Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Sköna söndag

Det är så skönt att vara inne och slappa, ha brasan tänd och massa värmeljus och bara gosa i soffan med barnen när snön vräker ner :-) Peter har nog en annan åsikt om det som fick lov att åka och hämta hem Linnéa 😉 Jag hoppas bara att de tar det lugnt på vägarna….

Som sagt var så har det varit lugna gatan här – Kevin åkte med Peter, tjejerna gick upp till pysselrummet och pysslade i all evighet medans killarna kollade på nån barnkanal. Thor och Nellie slocknade i varsin ände av soffan :-)

018 - Kopia

Utslagna barn

019 - Kopia

Oliver och Victor

Själv har jag suttit med Älva som har sovit till och från…….hennes mage är alltid som kinkigast timmarna innan hon ska bajsa . När det väl är överstökat så sover hon som en prinsessa :-) Hon är inte hård i magen och därför vill inte jag heller ge henne tex messmör och hon äter Nan 1 och jag tror inte att det finns några behov för att börja testa med Nutramigen eller dyl för så illa är det inte med hennes mage 😉 Kommer ihåg när vi fick Nutramigen till Benny som kaskadkräktes och hade massa besvär med magen – Det var ett helvete att få honom att acceptera maten och den hjälpte inte för fem öre. Ingenting vi fick testa mot hans kräkningar hjälpte utan det var bara att gilla läget och allt blev bättre när han närmade sig året :-)

Nu har Peter kommit hem och hade även med sig Emmelie som blir kvar hos oss i ett par dagar :-)

Såg Familjen Annorlunda – reklamen idag…WIII! Man skulle kunna tro att man är van vid det nu efter 2 säsonger men jag kan ärligt säga att jag börjar bli minst lika nervös nu inför säsongs-starten som då för 2 år sedan inför vår första säsong! Alltid lika läskigt att se sig själv i tv:n 😀 Men samtidigt blir det jätteroligt att se resultatet av det som har filmats under hösten och framförallt de nya familjerna :-)

Nu ska jag vara trevig och fortsätta att umgås med familjen – Kramens ♥

 

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

14 reaktioner på ”Sköna söndag

 1. Läser din blogg dagligen och tycker den är super rolig att följa =) längtar tills fam annorlunda börjar igen, kommer sitta klistrad framför tv,n =)

 2. Hej!
  Jag undrar när familjen annorlunda sänds på tv igen? Och om det fortfarande visas på tv4? :) Ska bli kul att se er på tv igen.

 3. Hej på Er! Jag längtar till den 30:e januari då programmet körs igång igen! Såg att Ni har fått en liten bebis till. Stort grattis med Eran Älva. Själv önskade jag mig en stor familj, men det blev ”bara” en pojk, våran stora lycka ♥ Vi hoppas på många barnbarn i framtiden =D Kram till Er

 4. Hej. Testa Althera som finns att köpa på apiteket inte alls lika hemsksmak som Nutragimen. Min son hatade nutragimen men tog althera på en gång. Men dröjde upp till 3v innan hans magproblem var helt borta. Han hade ont i magen, lösavförring och mycket gaser vilket försvann när vi bytte ersättning

 5. Jag blev överlycklig när jag såg att Familjen Annorlunda ska komma tillbaka. Och ännu mer nu när ni också är med denna gång. Ni har varit en favorit genom gångerna.
  Har ju sett dig inne på MAXI några gånger då du varit och handlat, men inte vågat ta mig fram och säga ”Hej!”
  Ska i alla fall bli super mys att få följa FA igen!!

  Älva är ju bara så go! Mysigt med bebis mys bilder. :o)

  Ha det så bra och må så gott!

  Mvh
  Isabelle

 6. Hej ja gött att ha en slappdag mysigt med brasknaster å värmeljus.
  Gött å höra att du tycker de va pirrigt de tyckte vi med men ändå kul å se er andra,Själv har vi spysjukan här ja är helt slut kram kram

 7. Hej mirka=)
  läser din blogg dagligen=) jobbar själv på neo i västerås och där kör vi althera som alternativ ersättning om bebismagarna krånglar, kolla med bvc så får du recept på det! nutra innehåller nå ämne som inte är bra… lycka till och hoppas älvas mage blir bättre!
Kommentera