Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Annons
Add Comment Register

Tävling – Kidelin

Dags för en ny rolig tävling igen:-) Denna gång i samarbete med Kidelin som säljer superfina barnkläder och andra barnsaker:-)

Du tävlar om en presentkort á 1.000kr!

kidelin

Tävlingsregler!

1. Gilla Kidelin.se på facebook!

2. Motivera varför just du vill vinna och berätta gärna vad du skulle shoppa för presentkortet.

Tävlingen avslutas onsdag 23/11-11  kl. 21.00

 

 

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

102 reaktioner på ”Tävling – Kidelin

 1. Har gillat på FB givetvis (Sanna Kaakinen).

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna eftersom de kommer bli en tuff jul för mig och min dotter i år ekonomiskt. Det skulle därför underlätta julklappsinköpen otroligt, och de vore så kul att få överraska min dotter med åtminstone något under granen (om vi ens har råd och får hem en vill säga).Något som jag redan nu vet att jag skulle handla hem om jag hade turen med mig är ”Katvig – Tshirt Sky Blue Space Apple” som är jätte fin.

  Kram Sanna

 2. 1. Gillar Kidelin på facebook sen innan!
  2. Motivering: Vill vinna ett presentkort hos Kidelin för jag älskar verkligen dessa färgstarka och ursnygga kläderna som finns där. Perfekta julklappar till mina småtjejer =)
  Om jag vann detta fantastiska presentkort skulle jag köpa följande:
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/katvig/katvig-dress-dusty-grape-.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/katvig/index.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/katvig/katvig-leggings-dusty-grape.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/moonkids/moonkids-flounce-dress.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/moonkids/moonkids-tshirt-rosa_violet.html

 3. Hej Tomten På Kidelin!

  Här kommer en trillingmamas önskelista till sina 4 tjejer, mysiga sovkläder(Nova Star) till tjejmaffian jag har här hemma till mysiga sovstunder, så om du läser min önskelista kan du inte förverkliga den 😉 Juliga Kramar

 4. Hej Mirka..
  Gillar Kidelin på FB.

  Men kan inte riktigt bestämma mig för vad jag skulle köpa om jag vann..finns så mycket fint!
  Novastar är ett favoritmärke till tvillingarna,

  Kram Sandra

 5. Oj, svårt att motivera..
  Sonen behöver påfyllning i byrån efter ha tagit ett litet skutt i storlek och självklart skulle jag köpa något fint till bebisen som ligger i magen =)
  Hade varit en fin för tidig julklapp =)

  Gillar på Fb- Caroline Jönsson

 6. Hej Mirka,

  åh vilken kul tävling, gillar Kidelin och är ofta där inne och kikar!

  Det finna många anledningar till varför jag vill vinna men framförallt är det nog för att min son skall kunna ha på sig ngt annat än ”dagis-kläder” Praktiska – absolut men kanske inte de allra roligaste & tuffaste.. det skulle vara så kul att få klä honom i ngt tufft som de här jag har kikat på från Nova Star:

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-hood-star-black.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-ns-web.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-winter-army-aw11.html
  Håller alla tummar och tår på att min son kan få några mjuka klappar under granen :-)

  Må så gott!!

  Jag gillar Kidelin på FB.

 7. Hej

  Jag gillar redan kidelin.se på FB.

  Jag bor i Belgien och är mycket glad att kidelin.se görde det mögligt att shoppa här i Belgien också!!!
  Jag är gravid och vår första barn är beräknad för den 6 februari 2012!
  Med presentkortet vill jag gärna köpa fina sommarkläder till vår dotter. Jag tycker mycket om smafolk och katvig, men jar är säkert det finns mycket mer att upptäcka på kidelin.se! :)

  kram
  Veerle

 8. Oj vilken rolig tävling. Efter en riktigt dålig månad.med tråkiga besked, bla astma sjukt barn, a osv.. Känns det verkligen som att vinna detta skulle iaf få mig att slippa behöva tänka på att fixa ordentliga vinterjackor. Jag hade valt varsin blå nova Star jacka till mina pojkar på 3 och 2 år. Har även gillat på facebook (Veronica Andersson) hoppas verkligen på vinst denna gång.
  Kram

 9. redan gillat Kidelin.se på facebook med namn Lili Ying.

  Jag vet många vill vinna det fina priset,jag har inte jobb och ekonomi att köpa fina kläder till min dotter,som märket Nova star,småfolk,har jag aldrig köpt,men jag VILL,jag vill ge henne något GOTT,det är hennes första julen i sverige,jag hoppas jag kan ge henne överraskning,så jag måste ta chanse för henne,jag vill ge henne glad julen!:)HOPPAS!
  skulle gärna köpa en vinteroverall från nova star eller något liksom.

 10. Jag vill gärna vara med och tävla.

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-harem-java.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-striped-t-formula.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-winter-army-aw11.html

  Jag skulle välja något av dessa varor.Sonens sådana byxor (favoritbyxor) gick sönder för dom var så utslitna,så han är jätte ledsen och köpa nya kan jag inte göra eftersom jag står utan inkomst just nu. :( Så det vore helt underbart att få vinna detta så att sonen skulle få nya som julklapp eller i födelsedagspresent eftersom han fyller år den 28:de december.

  Man har ju alltid sådan ångest över julen och dessutom sonens födelsedag några dagar efter,och ångestnivån har absolut inte blivit mindre pågrund av att jag står helt utan inkomst just nu.

  Så jag håller tummar och tår för att jag någon gång ska ha turen på min sida,Vinner aldrig,men någong gång kanske är den första? :) Och det vore ju perfekt nu till julen dessutom.Julfriden skulle bli betydligt bättre och jag skulle kunna känna lite lugn inom mig :)

  Har självklart gillat på facebook :)

 11. Gillar på FB (Carola Lind)

  Jag skulle köpa
  Geggmoja – Tights Purple/Cerise iallafall eftersom dottern just nu inte har nästan några byxor eller tight i sin storlek. Det skulle vara roligt att kunna överraska med nya kläder trots skral ekonomi!

 12. http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/klanningar/smafolk-dress-apples.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/huvudbonader/nova-star-ns-sorbet.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/huvtrojor/nova-star-fleece-jacket-pink-4.html

  Detta hade jag köpt, jag gör ett försök att vinna, jag är inte sjuk, har en jobbig dotter, är inte trött, så synd är det inte om mig. Inte därför jag ska vinna, utan jag ska vinna för att jag har världens bästa dotter och förgyller mina medmänniskor med ett leende vardag, det kommer man långt med. För vem behöver inte ett leende?

  (Jag har gillat på faceook)

 13. Nu är vi kommit i ett stadium igen då mycket i garderoben är för armar och fötter små…
  Då kan det vara bra att få pryda sina lår så att pojken undgår att bli blå!;-)
  Det finns så mycket fint men något ifrån Nova star skulle det nog allt få bli och då kommer han bli så himla fin!
  Gillar kidelin på fb!
  Mvh Nicole!

 14. Åh, jag känner att vi skulle behöva lite glädjeljus och en vinst skulle verkligen hjälpa oss på traven. Just nu är vi inlagda på sjukhus med vår 5månaderstjej. En tuff tid för hela familjen.

  Om vi vann skulle jag köpa lite färgglada bodys från katvig. Lekfullt. Livfullt!!

  Gillat på FB har jag. Tack för en fin blogg!

  Med vänlig hälsning,
  Sandra

 15. Hej. Har väl inget superskäl att få vara just den som vinner, förutom att jag skulle vilja köpa ett ordentligt lager med basplagg till mina två barn. Pengarna räcker aldrig till så det slutar alltid med att man antingen handlar i andra hand (inge fel med det) eller köper av sämre kvalité.
  Det skulle vara så otroligt kul att kunna handla dessa fina kläder som kidelin har i julklapp till de små. =)

 16. Om jag skulle vinna ett presentkort från kidelin skulle jag
  Välja snygga kläder från Nova star och småfolk till min lille
  Son på snart 2 år. Nu i juletider så har man ju mycket att handla
  Så det är alltid bra att få ett tillskott att handl för.
  Har gillat kidelin på Facebook sega en längre tid sedan.
  Jag hoppas på lycka :-)

 17. Jag gillar kidelin på facebook, du hittar mej under namnet Linnea Granström.

  Jag och min sambo blev föräldrar när vi var 15 och 17år gammla, vi fick ofta höra bakom ryggen och på nätet att vi inte skulle bli bra föräldrar pga av våran ålder.

  Nu snart fem år tillbaka med facit i handen så känner vi oss
  båda jätte stolta, vi har en dotter som fyller fem i januari och hon är världens finaste! Vi har båda jobb som vi trivs med och tillsammans har vi köpt ett litet hus ute på landet som vi nu håller på att renovera i sakta lunk när pengarna fort drar iväg

  Det är snart julafton och tio dagar efter tomtens vistelse så fyller våran dotter år så ett presentkort att sprätta iväg på kläder till tösen som växer som det knakar hade passat som handen i handsken i våran familj

  Det blev kärlek vid första ögonkastet när jag fick syn på
  Farfarströjan med fjärilstryck och armbågslappar från SKRW.

  Och sen har jag bara hört posetiva saker om Nova star jeansen så den här modellen hade jag nog klickat hem till dottern ”Nova Star – Denim Slim”

  Hoppas det funkar bra fast jag inte skickar länkarna, jag skriver nämligen från mobilen då vårat internet ligger nere för tillfället.

  Min mail linnoea_89@hotmail.com

  Håller tummarna!
  Kram Linnea

 18. Jag gillar på fb (josephine granholm)

  Om jag nu har turen att vinna så är det helt klart kläder från underbara Nova Star som kommer hamna i barnens garderob. Bla kjolen:http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-denim-skirt-shine.html
  & dessa härliga byxor:http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-winter-army-aw11.html

  Då skulle mina barn bli så fina. Jag menar vem vill inte vinna 1000kr att handla barnkläder för så här till jul…. 😉

 19. Kidelin är en av mina favoritbutiker på nätet och det är med glädje jag shoppar där, de har det lilla extra, både när det gäller kundservice och leverans som gör att man känner att man får hem något riktigt lyxigt. Och det är svårt att inte få med de varumärken Kidelin stolt kan paradera med – bland annat favoriter som Nova Star och Småfolk (att de ska börja med Molo ger dom verkligen flaggan i topp!). Därför skulle jag med glädje shoppa upp 1000 kronor hos dom, tänk att få köpa grejer till ungarna utan att behöva tänka sig för och göra en post för det i budgeten först – bara klick, klick, klick…

  Mina klick skulle bli (utan större tvekan):
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/geggamoja/geggmoja-tights-purple_cerise.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/geggamoja/geggmoja-tights-cersie_pink.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/dudedesign/dude-design-painting-blue-star.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-denim-original-aw11.html

  Jag vet en unge som skulle bli snyggast på dagis i vår! (och en tavla till lillebrors rum som jag tittat på länge…)

  Jag gillar sedan länge på Facebook. (Andrea Sandell Svensson)

 20. Kläder från Småfolk jag gärna vill köpa, därför hoppas jag nu på vinnst så jag till webbutiken kan löpa. Mina små tjejer skulle i dessa färglada kläder bli så julfina, och de skulle älska att ha kläderna till sina,.

 21. Som den NS-sucker jag är skulle jag så gärna vilja ha http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-cycle-hood-scuba.html och http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-cosy-black-trousers.html till Rasmus.. Så snyggt tillsammans! Kanske en mössa av detta stuk också; http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-ns-web.html.

  Jag gillar på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Varför jag ska vinna? Jo… idag känner jag att jag har en extra bra anledning till att vinna faktiskt. Fick ett samtal från försäkringskassan som rev hela min värld. Jag har varit hemma sen augusti 2009 (då jag blev sjukskriven under graviditeten). Rasmus kom i dec 2009, var mammaledig hela graviditeten med Jonathan som kom 13 mån senare (januari 2011). Nu, nästa vecka (!!!) kommer nästa bebis. Nu har jag jobbat halvtid sen i mars, och trodde i min fantasi att min SGI skulle ändras (läs; höjas ordentligt). MEN… icke! Vi har fått flera oförutsedda utgifter och nu står julen för dörren… alla barnen fyller i dec/jan dessutom! Känns lite som om man sitter i lite av en ”knipa” just nu – men vad ska man göra? Jo, klart jag hoppas på lite tur här inne hos dig nu!
  (Ja, jag ska överklaga FK’s beslut, det kan du lita på! Men tills dess hade det ju vart fint med en och annan fin julklappsvinst!) :)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 22. Vill absolut vara med och tävla och jag hoppas på turen då det vore så roligt att få skämma bort mina 4 älsklingar med lite nya fina kläder. Är för tillfället hemma och är föräldraledig med dålig föräldrapenning så det här vore den bästa julklappen till hela familjen.

  Gillar på FB ( Linda Granberg )

  Om jag har turen på min sida så skulle jag köpa
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-cosy-black-trousers.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-striped-t-leaf.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-flounce-skirt-sorbet.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-ns-web.html

  Nu håller hela familjen tummar och tår och hoppas på att tomten kommer tidigt till oss i år

  Länkar här
  http://familjengranberg.blogg.se/2011/november/vinn-ett-presentkort-14.html
  Kram Linda

 23. Just nu känns livet lite extra jobbigt då vi lever i KAOS. Hemma hos oss renoveras badrum och tvättstuga vilket innebär att vi inte kan duscha eller gå på toaletten på dagtid utan måste ta oss iväg till kvarterslokalen (vilken INTE är fräsch då det är 4 andra familjen som håller till där samtidigt). För att inte tala om kaoset som jag måste hålla barnen borta från inomhus, det står saker överallt och det finns knappt någon yta att leka/röra sig på förutom i vårt lilla vardagsrum och ett sovrum. Då detta är en ohållbar situation så har jag tagit barnen och flytt fältet! Det går bara inte att vara utan dusch och toalett med två småttingar varav en precis blivit blöjfri och har lite extra svårt att hålla sig vissa gånger. Och att hålla sig medan mamma tar på ytterkläder på honom och lillasyster, slänger in dom i barnvagnen för att sedan springa iväg till lokalen är ju INTE lätt när man är liten!! Så nu bor vi hos mina föräldrar i TRE veckor. Eftersom min sambo behöver jobba så måste han vara kvar och det finns inga pengar så han kan pendla mellan på dagar/helgen. Barnen saknar sin pappa och jag saknar min sambo! Det är jobbigt men enda alternativet då situationen hemma är ohållbar. Så ett presentkort skulle vara en UNDERBAR uppmuntran för mig i allt det jobbiga!! =)

  Om jag vinner så kommer jag att investera i en riktigt fin vårjacka till vår lilla grabb som skjutit i växten senaste halvåret! Stora killen som fyller 3 år om exakt en vecka!! Han är precis som sin mamma och älskar kläder, att ge honom ett nytt plagg är alltid lika roligt för han blir så otroligt GLAD! :) Eftersom att det är ett presentkort på 1000 kr skulle jag även köpa hem något fint som han kan använda till jul!

  Har gillat på facebook sedan tidigare!
  Kram!

 24. Hej!
  Gillar på fb sedan tidigare (Christina Kaakinen).
  Om jag har turen att vinna skulle jag välja:http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/jackor/nova-star-winter-jacket-web.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/jackor/nova-star-winter-jacket-sorbet.html
  En blå jacka till min son och en likadan rosa till mitt barnbarn.
  Vore kul med en snygg jacka att ha till fint ,då det krävs dubletter av allt om man har dagisbarn.
  stina38_@hotmail.com

 25. Hejsan har gillat på facebook nu, Och skulle jag vinna så skulle jag helt klart välja något fint ur nova star sortimentet och geggamoja dessa är mina 2 favoriter jag bara älskart, Med 4 barn så är det en dröm att få vinna 1000 kr i presentkort =)

 26. Ett presentkort skulle för oss betyda en hel del
  för en ny klänning, Lucky Ellen, till lillan i jul vore inte fel.
  Dessutom har hon fått så långa ben
  så det skulle från hjärtat lyfta något kilo sten
  om hon finge ett par nya byxor att ta på.
  Ja, vi skulle med stor glädje detta presentkort från Kidelin få!
  På FB gillar jag redan Kidelin
  och håller tummarna att tjejen får bli fin :)

 27. gillar på fb – Anna Lundkvist

  Skulle faktiskt ge min mamma presentkortet. Hon har 26 barnbarn och 15 barnbarnsbarn som hon absolut vill ge en julklapp. med hennes lilla pension blir det tufft så detta skulle verkligen bli ett rejält tillskott för henne i julklappshandeln.

 28. I Like! =)

  Det hade varit en perfekt gåva till min syster (och hennes barn) som precis har köpt hus och måste avstå från all vardagslyx just nu. Så den här gången önskar jag inget till mig själv (och min lillfia) utan till mina andra små hjärtan som jag håller kär!! Mosters älsklingar!! :-)

 29. Jag skulle bland annat köpa en luvtröja från Nova star till min lilla tjej. Hon växer så snabbt så det behövs lite nya kläder. Det finns så himla fina kläder att välja mellan så det skulle vara en dröm att vinna 1000kr att spendera på Kiddelin!

 30. Jag skulle köpa matchande Lucky Ellen Molly-tunikor till mig och mina tjejer, de är så fina och har länge velat ha dessa!

  Så nu hoppas vi på tur :-)

 31. Detta skulle jag så gärna vilja vinna!
  Har en tjej som på julafton fyller 7 år. I somras fick hon glasögon, något hon inte alls är så nöjd över. Ibörjan var det så svårt att motivera henne att ha de på sig, men nu är hon så duktig och har de alltid. Det vore så roligt att ge henne en riktigt fin födelsedagspresent /julklapp i form av fina rosa kläder som matchar de rosa brillorna. Gillar nova star kläderna, fina och anpassade för barn, t.ex. http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-striped-dresssorbet.html skulle passa så bra! (stora syster och lillebror kanske åxå skulle få något litet fint de med :) om vi hade turen att vinna )
  Nu håller vi tummarna hårt, hårt!

  Gillar på facebook

 32. Jag har hela källaren full med rosa, blommiga och puffiga barnkläder som min dotter har haft. Nu ska jag snart få en son! Nog för att killar kan ha rosa men visst skulle det vara kul att kunna köpa lite fina killkläder. Vinner jag presentkortet så ska jag skänka allt rosa till stadsmissionen och köpa lite blått på Kidelin!

 33. Hej Mirka! Jag har gillat på FB 😉 Jag skulle vilja vinna för att det skulle vara en jätte bra Julklapp till min lillasyster och lillebror i stället för att köpa leksaker som de redan har i tusentals!! Sedan är det sååå fina kläder där! Och jag tror även mamma skulle bli jätte glad då me 😉 // Wilma

  p.s Du verkar vara en jätte snäll och bra mamma/person

 34. Hej! :)

  Jag skulle så gärna vilja vinna det här presentkortet så jag kan köpa julklappar till min underbara lilla brorsdotter Saga. Det blir hennes första jul med oss och det skulle vara så himla mysigt att få ge henne så fina kläder! Hon fyller 1 i fabruari så det kanske skulle räcka till någon födelsedagspresent också! Jag pluggar till sjuksköterska och då växer ju inte direkt pengar på träd… Skulle bli så himla glad om jag vann presentkortet! :)

  Kram

 35. Har gillat på FB och om jag skulle ha turen att vinna hade jag nog tatt ett sådant hemligt paket :) Alltid kul att få överaskningar 😉

 36. Hösten är mörk,jag är trött,barnen är trötta,mannen som jobbar natt är behov av lite ljus,att få vinna det här priset med dess underbara fina färger skulle vara precis den där lilla extra ”kicken” som vår familj behöver just nu,fina kläder får alla att le lite extra :)

 37. Jag gillar på FB

  Hos kidelin finns massa kläder
  kläder för alla väder.

  Om lotten skulle falla på mig
  skulle mamman få klä sig
  Ett plagg få Lucky Ellen
  och mamman blir värsta tjejen. 😉

  Dennaa gång ska mamman få nästan alla klöver
  barnen får dela på det som blir över

 38. Gillar redan på facebook
  Det finns mycket fint på kidelin och om jag hade råd skulle jag köpa det mesta. Men 2klänningar föll jag pladask för så fort jag såg dom, den gudomligt söta julklänningen från mini a ture, och en jättevacker Volangklänning, mindy dress från how to kiss a frog. Jag skulle vilja vinna presentkortet så jag har råd att köpa en riktigt fin julklapp till min underbara dotter, min tålmodiga älskling, min solstråle. Jag blev gravid när jag studerade och hann inte jobba innan sötnosen kom. Min föräldrapenning är därför näst intill obefintlig. Kläder köper jag på loppis, en del är lite slitet, men man kan hitta mycket fint oxå, dom växer ju så fort dom små liven att det knappt hinner användas. Kläder har vi oxå fått i present, av vänner och familj. Jag har sytt lite eget utav tyg jag hittat på loppis, eller av mina egna gamla kläder som blivit trasiga någonstans, eller för små. Jag skulle vilja ge min prinsessa den finaste klänningen hon förtjänar!

 39. Jag gillar för fullt :-)

  Egentligen har jag väl ingen bra motivering för varför jag skulle vinna.. mina barn är friska, kramgoa och fulla med bus.. vad mer kan man önska sej? Däremot skulle det vara fantastiskt roligt att vinna!!

  Dom här små godingarna från ”How to kiss a frog” skulle direkt bli hemklickade!
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/how-to-kiss-a-frog-bahia-skirt-grey_powder.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/how-to-kiss-a-frog-belga-dress.html

 40. Skulle vara jättekul att få vinna ett presentkort så jag kunde köpa något riktigt fint till mina tvillingbarnbarn som förgyller mina dagar nu när jag går igenom en tuff bröstcancerbehandling.Farmor/ Maria

 41. Jag har gillat på Facebook, skulle jag vinna så skulle jag köpa julklappskläder till några av mina 4 barn. :-)

 42. TÄnk om jag kunde ha lite tur denna gång! Skulle handla kläder till mina barn, troligen Nova Star som är superfina, till födelsedagar och julklappar, båda fyller inom några månader kring jul! Hoppas på tur=)
  /Ellinor

 43. God morgon.. sitter här på morgonen och läser din blogg som jag gör varje dag.. och så såg jag att du hade en perfekt tävling för mig då jag har blivit arbetlös.. skulle vara jätte roligt att kunna köpa fina julklänningar till mina underbara flickor.. som är 4 och 2.. och kanske någon fin pressent till Elsa som blir 2 den 10 des.. Hoppas på tur..=) och jag gillar även kidelin på fb.. Många Kramar ifrån Anna med familj..<3

 44. Har gillat, Johanna Eriksson.

  Vill så gärna vinna, skulle köpa Nova Star kläder åt barnen för presentkortet bland annat. Det är kläder jag aldrig skulle prioritera att köpa annars men vore härligt att kunna ge dom det man vill för en gångs skull! :)

 45. Jag är numera fattig student men vill fortfarande kunna klä mina barn i de finaste kläder. Jag själv fick kläder från fyndlådan när jag var liten, mina barn skall få det bästa!!

  Kram till dig Mirka, här kämpar jag på med 5 barn 😀

 46. Har fem barn i åldrarna 12, 10, 9, 3 och snart 2. Har länge kikat på kidelins kläder men inte tagit steget att beställa. Att vinna skulle ge mig en puff att komma till skott. Skulle definitivt köpa en klänning till min 3åriga prinsessa, sen får vi se vad det blir:)
  Mvh Jennie

 47. I mitt liv finns det många som står mig varmt om hjärtat. Men den speciella platsen har min fantastiska barn, 4 & 1 år gamla. Jag jobbar en hel del men ser hela tiden till barnens bästa då jag anser att barn inte ska ”bo” på dagis. Inget fel på dagis, dem e fantastiska, men jag vill inte att dem ska känna att dem varit där ”alltid”. Så för att komma till varför jag vill vinna så e de för att kunna ge barnen nått extra. Nått som känns lyxigt :)
  Min äldsta som då är 4 år e väldigt medveten om vad han vill ha o inte ha i klädväg. Kanske kunna välja ut nått fint att ha på julafton eller nyår :)
  Åååå vad jag vill vinna o kunna lyxa lite med fina kläder för barnen :)
  Tack för en bra blogg, har en egen app i telefonen 😉 kollar minst 3-4 ggr om dagen.
  // Bina

 48. Jag vill vinna för jag arbetar bara som timvikarie så plånboken är inte så tjock, skulle jag vinna så vill jag ha några fina kläder från Katvig eller Småfolk eller Kik Kid.

 49. Om jag skulle vinna skulle jag köpa lite fina kläder och ge bort till två av mina närmaste vänner som väntar barn! Det skulle vara en fin present tycker jag! Har tyvärr inga egna barn ännu, men att ge bort är nog ändå roligare än att få så det skulle vara superskoj att vinna!
  Tack för en superhärlig blogg!
  Kram Annelie

 50. Hej!

  Jag skulle vilja vinna presentkortet till min dotter som jag vet skulle bli stormförtjust över att fylla på garderoben med lite vackra plagg från How to kiss a frog eller Miniature.

  Dessa skulle jag gärna välja:

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/how-to-kiss-a-frog-holly-dress-grey-3.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/how-to-kiss-a-frog-curry-shorts-4.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/mini-a-ture-stockings-elina-100.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/howtokissafrog/how-to-kiss-a-frog-bahia-skirt.html

  Mvh Amanda

 51. Oh jag skulle bli så glad över att vinna. Behöver lite uppmuntran för min sambo fick precis reda på att ha blir arbetslös from 2 december :( så för presentkortet skulle jag köpa lite kläder till våran lilla dotter Liwan.
  Kram kram

 52. Ja skulle vilja vinna för att barnen behöver desperat nya kläder, köper oftast begagnat för ja tycker om de och att ja tror på återanvändning men de hade varit kul någon gång att köpa nytt men de vill absolut inte ekonomin kramar och lycka till med förlossningen

 53. Om jag vann ;
  Har precis blivit mamma till en underbar söt liten dotter. Har 2 döttrar sen tidigare. Lilla trean har fått ärva det mesta från sina storasyskon tyvärr mest för att plånboken inte tillåter annat. Skulle hemskt gärna köpa lite ”egna” kläder till vår lilla Leia. Då är ju ett presentkort från Kidelin som skänkt från ovan :)

  Mvh Tanja

 54. Hej!
  Om jag vann skulle jag köpa lite tuffa kläder till min son. Köper numera mycket på tradera men hade varit kul med lite helt nytt.
  Mvh Maria & Linus

 55. Varför ska just jag vinna ett present kort på 1000 kr?
  Jag och min pojkvän går i bebis tankar och funderar på och skaffa oss ett lite kärlekes nystan och bli en ”riktigt familj”
  Vi har haft det tufft hela detta år p.g.a hans tarm sjukdom och ett tufft år väntar antagligen oss nästa år med om inte hans medicin vill hjälpa, då återstår bara en sista utväg och ta bort hela tjock och ändtarmen. Därför skulle vi vilja ha ett litet kärleks nystan som kan göra oss ännu starkare och något som lyser upp tillvaron i allt det mörka. 1000 kr i presentkort skulle ge oss en liten start på barnkläder och annat skoj till vårat lilla nystan. Barnvagn och säng är redan uttittat så nu ska vi bara lyckas skrapa ihop pengarna till det med våran kärva ekonomi (han som sjukskriven och jag som går sista året på gymnasiet)

 56. Hej,
  Jag skulle köpa en jacka från Nova star och bodysuits från Kik kid.
  Min lilla Miniren må ha norrländskt blod men mot en bitande skånsk kyla hjälper bara bra kläder!!!
  Håller tummarna!!!
  Med vänlig hälsning, Elin och Minirenen

 57. Hejsan Skulle bli super duper glad över att vinna detta pris. Skulle skänka det till en väninna som just nu har det väldigt väldigt jobbigt. Ekonomin är körd i botten och dem 3 barnen saknar det mesta i vinterkläder. Hennes man kommer ut från fängelset den 24 december och deras liv ser ganska dystert ut just nu. Skulle kännas toppen och värma mitt hjärta att kunna köpa lite kläder och att kunna ha möjlighet att hjälpa dem lite.

 58. Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag överraska min kompis don för tillfälligt är ensam två små barn o är även bosatt i Kina för tillfälligt skulle vara kul att få överraska henne med det här,mvh therese

 59. Jag gillar redan Kidelin sedan tidigare, (Petra Fridlund). Jag vill vinna ett presentkort för att jag tycker vår lilla prinsessa ska ha något fint förutom alla ärvekläder efter storebror. Det är lite trist att komma efter ett syskon och få mycket begagnat (även om det också är bra). Så fin hon skulle bli om jag fick shoppa något rosa och riktigt flickigt från kidelin.

 60. Jag skulle gärna vilja köpa kläder till vår lille son på 3 månader. Efter två flickor så gapar garderoben tom så det skulle vara underbart att köpa bodys och byxor, gärna geggamojas turkosa body och moonkids mjukbyxor i blått och orange, nova stars mjukbyxa i svart med stjärna på vore inte heller fel.

 61. Så klart man vill vara med :)
  Gillat på FB

  Du vet ju hur det är med många kids 😉
  Även de yngsta vill ha nytt då och då fast de kan ärva från topp till tå, och nu när fjärde pojken är född behöver garderoberna uppdateras med något nytt igen.
  Å varför då inte ett plagg var från Coola Nova Star.
  Tjejerna är nog lite för stora de går hellre till Vero Moda 😉

  Kramizar Carola

 62. Gillar såklart på FB!!

  Jag skulle välja en Geggamoja klänning till dottern och en Nova Star tröja till sonen då jag tycker dessa kläder år så fina med roliga färger!
  Varför just jag skulle vinna.. man har lite kämpigt med ekonomin nu då jag är arbetslös så några av dessa kläder skulle sitta fin till Julklappar till vår två <3 !!

  Tack för en rolig tävling!!
  /Emma H

 63. Om jag vann skulle jag köpa dom tuffa jackorna från nova star. En blå till min kille på snart 5 och en rosa till lilltjejen på 18mån, så dom kan matcha=)

 64. Har gillat på facebook :)

  Om jag vinner, så skulle jag köpa kläder till min dotter Alicia så hon blir en riktigt cool tjej till jul. Hon är snart 3 år, och det är inte lätt att hitta kläder som är tuffa istället för söta till en flicka! Hade även köpt något plagg till hennes syskon som ligger i min mage och jäser. Alicia ska äntligen få bli storasyster till våren :) Håller tummarna för att det är vår tur att vinna nu!

 65. Har gillat på facebook..

  Motevering: om Jag skulle vinna hade jag köpt nått fint till min son som fyller 2år i december plus något fint till bebisen i magen som e beräknad 23 december. Mycket på en månad vill jag lova. Hade vart kul å köpa nått finare plagg för det händer ju inte allt för ofta:(

  Älskar Nova star men min plånbok gör tyvärr inte det:(

  Kram

 66. Hejsan!

  Jag är gärna med och tävlar! 😀

  Hoppas allt står bra till med dig, magen och resten av familjen!

  1. Gillar på FB sedan tidigare! (Pia Li)

  2. Skulle skämma bort mitt första barnbarn. Köpa en massa fina kläder både från Geggamoja, Kidelin, Nova Star samt Små Folk.
  Det skulle bli framförallt lite fina klänningar, byxor mm.
  Hon växer ju så det knakar!

  Tävlingar är ett perfekt sätt att ev. få dryga ut en liten sjukpension och kunna få ge det där lilla extra!

  När kommer det fler avsnitt av familjen Annorlunda? Missade inte ett avsnitt, hoppas det kommer fler!

  Tackar för möjligheten till att kunna ge det där lilla extra! Både till dig och Kidelin!

  MVH
  Pia Li

 67. Om jag skulle vinna skulle jag fördela det på våra 3 barn, är arbetslös sedan flera år tillbaka men fått ett jobb 3 mån fr 1/12, jättekul o spännande men att gå över från akassa till lön i jultid är dålig timing o lön i januari. Bet också sönder min tand igår o akutbesök hos tandläkare i morse DYRT ja det var de julklappspengarna det. Skulle bli så glad för lite nya fina kläder till barnen när de ska börja på dagis o fritids.

 68. Svårt att välja ut bland så mycket fint, men här kommer 3 underbara plagg jag skulle vilja ha.

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/geggamoja/geggamoja-wrap-around-dress.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/novastar/nova-star-denim-baggy-cut.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/smafolk/smafolk-tshirt-cherries.html

  Jag gillar på facebook – johanna andersson

  motivering:
  Tänk att få vinna kläder för 1000 kr från Kidelin.se
  Mitt svar skulle bli Are you kiddin me?
  Olivias garderob skulle äntligen få fyllas
  och Mirka och Kidelin skulle hyllas

 69. Just de!! Jag skulle nog köpt en body, en liten söt mössa, en klänning (om det blir en flicka) och kanske en söt liten haklapp. Och om pengarna skulle räcka till mer hade jag kanske köpt lite andra grejer också :)

 70. Hej! Jag har gillat på facebook, som Rebecka Nelson.

  Om jag skulle vunnit så skulle jag köpt kläder till min kusin som kommer någon gång i mars. Det är nämligen så att min faster bor i Holland och vi ska för första gången åka och hälsa på dem i Maj, när vår lille/a kusin är bara några månader. Och då skulle det varit roligt att ha med någonting att ge till dem för att vi inte träffar dem så ofta, det är första gången vi kommer träffa vår kusin och som tack för att vi får komma dit. Det skulle betytt jättemycket om jag skulle vunnit. Och jag slår vad om att min faster skulle blivit superglad för kläderna..!

 71. Om jag skulle vinna skulle jag köpa kläder till min son 1,5 år från Nova star eller något av de andra fina märkena.
  Han går på förskola och jag märker hela tiden den stora förslitningen av hans kläder. De leker ute på grus, åker rutchkana och ägnar sig åt annan ”hård” lek. Vore skönt att få sätta på honom kvalitetskläder som håller!

 72. Jag skulle gärna vilja vinna för att köpa en massa fint till min 13 månaders son. Jag studerar till undersköterska så pengarna räcker mest bara till mat och räkningar. Och så här i jul tider så vore det perfekt att få shoppa nya, fina kläder till honom.

 73. jag skulle sååå hemskt gärna vilja vinna ett presentkort och för en gångs skull kunna unna mig något snyggt i höst/vinter.
  Annars går de mesta pengarna till barnen! Du vet säkert hur det är 😉 man prioriterar de först!

  så jag kan bara hålla tummarna och hoppas jag får klicka hem något fint från kidelin, baaaara till mig själv;))

  Jag har gillat kidelin på facebook!

  Kram:)

 74. Gillar dom på facebook sedan tidigare (Caroline Andersson)

  Jag och min pojkvän lever på existensminimum och väntar vårat första barn som förhoppningsvis kommer nu när som helst (bf +3 idag) Det är väldigt svårt att få pengarna att räcka till allt som ska köpas och vi skulle verkligen behöva lite mer kläder till den lilla. Vi har haft tur och fått lite av släkt och vänner men det skulle även vara roligt att ha lite nytt, skulle också köpa något i julklapp till mina kusiner som jag tror vi inte har råd med annars! Så nu håller jag tummarna! :)

  Om jag vann skulle jag nog köpa:

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/bodys/how-to-kiss-a-frog-body-shirt-marin.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/byxor/katvig-pants-blue.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/bodys/geggamoja-body-turkos.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/byxor/geggamoja-babytrousers-2.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/varumarken/katvig/katvig-girls-hoodie.html

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/geggamoja-tshirt-grey_marin.html

  caroliinea@hotmail.com

 75. Det skulle vara välbehövligt att vinna ett present kort för barnen växer fort , Kanske något nytt till julafton till tjejen:)

 76. Jag har gillat på fb

  Ja skulle gärna vilja vinna presentkortet så jag kan köpa mina två barn var sin fleecejacka från Nova star!

  Hatar overaller i bilen = varma, obekväma… allmänt jobbiga
  så fleecejackor är grymt bra att ha på den under bilresan!

  Håller tummarna!!

  /Lorelai

 77. Gillat inlägget.

  Jag skulle ha köpt julklappar till mina kusinbarn bland annat en skjorta som hade passat fint under en väst jag köpt till lillkillen.
  och ett par snygga byxoer till tjejen och någon snygg tröja till:)
  skulle blivit glad om jag vann

  http://www.bloglovin.com/m/2343246/331069094/b/2343246/aHR0cCUzQSUyRiUyRm1pbmJlYmlzLmNvbSUyRmJsb2dnJTJGdGlvYmFybnNtYW1tYSUyRnRhdmxpbmcta2lkZWxpbi0yJTJG

  http://www.bloglovin.com/m/2343246/331069094/b/2343246/aHR0cCUzQSUyRiUyRm1pbmJlYmlzLmNvbSUyRmJsb2dnJTJGdGlvYmFybnNtYW1tYSUyRnRhdmxpbmcta2lkZWxpbi0yJTJG

 78. Då jag är hemma och är mammaledig och min sambo som haft superdåligt med jobb är ekonomin allt annat en bra. Båda barnen 5 mån och 2,5 år växer så det knakar och behöver nya kläder. Hade varit en dröm att kunna ge dom det i julklapp.. Jag skulle garanterat köpa några kläder som syskonen kan matcha. Tror det skulle bli Geggamoja. Dom kläderna är ju bara för snygga!!!
  Håller tummarna.. Kram Theresez

  Har gillat på FB!!

 79. Jag har gillat på Facebook. Om jag vinner ska jag köpa jenas och tröjor från Nova star till lilltjejen som börjar på dagis efter jul. Känns som bra och tåliga kläder. Kram Tina

 80. Har gillat Kidelin på facebook (Annika Jonsson).

  1000:- att handla för på Kidelin.se skulle betyda mycket för oss! Vi är två vuxna som studerar på heltid och har tre barn. Om jag vann skulle jag använda presentkortet till att köpa nya kläder till vår mellankille. Han är den som nästan aldrig får något nytt eftersom han ärver av vår stora kille och jag vet att han skulle bli överlycklig över att få sitta med mig och klicka hem några fina plagg från Nova star! :-)

  Kram /Annika

 81. Nu har jag gillat på FB!!!
  Jag skulle först & främst köpa kläder till våran lill* bebis i magen, som är beräknad att komma i slutet av januari. Eftersom vi inte vet om det blir en kille/tjej så vill jag inte handla för mycket neutrala kläder, då jag gillar FÄRG!!! Sen kankse jag skulle köpa något fint plagg till mig själv oxå, efter att ha gått i mammakläder i så länge & är less på det (redan) nu!! 😉
  Kram Klara

 82. Hej Mirkka…

  Annika heter jag. Tänkte jag skulle prova min lycka hos dig.

  Jag vill delta i tävlingen och hoppas på att vinna presentkortet.
  Eftersom jag sedan länge inte har småbarn själv, mina är 18 och 22. Men jag har den stora lyckan att vara moster till en underbar liten David, och vill ge hans mamma, min lillasyster, presentkortet om jag vinner.
  Min syster är ensamstående och just nu måste hon ta sig igenom en vårdnadstvist som Davids pappa har tvingat fram. Hon är förtvivlad och tvingas därmed skaffa sig en advokat och vi i familjen har försäkrat henne att vi alla ska hjälpa henne ekonomiskt och så att David inte blir förloraren i det här.
  Att då kunna glädja henne med ett presentkort så att hon kan köpa det hennes finaste kan tänkas behöva, vore en fantastisk julklapp.

  Tack för mig!

 83. Har precis gillat på facebook, (Sandra Hoffman)..

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann detta presentkort! Det skulle gå till att förnya min dotters garderob då hon växer sådant och det går ju åt lite slantar då. Så detta vore verkligen uppskattat och härligt att vinna lagom till Jul! :)

  Kram

 84. Jag gillar på Facebook!
  Sonen och jag flyttar till en lägenhet där han ska få sitt första egna rum och skulle så gärna vilja göra fint för honom där, det är han så värd min lilla stora kille :)
  Kidelin har en så fin prickig lampskärm och en prickig tavla med en bulldog. Han skulle också vara så snygg i Kids Ink’s tröja med scarf-tryck!
  Kram och tack för en bra och inspirerande och stärkande blogg :)

 85. ojojoj.. tänk om man skulle vinna då skulle jag absolut köpa 2 fina klänningar och 2 par fin skor som mina två flickor skulle få ha på jul…

 86. Åh, skulle bli så glad om jag vann! Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag köpa kläder till barnen, det går ju åt en hel del kläder till 7 barn så presentkortet skulle verkligen gå åt. Och det skulle bli julklappar. Har självklart gillat på fb!
  Kramkram!

 87. Hej, jag är gärna med! :)

  1. Gillar på FB! (Sandra Li)

  2. Jag skulle gärna vilja vinna så jag kan köpa ett gäng härliga klänningar till min dotter. Hon är snart 18 månader och har inte alls många klänningar, kanske beror det på att jag själv inte ville bära klänning som barn, knappt nu heller men känner att jag vill klä henne i klänning innan hon säger ifrån själv 😉

 88. gillat Kidelin.se på facebook!:)
  Jag skulle köpa nova star kläder!!!:)))

  Jag vill vinna (självklart) för att jag skulle väldigt gärna vilja köpa något riktigt fint från Kidelin till mina barn i julklapp! Som heltidsstuderande med 2 barn,villa osv så räcker ju inte pengarna riktigt till- till lite finare barnmärkeskläder.. :)

  /malin

 89. Nu har jag ”gillat”!!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna presentkortet då vår lilla tjej växer så det knakar. Nu är det dags att förnya hela garderoben igen och det kostar. Så jag skulle köpa lite av allt!
  Det är ju omöjligt att få ihop pengar till allt så här nu innan jul.

 90. Har gillat på facebook(Johanna Kantola)

  Min gudson bor 157 mil ifrån mig och han fyller fem efter jul. Jag har bara fått träffa honom tre gånger pga avståndet och det SKÄR i hjärtat. Hans pappa(min kusin) är som en bror till mig och därför gör det också extra ont att vi inte kan ses oftare.

  Jag skulle vilja överraska min gudson med följande plagg:

  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/huvtrojor/nova-star-hood-star-black.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/byxor/moonkids-baggy-jeans-5.html
  http://www.kidelin.se/sv/artiklar/barnklader/tshirts/smafolk-tshirt-stripes-blue.html

  Kram //Johanna
Kommentera