Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Snöööö

Men vad fasiken då!!! Även fast jag skrev att vi var redo för vintern så behövde inte vädergudarna ta det så jäkla bokstavligt!! Vill inte ha snö och slask ännu heller……snön kan hellre komma typ en vecka före jul och vara borta igen när vårterminen börjar…ok;-)

Ungarna var i för sig jätte glada imorse när de såg att det snöade och en tyckte att vi skulle ut och åka pulka medans Selina undrade om det var julafton nu??

Det blev en hektisk morgon då barnen var så uppspelta och ville inte slita sig från fönstret:-D
Skull ha utvecklingssamtal med Thor kl. 9 men vi kom lite sent, 9.15, och då fick samtalet flyttas till en annan dag….

Teamet kom och hämtade mig strax före tio för lite skol-filmning…..
Nu har jag en mindre rolig redovisningsarbete i historia att göra då den ska vara klar till imorgon….inte kul….

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com
Kommentera