Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Skulle ha skrivit detta imorse redan!

Men det fanns inte tid till det så det får gå lika bra nu när jag har tid att sitta vid datorn 😉

imagesCAXJVBBK

GRATTIS TILL VÅRA 9-ÅRINGAR JENNIFER OCH BENNY

Fatta vad tiden går – Redan 9 år sedan jag klämde ut våra första tvillingar, en tuff förlossning som kunde ha gått riktigt illa men slutade bra!

De är stora nu, ändå känns det som igår jag gick och vankade med min enorma mage, svullen från topp till tå – bokstavligen 😀 36kg gick jag upp med de och 2 veckor efter förlossningen hade jag gått ner det mesta av de kilona.

Vi har firat Jennifer och Benny sparsamt idag, bara inom familjen. Deras kalas har senarelagts lite pga tidsbrist men lika glada var de ändå :-)

P1010141 - KopiaEn tårta enligt deras önskemål – fyllningar : Mosad banan blandat med grädde och marsankräm. Dekorerat med mandarinklyftor och riven vitchoklad :-)

P1010148 - Kopia

P1010150

P1010145 - KopiaMums :-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

15 reaktioner på ”Skulle ha skrivit detta imorse redan!

 1. Hipp hipp hurra för tvillingarna, mina tvwins Jennifer och Joakim är redan 13 år. Hej vad tiden går.Fin tröja Nellie har, hi hi…

 2. grattis till DIG BENNY
  grattis till DIG JENNIFER
  tusen kramar ha en go dag tårtan såg gör go ut :-) <3 <3

 3. Men åhh grattis!!!
  Det måste ju innebära att vi känt varandra på nätet i dryga 9 år ju :)
  Härligt.
  Allt gott :)

  MIRKA SVARAR: Ja men visst serru 😀 Dryga 9 år sedan kommer jag ihåg när jag smått chockad skrev på tvillingsidan på aff och kom i kontakt med er andra tvillingmammor, och du blev snabbt en i idol för mig :-) Så klok och man fick alltid svar av dig :-) Och så är det ju fortfarande 😉
Kommentera