Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Ny vecka, nya besvär, vul mm

Selina blev frisk till slut och vi hade en härlig helg:-) Inga detaljer tyvärr för då avslöjar jag vad vi filmat för nåt:-D
I måndags-kväll gjorde jag en mindre trevlig upptäckt…..eller rent av äckligt värre-upptäckt! Alice och Oliver har råkat ut för springmask *urk o blää*!! Vi har aldrig haft sånt förr och jag är lite små-känslig mot såna små kryp, även löss, fästingar mm:-(
Ingen annan verkar ha blivit smittade men valde att köpa medicin åt hela familjen….svindyrt!!
Så nu skiter vi alla som om vi hade ätit en var sin stor burk med rödbetor:-D:-D

Jag var hos gyn igår och gjorde vul:-)  En liten rackare som bor i magen och hjärtat pickade så fint så:-)
Trodde lite själv att det skulle vara twins igen då jag mår så piss på eftermiddagarna men icke det…..blir nog en tjej då:-D

Jag, min syster och Gitta tog med oss kinamat hem efter gyn-besöket och det var supergott:-)
Jag började känna mig matt igår och tydliga förkyldnings-symptom och visst idag är jag sååå jäkla förkyld:-(
Hela huvudet känns som stor jävla betongklump och fryser och svettas vartannat:-( Jag hatar att vara dålig!!
Blir hemma idag från skolan så jag kan kurera mig lite….

Hoppas att jag blir bättre inför helgen och vår lilla resa…..

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Ny vecka, nya besvär, vul mm

  1. Usch vad drygt med mask, tur dom försvinner fort iaf efter man avmaskats! :)
    Skönt att det såg fint ut på vulet. Jag mådde som allra mest illa med Anakin. :) Till v 16 ungefär.. varje dag… riktigt illamående hela tiden. Så skönt när det väl släpper. 😉

    Krya på dig!
Kommentera