Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tack, nu slipper jag fundera mera :-D

Så härligt att ni besvarar min undran så snabbt för nu kan jag släppa den med gott samvete:-) Jag fick fortfarande den gamla hederliga journalen i handen när jag väntade Nellie och kommer nog ändå att begära att få det nu med då jag tycker att det är roligt att titta i de efteråt:-) 

Med en igångsättning så är det runt 8 veckor kvar nu och jag börjar lite smått fundera på allt som ska förbereda. En spjälsäng till ska tas fram, alla bebiskläder ska tvättas och sorteras, måste skriva en lista på saker som skall inhandlas mm:-) Sen ska vi även hinna göra all vår julklappshandel innan också så vi slipper tänka på det också:-D Allt närmar sig med stora steg och tiden bara flyger iväg! Det blir en extra speciel jul hos oss i år ♥

Jag har beställt hem lite nya Tassimo-sorter från deras hemsida!

036

Chai Latte – ett underbart kryddigt thé som smakar lite jul tycker jag:-)

037

Latte Macchiato Less sweet  – ja, som det står…mindre söt och perfekt att bjuda till de som inte har socker i sin latte;-) Jag själv har inte riktigt gett upp hoppet och har i liite socker i mitt kaffe:-D

Idag är små-hulliganerna lediga som vanligt men det är väldans lugnt och harmoniskt i huset ännu. Emmelie ligger och sover fortfarande….

Victor och Oliver sitter och dricker chappuchino och Alice dricker kaffe latte just nu:-D Jag får aldrig ha min Tassimo ifred, de älskar det lika mycket som jag gör:-D

Ska väl ”sparka” upp Emmelie snart så vi kan komma iväg till Enköping och hämta ett paket och sen förbi en kompis som ska hjälpa mig att fylla ett papper….

Måste även komma ihåg att köpa nya symaskins-nålar så jag kan sy klart nnågra drapperier till vardagsrummet…

Förrästen!! Har ni sett vilken bra tävling minbebis.com har just nu!! Du kan vinna vinterkläder från GNEIS för 1500kr! Jag älskar deras kläder och tycker att de är de absolut mest funktionerliga vinterkläder som finns – väl värda sina pengar!

Själv klickade jag hem 3 set, till de sista barnen i behov, här i början på veckan:-)

11100_default_normal

En röd supershape-overall till Alice

11203_default_normal

Tripod-jackor till Benny (Svart) och Victor (blå)

11302_default_normal

Ridge-byxor till killarna

In och tävla med er om denna super-tävling!

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

21 reaktioner på ”Tack, nu slipper jag fundera mera :-D

 1. hej Mirka,

  hinner inte titta in här så ofta, så jag ska försöka läsa lite äldre inlägg när jag har tid, är nyfiken på flytten och allt. Vill bara säga, eftersom jag nu råkade titta in och se detta inlägg, att vi har också en Tassimo sedan ett år tillbaka och jag ÄLSKAR den och min yngste gillar också kaffe :):) Han är 2½ och får smaka nån tesked då och då när jag dricker!! Inget konstigt med det och jag drack också kaffe när jag var liten!!

 2. Mirka, det måste vara den berömda svenska avundsjukan som gör sig påmind. För annars kan jag inte förstå varför folk(?) ska oja sig över er ekonomi, reklam, många barn, kaffemaskiner och jag vet inte allt.
  Man blir bara trött av att läsa dem. Alla har naturligtvis rätt till sina åsikter, men jag håller, envis som den åsna jag är, fast vid att det är helt frivilligt att läsa bloggen, gillar man den inte är det bara att tyst och stilla susa vidare i cyberrymden.
  Till Tess, jag är en gammal tant på 53, som har druckit kaffe sedan jag var 5 år. Mår alldeles förträffligt och har gjort så i hela mitt liv. En liten skvätt kaffe med mjölk är inte farligt. Det är nog farligare att sticka ut näsan genom dörren idag..

  Fortsätt att skriva det DU vill, och förmedla det du tycker är bra, Mirka. Ser det som vanlig, mänsklig omtänksamhet 😉
  Och OM du nu skulle råka få ett kilo kaffe, en bulle med Dajm eller ett par strumpor, så är det faktiskt ok – misstänker att ni behöver lite extra ibland, precis som alla vi andra.. 😉

  Stor kram

 3. Tycker det är tråkigt att folk är så avvundsjuka och missundsamma :(
  Jag älskar att läsa din blogg varje dag :)
  Surputtarna kan hitta en egen gnällblogg tycker jag!!!

  kram
  Mia

 4. Förstår inte hur folk har mage i fråga hur en familj har råd att köpa alla dessa fina o bra jackor till sina barn. Det har väl inte ni med att göra. Om dom nu prioterar att barna ska ha bra kläder på vintern så är det väl inget fel på det. Det är väl bättre att dom har bra kläder o klarar kylan istället för att frysa o så.

  Till dig Tess som frågade om barna dricker kaffe. Förstår inte din fråga. Det är inget fel i det, jag själv fick smaka kaffe i tidig ålder hos min farmor med socker o mjölk i.

 5. alltså jag blir mörkrädd hur alaka kan människora vara, för mycket reklam, får du pengar hit å dit osv osv, nu har jag fölt din blogg länge förståra faktiskt inte att du orkar alla elaka kommentarer. =0( hoppas du aldrig slutar blogga. jag menar folk som stör sig på din reklam dina klädval kan väl bara sluta läsa?? eller jag vet då inte men jag vill bara säga att jag ÄLSKAR din blogg, och tycker att alla som nu så fint bara stör sig på din blogg ska välja att läsa någon annans. sedan att du har tur att vinna saker osv det är ju inte ditt fel, jag har 4 barn kan oxå köpa dyra kläder om jag vill IBLAND, visst det krävs att man sparar, men det är väl inte vårt fel om vi vill spara undan pengar, alla verkar vrida på det du säger vilket jag tycker är synd. STÅ PÅ DIG!!! Mvh sandra

 6. Men varför läser man då denna blogg om det är för mycket reklam det kan jag inte fatta. Är ju då bara att låta bli att gå in. Men nyfikna är ni alla. Och rena rama avundsjukan råder blad er alla.
  Var familjen får sina pengar ifrån har VI läsare inte med att göra.
  Hur kan man ställa en sådan fråga det fattar jag inte.
  Blir riktigt förbannad över dessa dumma frågor ni ställer till Familjen.
  Varför skall dom behöva tala om ditten o datten.
  Ursäkta mitt inlägg Mirka men du har ingen anledning att skriva folk på näsan om hur ni har det ekomomiskt eller om du får rabatt på vissa saker.
  Tycker att folk bara är sååååå himla frågvisa.
  Jag kommer fortsätta läsa denna blogg med reklam eller utan.
  Jag är FÖR REKLAM det gör alla gott i slutändan.

  Ha en fin lördag med familjen.

  Kramen//Cina

 7. Då tackar jag för mig, jag gillar det du skriver, men den reklam du sprider väljer jag bort, även om jag förstår ditt syfte. Ha det gott till dig och din familj

 8. Här i närke iallafall, misstänker att det är så på andra ställen med nu när man gått över till data, så får man fylla i en lapp på förlossningen innan man går hem och så får man både Mvc, förlossnings och barnjournalen hemskickade. :) Smidigt värre.

  Tänk vad fort tiden går, känns som nyss jag läste om nummer elva. Hoppas du får må bra sista sträckan. <3

 9. Jag fattar inte att ni har råd att köpa så dyra vinterkläder!! Vad får ni pengar ifrån?? JAG har inte ens råd att köpa såna kläder till mina barn, och jag har bara två….

 10. Hej Mirka,

  Hoppas allt är väl med bebben och familjen. Skulle bara säga att din blogg börjar blir llite trist… missförstå inte men den liknar mer och mer en reklampelare. Hur mycker får du för att säga att daijmbullar är goda, tassimo kaffe och te är jättegott och att barnen dricker det och har kläder från kneip och skor från crocs…

  Hälsar
  Gun-Britt mamma till 6, reklambefriad

 11. Hellu :) du får själv beställa journalen efter förlossning , man får inga papper alls annars :/
  Jag kom ihåg det igår så snart kan jag läsa om jamies förlossning :)
  Mina barn skulle ruinera oss på en sån kaffeapparat så göm den när vi ses så de inte smakar och tjatar sen 😉
  Kram !!

 12. Fina kläder och då kommer det väl självklart en liten reklambanner inom kort! Brukar ju vara så när du handlar :-)
Kommentera