Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Sköna fredag:-)

Shit, vad veckorna bara flyger iväg! Och nu är det helg igen…härligt härligt:-)
Hade Linda och Gitta på en morgonfika idag:-) Sen har jag försökt att vila lite grann…

Skolan har disco idag och upp till 3:e klassen är discot kl.16-18 så har precis fått iväg Jennifer och Benny dit:-) Oj, så förväntansfulla de var:-D Kl. 18.30-21.30 är det årskurs 4-6 som har disco så då är det Linnéas och Kevins tur:-)

Oliver verkar vara på väg att bli sjuk, han känndes lite varm och har tydligen varit matt hela dagen:-( Hoppas att det går över fort….

Jennifer kom med en rolig kommentar igår:-D: Hon klappade på min mage och sa: Nu är din degklump borta för magen har blivit hård! Stackars barnen, har ingen degklump att leka med längre på ett tag:-D:-D Fast den lär ju vara ännu degigare senare efter förlossningen ha ha haa!

 Ha en jätte trevlig helg allihopa;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

2 reaktioner på ”Sköna fredag:-)

  1. Ja tyvärr är ju Emmaljunga och Brio lite tyngre men tycker ändå att de håller måttet bäst….
    Kramisar;-)

  2. Hi,hi den där degklumpen har jag också även om jag "bara" fött tre barn.

    Själv har jag bara haft Emmaljunga och är också sugen på en ny lite lättare vagn för sitt vagnen är tung.

    Stora kramar Tess W
Kommentera