Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Många som undrat….

Om hur det blev med huset i Månkarbo……

Och tyvärr, efter mycket tänkande, bollande med olika idéer och mera tänkande så har vi beslutat oss för att inte ta det:-(
Vi har insett att det skulle, hur vi än vänder och vrider på det, ha blivit för litet för oss! Jättetråkigt då läget var helt perfekt mm…..

Men men, det kommer flera tåg…..en vacker dag så;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

18 reaktioner på ”Många som undrat….

 1. Näää, så trist med huset :(
  Men skönt att ni kan se ljust på framtiden!
  Hur mår Peter nu efter sin operation?
  Kram å Lycka till med allt!

 2. Synd med huset ni hittar säkert er något hus!!! Ni får väl marknadsföra detta genom er medverkan i familjen annorlunda!! kanske någon som nappar!! ni verkar vara en otroligt fin familj o du verkar vara en supersupermorsa på alla sätt!! Så med tiden så löser det sig nog med huset!!

 3. Jessica: Bild på lampan kommer när vi fått upp den:-)

  Johanna: Mmm, så är det ju just nu;-) Ska berätta om våra morgonbestyr när jag har tid att skriva ett nytt inlägg:-)

  Johanna: Det var 6 rum (som vi har nu)

  Eva: Allt bra här, väldans stressigt nu och fram till fredag;-) Sen kanske jag kan komma med lite varma hälsningar:-D Kram på er alla

  Liselotte: Har mailat dig;-)

 4. det är viktigt att det känns rätt, för så kul är det inte o flytta, priserna är väl ganska höga i o runt stockholm, ni kanske skulle bygga nytt, då får ni exakt som ni vill ha det =)

 5. Hej Mirka!

  Trist att höra att det inte gick vägen :-(… men ge inte upp. Ni är fighters båda två.

  Hoppas annars att allt är bra med er och att ni har hälsan i behåll. Ge alla goa en kram från oss.

  En varm hälsning från Skövde där det är 30 grader och solsken ;-)… NOT.. brrrrr…

  Kram kram

 6. Håller ni på att spela in Familjen Annorlunda hemma hos er nu? Du verkar så hemlighetsfull…

  Kan du inte rada upp ALLA dina underbara ungar på en och samma bild. Vet att det är svårt, men så kul att se dem och hur dem har förändrats sen förra säsongen av Tv programmet. Kevin är väl en stor kille nu… Undrar oxå hur det ser ut hos er på morgonen? När går du och barne upp, frukost (vad består den av?), påklädning (hur många behöver din hjälp?) tandborstning (borsta du alla barnens tänder?) Har bara 3 barn men morgnarna är alltid kaos och gap och skrik!
Kommentera