Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Nalle puh mm

Nu är målningarna ovanför Alices, Olivers och Thors sängar klara (förutom en fjäril) och de blev jättefina:-)
Tack så himla mycket Gitta för att du gjorde klart de;-)

Alices Nasse och Olivers Nalle Puh

Thors Tiger

Igår var jag och Gitta över till Linda för en sen frukost mm Tack Linda det var gott:-)
Idag har Linda skjutsat runt mig lite då jag behövde köpa vinterkängor åt Jennifer och Benny, tårt-kartonger och hämta några paket, tusen tack för det!
Nu ska jag plugga järnet för ett prov jag har på måndag….

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Nalle puh mm

 1. Hej Bella! Vi tog en sån där over head-apparat för att kunna rita av konturerna o sen var det bara o måla:-) Ska tjata lite på Gitta;-)
  Kram

 2. åhh vilka snygga målningar!!!
  hur har ni gjort dom? med mall på väggen då lr??
  du får pusha gitta å skriva mer i sin blogg. hehe
  min fästman har inte bestämt sig riktigt än vad han vill ha i men jag vet vad jag vill. 😀
  jag hör av mig mer.
  kram
Kommentera