Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Sista dagen….

Idag är den sista dagen på år 2010 och vi har haft ett bra år tycker jag trots att det slutade lite mindre bra!
Vi har flyttat till ett lite större boende, vi har fått vårt 10:de barn Nellie, vi hade en underbar sommar och en rolig höst med inspelningarna mm:-) Vi har vuxit som familj och stärkt våra band ytterligare:-)
Jag har haft den enorma turen att få träffa några otroligt fina nya vänner som har på kort tid blivit till nära vänner till mig/oss:-)
Jag är tacksam för året som har gått även om inte alla våra önskningar hann slå in detta år:-)

Jag hoppas verkligen ni alla har haft ett bra år och att ni ser fram emot det nya året lika mycket som vi gör:-)

GOTT NYTT ÅR ÖNSKAR VI ER ALLIHOPA!!

Vi kommer att fira dagen med en god middag och massa gott till kvällen:-) Inga raketer dock då vi tycker att det räcker med att titta på alla andra som skjuter raketer (oftast tyvärr väldigt okontrollerat!).
Tycker att det är alltför många föräldrar som låter sina allför unga barn gå ut själva och skjuta raketer….väldigt oansvarigt och livsfarligt för de barnen och alla som finns i närheten:-(
Jag hoppas bara att det går lugnt till här utanför oss och att ingen råkar skjuta in någon raket in till oss eller våra grannar!

Många kramar från oss alla:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

31 reaktioner på ”Sista dagen….

 1. Hittade precis hit till din blogg, ska bli roligt att följa er under detta år! 😀

  Önskar dig och din familj ett riktigt Gott nytt 2011!

 2. Jag skickar dig och din goa familj mina styrkekramar! Vet hur jobbigt detta är. Vi förlorade vår son samma dag som jag gick in i vecka 40. Då tror man att man är säker! Men inte då!
  Jag försöker att läsa din blogg så ofta jag hinner och jag beundrar dig som orkar!
  Jag håller tummar och tår för att detta år blir toppen för er alla!
  Kram Gunilla

 3. God fortsättning och välkommen till andra sidan ;-). Ja du det där med att skjuta raketer okontrollerat minns jag så väl från tiden i Haninge. Herregud säger jag bara… Och visst går det att titta på hela spektaklet i stället för att bränna tusenlappar på lite "poff"… s.

  Men här på vår gata var det INGEN som sköt raketer… märkligt. Inte en enda kotte var ute heller fast det lös i var och varannat hus, så vi fick gå en bit för att titta på fyrverkerierna. Vädret var ju inte det bästa heller. Men ett gott avslut blev det. Hoppas ni hade det himla trevligt :-).

  Varma kramar från klanen S

 4. Gott nytt år kram Carolin Östersund
  ps vad använder du dig av för blogg skulle också villja blogga tacksam svar kram Carolin

 5. Gott Nytt År på er i familjen!
  Här har vi också "galningar" (läs minderåriga) som har smällt raketer i en vecka :( Ingen roligt alls när man har två hundar, dom måste ju också ut och röra på sig. Man kunde önska att detta kunde hållas till en dag/kväll och helst inte på trottoarerna… :/

  Önskar er en jättemysig kväll!
  Kram

 6. Gott Nytt År Mirka:-) Nästa år ska du se de kommer bli underbart..På måndag sitter vi hela familjen och ska se på er hihi..äldsta dottern har frågar när programmet ska börja:-) Gott slut 2010!!!

  Kramar

 7. Gott nytt år Mirka och hela familjen!

  Ja,det är hemskt med små barn som har egna raketer och tändare. Min 10-årige son kom hem igår och sa att han inte ville vara ute med kompisarna mer för de hade egna raketer och tändare som den ene pojkens mamma hade köpt åt dem och gett dem. Den pojken är 8 år gammal och har raketer och tändare ute ensam, utan en vuxen.Sjukt.

  Kram på dig,Mirka!

  Carina i Kristianstad

 8. Mirka, ett GOTT NYTT ÅR önskar vi, "Kocken" och jag er också! Nytt år, nya tag, mycket kaffe, får nöja mig med att se dina fina bakverk ( tur det, för viktens skull) Ha en skön nyårsafton, skickar många varma kramar♥

 9. Ett gott nytt år till er oxå. Hör av mig nästa år, så får vi klämma in en fika. Kramar i massor till er alla, önskar vi er alla.

 10. Gott nytt år Mirka!! Delar helt din inställning vad det gäller raketer. Hoppas ni får en fin nyårsafton och att 2011 blir ett bra år för hela din familj.
Kommentera