Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Möte, gröt, bak mm

Helgen har varit rätt intensiv…..som vanligt just nu i för sig:-D

I fredags kom Emmelie med sin kompis Sara på kvällen för att passa barnen en liten stund då jag och Peter skulle köra till Arlanda. Vi skulle dit för att träffa min nät-kompis barbamamma + fam när de nu befann sig i närheten:-) Jag övningskörde dit och kan då säga att det var det värsta/svåraste jag gjort hittills! Att irra runt på Arlanda på kvällen och se upp för alla galna taxi-chafförer var skrämmande värre….men jag fixade det…med nöd o näbbe:-D
Efter mycket om och men lyckades vi till slut hitta Maddes fam, det blev dock en snabb-träff bara då klockan hann bli jätte mycket:-) Madde hade med sig dop-presenter till Nellie och det var ju såå fint:-)


 Sanna ”picknickkorgen” har gjort dessa underbara tavlor:-) Tusen tack tjejer!!

Peter var till loppis i lördags och hittade en kökslampa som passar bättre än vår gamla furulampa:-)


Jag har inte riktigt kommit igång med riktig mat till Nellie ännu men gröt äter hon och Alice hjälper gärna till:-)


Oliver sov sen middag och fick äta middag efter sin tupplur:-)


Emmelies kompis Sara har en hund, Elvis. Thor och Elvis har blivit riktigt goda kompisar och de är bara så sköna med varann:-D Elvis busar inte med någon annan än Thor:-D

Igår var en riktig tråk-dag:-( Allt kändes bara BLÄÄ och jag hade gärna sovit bort dagen helt om jag kunnat!
Man kan ju inte vara på topp jämt……
Men men….fick rätt mycket gjort ändå. Tvättade hela förmiddagen, bakade först gifflar till middagen och senare även vaniljbullar!


Min nya bästis:-)


Blivande gifflar…


Färdiga gifflar:-)


Goda vaniljbullar:-)

Idag har jag haft lite fikabesök:-) Annelie med Sami, Victoria och Linda med sina tjejer kom så det var ju tur att jag hade bullar att bjuda på:-D

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

15 reaktioner på ”Möte, gröt, bak mm

 1. Vad gott med gifflar! Aldrig bakat det faktiskt.. kanske skulle passa på nu då när det är kallt och trist ute. ^^ Lyx med din bästis. 😛 sån hade man inte tackat nej till haha jag AVSKYR att dega med händerna. Hade man bara sluppit degandet och kladdandet hade jag nog orkat baka lite oftare.
  Kram!

 2. Åh, en sån bästis vill jag också ha!! Min gamla har börjat gjort sitt, fast vi har hållit ihop i 18 år. Himla bra kvalitet 😉 (nästan för bra)

  Ha en fin dag!

 3. Beundrar dig som hinner baka och stå i!! O guud så skönt att höra att det är fler mammor än jag som ibland bara vill slappa bort dagen under täcket!! Har precis börjat läsa din blogg och den blev snabbt en favorit!

 4. Vad gott det ser ut med bakverken, man blir verkligen sugen :-)
  Tänkt något mer på höstlovet? 😉
  1 av dagarna är jag upptagen det vet jag, ska till tandläkarna, buhu 😉
  Kram på er!

 5. Petra: Kul att du har hittat till mig:-)

  Birgitta: Kram tilbaks;-)

  Annica: Ja, vi kommer absolut att komma till er så fort vi kan:-) Nästa vecka kan vi inte men därefter så;-) Kram

 6. gu så gott me gifflar, det måste jag ta och baka =)

  Ni får komma hit nån ting om ni vill, så kan barnen träffas, dom har tjatat här hemma faktist, och så får du ju en bra övnings körar tid =)

  kram

 7. Fin blogg och fin familj! Följde er under programmet familjen annorlunda och följer er gärna via din blogg nu! Verkar jätte mysigt med en stor familj!
Kommentera