Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Monster

Jag har fått hem 2st monster från dagis idag!
Victor och Oliver är trötta och bråkiga som fan:-( På vägen hem från dagis blötte Victor ner hela overallen i ren protest och båda killarna går nu bara runt och skriker på varann och är allmänt jävliga! De vet verkligen hur de ska få igång varandra!
Såå härligt så här en fredag eftermiddag….. Som tur är så lär de somna tidigt ikväll i alla fall:-D Tills dess gäller det att hålla de 2 i sär för att minska på deras mupperier….
Blir snabb middag åt barnen så de blir mätta och förhoppningsvis lite lugnare:-D

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

18 reaktioner på ”Monster

 1. Hej,
  Tack för ett underbart fint program på TV. Ni verkar ha det så mysigt. Och du verkar vara så lugn och fin mamma trots (tack vare?) många barn. Jag hittade blogget i Allers och då tänkte jag skriva några rader till dig.
  Mirka, du är som en "granne" för min mamma var född i Merimasku och pappa i Mynämäki. Själv bodde jag i mellersta Finland, men nu har jag bott i Mölndal/Göteborg sen länge. Önskar er allt gott!
  Anneli

 2. Så skönt att läsa om dina monster! Vi hade två (uppväxta nu) tjejer. Gudarna vet, hur många gånger
  vi velat "återställa" dom!
  Kramar till monstren o resten av famuljen!

 3. Låter som en engångsföretelse i din lugna fina barnaskara. :)
  Sen är det klart man orkar mindre när man är gravid också.
  Kram!

 4. Hej!
  Hmm undrar om mitt minimonster och dina 2 skulle gå i hop? Han är 4,5 men risken är stor att det skulle bli orkan varning(hahaha)och ändå mera mupperier.

  Det är exakt så jag brukar uttrycka mig när han sätter i gång ensammmen eller tillsammans ja himmel vilket liv det kan bli.

  Det var jättefina kläder du hade hittat och Didriksson är jättebra men som sagt jättedyra så man blir glad när de har rea eller snarare om de har rea på rean så att säga =D.

  Ha en fortsatt bra helg
  Kram Lotta

 5. Inte roligt när barnen är på det där humöret.
  Min dotter har precis kommit in i två års trottsen nu (hon är 1.7 år)
  Men antar att det går över va?
  Vissa dagar önskar man bara att man var döv och slapp och höra på allt gap och skrik ibland.

 6. Hej Mirka.
  Jobbigt när de vaknar så tidigt min minsta har börjat vakna tidigare med. Jag tror att det är för att det är så ljust nu på morgonen. Jag ska inhandla en svart rullgardin och se om det hjälper.
  Fin dress du fått tag på till dig. Ha en trevlig helg hoppas du kan få sova längre imorgon. Stor kram till dig.

 7. Sussie:Ha ha haa, nog är de som bråkigast när man själv är som tröttast:-D Jag lär nog somna på två röda i soffan sen:-D Oj, har ni haft såå fint väder idag!! Här har det varit ca. 6-7 grader men knappt någon sol…. Ha en skön helg ni med:-)

 8. ha ha lider med dig. Jag vet hur det är när som måste vara i luven på varandra. Inte lätt för mamma heller som varit uppe i ottan idag med. Sen varit iväg och shoppat loss på bra priser. Hoppas att det blir en lugn kväll när de har somnat. Önskar er en underbar helg. Hoppas själv på det och att dt är fortsatt lika härligt väder i helgen som idag. Idag har vi haft upp mot 18 grader i solen hellt underbart. Kram på er alla. sussie
Kommentera