Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Lite om dagen…….

Jag gick in en stund mitt på dagen för att Thor skulle sova och jag skulle göra lite pannkakor åt barnen:-)
Vi kom ut igen till 15.00 och strax efter kom Peter och Kevin från jobbet och 2st tjejer från tv för en till intervju:-)
De filmade barnen som lekte och oss medans vi pratade lite mera ingående om programmet:-) Emmelie hann komma och visa sig precis innan tjejerna skulle åka.

Gitta kom strax efter de åkt och även Björn kom förbi och hälsade på:-) Efter en stund var Peter tvungen att åka tillbaka till jobbet. Senare dök även Renée, Ammie och Christine upp tätt följda av Anne-Lise och Jörgen:-)

Jag gick upp lite tidigare än vanligt för Alice och Oliver var så trötta. De tvärslocknade efter ett renande bad:-D

Alissa myser i vagnen

Olydiga pojkar som fick sitta och lugna ner sig en stund (Alice gör de sällskap bara för att bli fotad:-D)

Emmelies hund Baby

Lycka till imorgon bitti Annelie! Väntar otåligt på bilderna sen:-D

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Lite om dagen…….

 1. Hej Tina! Ja, vi har till slut valt att vara med och hoppas att det blir en rolig upplevelse:-D Ni var våra favoriter och det blir nog svårt att ta an er plats i säsong 2;-)
  Kram till er alla

 2. Hej !

  Ser att ni blivit valda att få medverka i säsong 2 av familjen annorlunda :-)
  Vi blev tillfrågade att vara med igen, men efter många OM och MEN så tackade vi nej…

  Hoppas ni kommer att tycka det är roligt, trots lååånga och många inspelningsdagar…

  Vi ångrar inte att vi var med, får fortfarande massor av uppmärksamhet och komplimanger för våran medverkan, senast idag :-)

  Kram Tina – 10 barnsmamman i Älvdalen
Kommentera