Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Mera foton från Usa mm

Tisdagen gick vi upp tidigt då 2 bilar skulle hämta upp oss alla kl.8.15.

Det var dags för vårt besök till Fisher Prices Play lab mm:-)

Hela den dagen var riktigt intressant och vi fick träffa flera av de trevliga människor som jobbar där med olika sysslor.

Fisher price har flera familjer i sin lista där barnen får komma till play lab och leka och testa nya leksaker och de observeras av designers mm.

Och vi fick se lite hur det går till:-)

Usa 081 - Kopia

Ett lekrum där det var 4st barn vid tillfället och lekte

Usa 082 - Kopia

Usa 083 - Kopia

Usa 086 - Kopia

Linda testar toaletten gjort för något mindre barn:-D

Usa 087 - Kopia

Snygga Sarah:-D

Usa 093 - Kopia

Här är ett rum byggt som ett vanligt hem….

De har även ett antal familjer som de åker hem till för att observera barnen i deras riktiga hemmamiljö:-)

Usa 095 - Kopia

Paus ute i det fina vädret

Sedan besökte vi en del av stället där vi fick se hur Fisher price blev till och har vuxit genom åren fram till 2000-talet

Usa 096 - Kopia

Usa 097 - Kopia

Usa 099 - Kopia

Usa 100 - Kopia

Usa 102 - Kopia

Usa 105 - Kopia

Usa 116 - Kopia

Usa 121 - Kopia

Usa 129 - Kopia

Usa 132 - Kopia

Usa 134 - Kopia

Detta var typ ca hälften av de leksaker som fanns inglasade från olika årtal sen starten;-)

Sen fick vi träffa deras chef för alla designers som visade och förklarade hur det går till från en idé till en färdig produkt.

Årligen kommer de upp med ca. 5000 idéer på nya leksaker men det är ca. 500 av de som slutligen går igenom hela procedyren och kommer ut på marknaden!

Usa 135 - Kopia

Det görs ett antal olika prototyper av varje ny sak innan den till slut är helt färdig.

Kl. 15 var vi klara och en urgullig kvinna som jobbar på Fisher Price erbjöd sig att köra mig och Sarah till Wallden galleria för lite mera shopping då vi var lediga resten av eftermiddagen:-)

På onsdagen, vår sista dag i landet, blev jag och Sarah upphämtade av buss-limosinen som skulle köra oss till Wallmart, Toys r us/ babys r us och Target. Resten av gänget skulle besöka 2st olika familjer som ingår i FP-testlista i deras hem.

Wallmart gillade jag stark! Och även om jag egentligen inte behövde handla nåt mera så kunde jag inte låta bli:-D

Till slut åkte vi tillbaka till East Aurora för att möta upp de andra, käka lite lunch och till slut hämta allas bagage och åka till flygplatsen.

Usa 137 - Kopia

Det var förseningar med planen så vi blev bokade till ett tidigare plan som fortfarande inte kommit iväg.

Det blev lite stryligt med incheckningen då flera från gruppen kollat upp att det skulle vara okej att checka in 2st väskor men det gick inte för oss från Sverige! Så min lilla väska fick jag snällt ta med mig på planet…..dessvärre så hade jag packat ner neccesären i den och blev givetvis stoppad för den skull i kontrollen:-D Sen stog valet mellan att antigen betala 70 dollar och checka in väskan eller att låta de kasta bort schampoo, balsam, duschgele, tandkräm och hårspray! Rätt lätt val ändå så de tömde mitt neccesär:-D Men det var lite lagom pinsamt alltihopa:-D

Usa 140 - Kopia

Och så började den lååånga resan hem!

Vi hade en underbar resa och lärde känna några fantastiskt fina och trevliga människor:-)

 

 

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

4 reaktioner på ”Mera foton från Usa mm

  1. Välkommen hem vännen! Har saknat dig,men förstår att du haft trevligt. En sådan resa, ger minnen för livet, och kanske bara sker en gång! Nu ska dina intryck smältas, vi får nog fler berättelser! Kram♥
Kommentera