Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Skolan…

Ringde till Linnéas rektor igår men kom till en telefonsvarare!
Lämnade ett riktigt argt meddelande och hoppas för rektorns skull att han tar sitt ansvar och ringer mig och det idag! Jag skiter i vad läraren säger om att XX skulle få gå i samtal i en grupp som några lärare har och handlar om likabehandling. XX skulle starta med det direkt efter påsken men jag märker inga skildnader på hennes beteende tvärtom verkar det ha eskalerat!! Nu är ju XX på Linnéa dagligen!!
Nä, nu är det näven i bordet som gäller *morr*

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

En reaktion på ”Skolan…
Kommentera