Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Svårt det är ibland

Ja, inte vet jag men det känns som att det är lite svårt för mig att räcka till
när man sitter ute flera stycken (vuxna alltså) och hinna vara tillräckligt "trevlig"
el social med alla….!

Man sitter där ute och fikar och umgås tillsammans och imellanåt hamnar man
kanske i olika diskutioner som kanske berör en människa mera än en annan människa.
Så är det ju, inget konstigt med det, inte i min värld i alla fall;-)

Jag vill inte utesluta någon ur samtalen och tycker inte att jag gör det heller faktiskt!
Men det verkar som att några ibland känner sig utanför ändå……
Och i såna fall ber jag ursäkt för det….inte för att jag ändå tycker mig kanske behöva det
Men jag gör det ändå!

Jag tycker om mina vänner och de alla är speciella för mig men på olika sätt kanske….
För alla är ju ändå olika som människor:-) Tack och lov för det:-D

Har lite mera att skriva om vänskap men det får bli en annan gång
för nu gnäller Thor!

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com
Kommentera