen blogg så jag mailade 3 vänner + dig.

 2. Hejsan.
  Jag är med och tävlar om dett behövliga ”paket” :-)
  Har skickat via mail och självklart till dig med Mirka :-)

  håller nu mina tummar

 3. Jag älskar Libero och skulle gärna vinna ett paket från de!
  Jag har mailat till mina kompisar och skickat en kopia till dig.

 4. Hej!
  Jag är med och tävlar och har mailat vänner och dig!!
  Har inte hunnit prova de nya blöjorna än men vill ju göra det :)
  Trevlig helg!!

 5. Jag tycker blöjorna från Libro är de bästa så jag är självklart med och tävlar. Har mejlat tre vänner samt dig.

 6. Hej! Tycker dessa blöjor är jätte bra och vill självklart vara med och tävla! Har mailat fyra vänner samt till dig.. :-) Trevlig helg!

 7. Har redan testat de där blöjorna via Liberoklubben och enligt mitt tycke så var de ingenting att ha alls, rena skiten faktiskt.

  Min lilla tjej läckte som ett såll på natten, alla fem nätter i rad jag testade dem (ja, det var rätt storlek, ja de var givetvis rätt påsatta och ja, hon fick sin vanliga flaska NAN). Säkert bra för andra, men hädanefter så blir det Pampers.
Kommentera