Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Sjuklingar

                                     imagesCABWKYAG

Nellie är febrig och extremt gnällig….helst ska man bara gå runt med henne……
Victor har hög feber och ont i huvudet….
Selina har blivit jättesnorig….
Alice börjar bli hes…..

Vilken start på sportlovet 😀
Idag går vi på sparlåga, hjärncellerna är på tillfällig semester…..Dagen kommer nog att tillbringas mestadels i soffan….

Kram på er

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

20 reaktioner på ”Sjuklingar

 1. Berfinner mig just nu i Australien och Ikvall är det anligen familjen annorlunda i Sverige 20.00 men har ar det inte foran 04.00 på morgonen. betyger att man maste upp i natt… men det ar vart det. !

 2. Håller jag just nu på att genomlida också. Har själv varit superhängig i helgen.Barnen är på bättringsväggen, utom stora tjejen som det verkar ta om på… Krya på er !!

 3. Mina barn har med klagat på huvudvärk i några dagar.
  Idag började sonen bli hes och få ont i halsen.
  Dottern fick feber och började kräkas.
  Mina yngre syskon har haft feber till och från hela veckan med huvudvärk.
  Det måste vara något som går.
  Krya på er/dom

 4. Ne va trist, hoppas dom blir friska snart så dom kan få njuta av lovet.

  barnen mina hälsar till era och tjatar redan om att dom vill ses igen=)

  kram på er!
  <3

 5. Nej vad tråkigt!! Verkar vara många som är sjuka nu på ett eller annat sätt :(.
  Så typiskt att det skulle inträffa lagom till Sportlovet.
  Krya på er! Kram!

 6. Ni får krya på er! Vi har ju haft sportlov denna vecka och sonen fick hög feber på söndagen,förra helgen! Feber,ont i halsen och en hemsk hosta=sjuk hela sportlovet! :( Febern är nu borta,men han har fortfarande ont i halsen och hostar jättemycket. Äter dåligt och orken är dålig,inte kul!

 7. Hej! Hoppas de allihopa blir fort pigga igen. Jobbigt att vara liten och krasslig :(.
  Kramar till hela er familj!

 8. Krya på er!
  Vi har precis börjat tillfriskna efter ungefär 11 dagars hostande snorande & feber. Det ena avlöste det andra. Så där lagom roligt 😉
  Hoppas ni slipper det.

  Kram
Kommentera