Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Lite besked + vår dag

Äntligen, efter en väldigt lång väntan och några misslyckade försök att ringa till sjukhuset så ringde Peter till slut strax efter kl. 17.30!
Han lät som sju svåra år och pratade med kraxande, trött och groggy röst och var inte den lättaste att förstå…..stackaren. Han hade väl nyligen vaknat lite till sans och visste inte så mycket om någonting men det blev i alla fall en titthåls-op vilket är bra:-) Fick inga andra svar av honom just då men det var såå underbart att få höra hans röst i alla fall:-) Förhoppningsvis är har mycket piggare nästa gång vi talas vid:-)
Alla barnen saknar sin pappa de med och Jennifer och Selina har idag ritat fina teckningar/kort till honom:-)

Idag lämnade jag och Emmelie (som sov över hos oss)barnen på dagis, alla förrutom Thor som inte är helt tipp topp ännu, och åkte sedan med Linda till Eurostop:-)
Jag handlade lite av det sista till lördagens kalas, presenter och lite annat smått och gott….


Thor och Emmelie tar en paus:-)

Efter allt handlande åt vi lunch innan vi åkte hem:-) Hann inte vara hemma mer än en kort stund innan det var dags att hämta hem barnen:-) Emmelie och Thor slocknade i soffan så de fick stanna hemma:-D

Vi hann typ bara hem igen från dagis när Linda kom med sina tjejer:-) Gamla grann-ungen Jeanina kom också och hade köpt med sig både munkar och kakor:-) Jeanina är en helt underbar ung tjej och mycket klokare än många i hennes ålder (18år), man glömmer lätt bort hennes ringa ålder när man pratar med henne:-D Och barnen avgudar henne:-)
Lite senare kom även min mamma och syster + Denise, de hade jag bjudit över på middag:-D

Tur att man har haft fullt upp så har man hållt tankarna borta från operationen:-)

Kl. 19 hade jag inga ”gäster” kvar och började göra barnen…de mindre i alla fall…klara för sängen.
Jennifer och Selina har fått lov att sova med mig inatt så de var snabbt isäng och somnade fort:-D


Bara Kevin, Linnéa och Benny uppe och de mös i soffan med lite popcorn:-)

Jag måste bara få säga att ungarna har varit helt underbara idag! Nog för att vissa har bråkat som vanligt och allt sånt som hör till så har alla ändå varit såå hjälpsamma mot mig:-) Sötnosarna:-)

Igår fick jag ett paket…eller den kom redan 2 dagar sen men hämtades ut igår:-D
Och jag är helt salig över innehållet i paketet!
Jag har nu utökat min samling med världens bästa skötväskor som kommer från WILLVIN ! Och den nya skötväskan som hänger nu på vagnen är bara så ursnygg:-) Jag säger bara att det finns INGA skötväskor som slår Willvins och jag lovar, jag har haft många olika väskor! Och att ägarinnan för Willvin, Petra är en underbar, go människa gör ju inte saken bättre;-)


Se så snygg min nya Magnificent Leatherette beige är:-) Love it!

Har även nu en Willvin multidad-väska till Peter och den är precis lika smart och snygg den!


Willvin multidad

Och en dagis/skol/skötväska, en ryggsäck som fyller många olika behov! Selina har lagt beslag på den:-D


Willvin Magnipack

Lyckan är total med andra ord:-D

Fick lite problem inför den kommande gala också:-(
När vi fick inbjudan i juni så ringde jag samma dag och fixade barnvakterna FÖR att vi skulle vara ute i god tid så att inget kunde skita sig i sista stunden….. Frid och fröjd mao:-)
Emmelie skulle vara hemma hos oss med alla barnen förutom Nellie som ska till Linda.
Igår undrade dock Emmelie om vi kunde hitta någon annan barnvakt till fredag-kvällen då hon är bjuden till Gröna lund för att se/lyssna på The baseballs! Shit, panik…! Jag vet hur mycket hon gillar de och missunnar inte henne för att få se de…men vi var ju fan ute i god tid ju:-( Syrran åker bort den helgen och morsan jobbar långa dagar och behöver sin vila på helgerna….och det finns typ ingen annan att fråga….
Till slut ringde jag och pratade med Mikaela (Peters dotter)och hon, den ängeln hon är, ställde upp direkt utan problem:-) Och jag vet att hon kommer att fixa det galant:-)
Så efter massa huvudbry och ångest löste det sig till slut:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

9 reaktioner på ”Lite besked + vår dag

 1. Jag vet att Jeanina är en go tjej. Det är ju jag som har fostrat henne. Hon har tagit efter de bästa. Du och jag. Eller hur:)))?

 2. åh vad jag tänkt på er och din mans OP. Hoppas han är piggare idag! Tur att allt löste sig till slut , men det brukar det göra bara man inte ger sig :). SUPERSNYGGA skötväskor, kan man beställa av henne via nätet? Har hon någon hemsida? Ha nu en skön fredagskväll. kramar om

 3. Emmelie gumman: Men jag är inte arg på dig utan det är bara så typiskt att det skulle strula till sig nu när vi var ute i god tid;-)Puss på dig!

  Anette: Absolut, som jag skrev så missunnar jag inte henne konserten…

 4. Vad tur att det löste sig med barnvakten! Jo om Emmelie fick biljetterna i gåva så är det ju klart att hon måste/vill gå på konserten! Hoppas att din man också kryar på sig snabbt:).

 5. Vad skönt att operationen gick så bra :)

  Men en sak fattar jag inte, hur kan folk fortfarande fråga "vad operade han?" när du redan skrivit det minst 10 gånger?
  ( Detta är inte menat att handla om min och Daniels chatt, utan hon där uppe ) Aja…

  Tur att det löste sig med barnvakten då 😀 Hur många år är Emmelie?

  Kramar

 6. Jag vet att ni frågade i tid. Jag kunde ju inte veta att jag skulle få de i födelsedags present. Förlåt igen. Kramar

 7. Vad skönt för er att allt gick bra idag.. Har hållt tummarna och haft en tanke på er.. Men måste bara säga att väskan var sjukt snygg. Älskar väskor och va kul att det finns fler som inte får nog med en :)Sen var det bra att du lyckades med barnvakt för ni ska ju vinna.. Det kan du inte missa 😉 kramar till hela familjen..
Kommentera