Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Annons
Add Comment Register

Tävling – Klädfabriken

I samarbete med klädfabriken.se har du chansen att bli en av fyra lyckliga vinnare till en MITZA badrock som finns i färgerna rött och grått!
En supermysig morgon/badrock att mysa i efter ett dopp i havet, badet eller när hösten kommer när man stigit upp ur sängen…
Vi lottar ut två röda samt två grå!

                              badrock

TÄVLINGSREGLER
* Gilla klädfabriken på facebook (https://www.facebook.com/pages/kl%C3%A4dfabriken/184315597717)
(Delad glädje är dubbel glädje! – Dela gärna! <3)
*Skriv en kommentar i detta inlägg och berätta när du använder morgon/badrock helst! Samt vilken färg du helst vill ha!

LYCKA TILL!

Tävlingen avslutas på onsdag 3/8-11 kl. 21.00

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

52 reaktioner på ”Tävling – Klädfabriken

 1. Jag älskar badrockar/morgonrockar och har tänkt köpa en i flera år eftersom jag växt ur min gamla. Men är alldeles för snål! Nu skulle det vara perfekt att ha en när våran lilla kille/tjej kommer, då den är perfekt när man måste springa upp om nätterna och tidigt på morgonen, så jag slipper slänga av och på med kläderna hela tiden.
  Om jag vann skulle jag helst vilja ha en grå badrock i storlek M/L

  Har gillar på facebook – Caroline Andersson
  Caroliinea@hotmail.com
  har delat på min blogg: http://theresiacaroline.bloggplatsen.se/2011/08/03/5949435-badrock-3aug/

 2. Glömde färgen *förlägen*

  jag passar jättebra i både rött och i grått, men jag tycker mest om glada klara färger :-)

 3. Hello
  Nu har jag gillat på FB, tack för tipset :-)

  Jag älskar badrockar, alla borde ha en att mysa i, efter det långa heta badet och med en kopp rykande doftande thé framför sig medan regnet slår mot takt. Min favoritsituation :-)

  Testa!
  :-) Kicki

 4. Jag är gärna med och tävlar!
  har gillat på facebook ( victoria bang)

  Jag älskar badrockar, då dom är varma och gosiga, och jag har på mig morgonrock varje morgon när jag äter frukost, och när småtimmarna kommer och jag börjar bli frusen ( är väldigt frusen av mig, särskilt på vintrarna, då har jag morgonrock jämt när jag är hemma! ) Och givetvis när jag har duschat :) Morgonrock är väldigt flitigt använt här hemma! Och visst hade det varit härligt med en ny, min gamla börjar bli ganska sliten :)

  Spelar ingen roll vilken färg jag vinner, det är funktionen som är viktigast 😀

 5. NÄR? Skulle helst av allt få gå unt och strosa i morgonrock en hel dag.
  En ledig dag när allt finns hemma och man kan få pyssla runt på hemmafronten. Oborstad och kanske inte helt presentabel men ändå med ett avslappnat sinne!

  Gillat på FB sedan länge och skulle gärna se en röd badrock i min ägo!

  (Min senaste badrock vinkade jag adjö till för länge sedan (trådig och dan…)

 6. har gillat fb annika karlsson

  Jag använder badrock på morronen,stranden,badhuset

  Badrock ifrån klädfabriken är bästa valet
  som mitt andningshål på 2000 -talet

  önskar röd

 7. Jag är gärna med och tävlar och önskar helst vinna en i röd (men funkar bra i grått också).

  Minns att jag var avundsjuk på min klasskamrat när jag var yngre som hade en badrock att krypa in i efter vi klivit upp ur simbassängen på badhuset. Hade själv bara en liten handduk som knappt täckte midjan, men hur mycket jag än önskade mig en badrock fick jag aldrig någon. Har heller aldrig ägt någon morgonrock utan fått nöja mig med pyjamas. Vore därför toppen att vinna en mysig morgonrock att krypa ihop med i soffan om kvällarna med en spännande bok och en kopp varm choklad.

  Har gillat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 8. Jag är absolut med och tävlar om en morgonrock eftersom jag själv ej äger någon och den ser super mysig ut.

  >Jag har gillat på facebook”camilla millah öman”
  >Jag skulle vilja ha en i färgen röd

  >Jag Skulle nog använda den så ofta som möjligt.. Speciellt på morgonen när man stiger upp och myser och försöker vakna till liv med en kaffekopp…

  Kramar // Millah

 9. Jag gillar på facebook :) Jag skulle så gärna vilja vinna för när vi hade en valp här så uträttade han sina ärenden på min älskade morgonrock, hade bara haft den i 2 månader och hade fått den i present för jag är för snål för att unna mig den lyxen själv. När jag helst använder morgonrock är på kvällen när jag väntar på att min sambo ska komma hem från jobbet 😉 Måste hålla romantiken uppe även när man har barn :) Skulle vilja vinna en röd i strl M. Kärlekens färg!

 10. Hej, jag är gärna med och tävlar!
  Gillar på FB (Sandra Li) och jag använder min morgonrock varje dag, flera gånger om dagen! När jag kliver upp för att gå ut och hämta morgontidningen, efter en stund i badkaret eller duschen är det skönt att sätta på sig morgonrocken och mysa runt i. Den är även toppen att ha med till badhuset! :) Så jag använder min helst hela dagarna men tror inte de skulle godkänna det på skolan, haha!

  Skulle vilja vinna en röd! :)

 11. Hej!
  Klart jag vill vara med och tävla om en så mysig badrock till mig eller mina tjejer! Färg spelar ingen roll, båda var fina, men måste man välja så blir det röd! Självklart har jag tryckt på gillaknappen! :)
  Morgonrocken är mitt favoritplagg på morgonen/kvällen. På kvällen i soffan när man slår sig ner med en kopp te och en filt under vinterhalvåret, eller direkt på morgonen när man vaknar och strosar runt hemma och äter frukost innan man ska göra sig redo för världen! :)

 12. Jag älskar känslan när man kanske kommit ut ur ett varmt bad en sen höstkväll och bara kan dra på sig en mysig morgonrock och dricka en stor kopp te.
  Jag använder morgonrock jämt, morgon,kväll, sommar, vinter. Älskar att slippa klä på sig det första man gör, så mycket mysigare att bara kunna dra på sig morgonrocken! :)

  Färgen för min del spelar ingen roll faktiskt, men jag skulle nog helst vilja ha röd, fast grå var också snygg!

 13. Jag vill vara med i tävlingen! Jag använder morgonrock både på morgonen när hela familjen är samlad vid frukosten och även några timmar på kvällen när man har lite kvällsmys innan läggdags. =) Jag vill ha en röd.

 14. hej jag är med och tävlar.
  jag använder moronrok så ofta jag kan det är så skönt att bara dra på sig när man ska äta frukost gå och hämta tidningen eller bara vill sitta i soffan och myssa lite innan lägdags… färgen spelar ingen roll gillar både grå och röd. mvh emma

 15. Är gärna med i tävlingen, jag anväder morgonrock flera timmar per dag, på morgonen under frukosten och på kvällen innan jag ska sova. Det är nog det plagg jag använder mest förutom jackan och uteskor. Om jag skulle få den stora turen att vinna så önskar jag mig en röd. Har röda coola högtalare så det skulle morgonrocken matcha till;) när jag sitter i min fina fotölj och lyssnar på ljuvlig musik en morgon.

  enkla nettan

 16. Morgonrock är det bästa! Jag använder morgonrock VARJE VARJE VARJE dag… Det vore toppen att få en till att byta med, speciellt som den är kort. Det har inte jag haft någon gång, jag skulle bli så glad!

 17. Är fan av klädbutiken på FB sen länge :)

  Badrock är morgonrock för mig. Att sitta i morgonrock långa helgfrukostar är mys för mig.

  Mitt namn på FB är numera Camilla Nordgren (jag gifte mig ihelgen som gick)

 18. Brukar alltid sätta pà mig en morgonrock efter jag duschat. Den har liksom blivit en symbol för avkoppling och skulle inte klara mig utan den. Min gamla är utsliten sà en ny i röd färg skulle inte vara helt fel

  Gillar pà FB – Sofie Lindholm

  Hàller tummarna
  MVH
  Sofie

 19. Jag är gärnar med.
  Har gillat på facebook med namn Lili Ying.
  Jag använder morgonrock på kvällen efter duschen då är det så himla skönt.
  skulle välja färg vit.
  Hoppas på tur!

 20. Jag använder morgonrock så fort jag kliver upp ur sängen på morgonen.
  Och efter duschen på kvällen. Så skönt att bara dra på sig den och mysa innan man hoppar ner i sängen igen.
  Jag vill gärna ha en grå om jag vinner=)

 21. Jag använder alltid morgonrock på kvällen efter duschen så för mig är det en kvällsrock;-) Gillar att sitta i den och mysa framför TVn, men den jag har börjar bli lite sliten så jag skulle gärna vinna en ny:-) En röd skulle jag helst vilja få. Jag har gillat på Facebook också (Åsa Pivard)

 22. Gillat på fb. Skulle vilja vinna en grå till min dotter så att hon får en skön Mitza badrock som han kan använda fast dygnet runt :)

 23. gärna en röd att ha när jag kommer ut från duschen som för tillfället är i källaren så kallt direkt när man stiger ur duschen så att få sätta på sig en skön mysig morgonrock vore skönt(-:

 24. Hej! Nu har jag också gillat på FB. Jag älskar morgonrockar. Jag använder det varje dag på morgonen. Jag skulle vilja vinna en röd då jag behöver en ny. :))

 25. Hej Mirka!
  Jag har gillat Klädfabriken på FB.
  Använder morgonrock de dagar, när jag känner att jag inte orkar klä på mig pga. mitt anerysm (blödning i huvudet) som är opererat förra året i augusti. Som har gjort att jag har så dåligt arbetsminne, som i sin tur leder till trötthet. Vore helt underbart att få en sådan här fin morgonrock i ex grå att gå och mysa i när jag har sådana dagar ihop med ett par mysbyxor till. Då blir man finklädd. :-)

 26. Jag har gillat på fb nu!

  Jag är gärna med och tävlar, men inte för att jag själv vill ha morgonrocken (jag använder inte morgonrock), utan för att jag skulle vilja ge den till min mamma som kämpar på (tillsammans med pappa) med alla sina barn. Hemma bor fyra kvar och vi är två som flyttat hemifrån. Mamma jobbar på, ser alltid till att det finns mat hemma och gör sitt ”jobb” som mamma och som kock utomordentligt trots att hon sover dåligt på nätterna.

  Jag skulle vilja vinna för att kunna skämma bort min älskade mamma lite!

  Kram

 27. har gillat nu :)

  Jag använder morgonrock när jag vaknar, innan jag lägger mig och efter jag duschat/ badat :)

  Färgen spelar ingen roll, men helst grå

 28. Jag har gillat på FB! :)
  Jag skulle tycka att det passade utmärkt om jag vann en GRÅ (går lika bra med röd, men får jag välja vinner jag gärna en grå) morgonrock då jag ÄRVT min mammas gamla badrock & struttar omkring i! Använder den helst då jag tagit en kvällsdusch & alldeles snart ska i säng, då passar det utmärkt med en god, icke-ärvd morgonrock! 😉 haha!

 29. Jag gillar på FB 😉

  Jag använder morgonrock allra helst när jag har duschat på kvällen och tagit på mig lite extra fina underkläder för att förföra min man (*rodnar*, kan inte tro att jag berättar det , men det är sant) jag kan ju inte strutta runt i undekläderna så barnen ser =) så då har jag på mig morgonrocken.

  En röd vore fint!

  Hälsn. Annelie Rodríguez Eliasson

 30. Åh – jag GILLAR !! ( Michaela Johannesson )
  Det här är en tävling med ett perfekt pris för mig eftersom jag inte har någon morgonrock !!
  Vi har nyligen flyttat till en etagelägenhet mitt i stan.
  I denna lägenhet finns jättelika fönster som går från golv till tak. Står man ute på gatan har man alltså full insyn i vårt kök/ vardagsrum. Vi och vår lilla son sover på övervåningen, men varje natt tar jag en eller ett par turer nerför trappen till köket för att fixa välling – och varje gång måste jag sätta på mig något först för att inte stå i bara trosor till allmän beskådning i köket…
  Vid dessa nattliga promenader ( och givetvis annars oxå ) skulle en snygg morgonrock vara helt PERFEKT !

  Så nu håller jag tummar och tår för att turen är på min sida och att jag får tassa runt i en RÖD skönhet framöver :)

 31. Jag är gärna med och skulle vilja ha en grå om jag har turen med mig. Morgonrock älskar jag att svepa in mig i på kvällarna med en mugg choklad och bara njuuuuuta av livet.

 32. morgonrock använder jag morgon, kväll och efter att jag duschat. Och på vintern när det är kallt och man vill vrma sig framför brasan med en kopp varm choklad till :))

  Min favoritfärg är röd, så varför inte satsa på en röd morgonrock?? ;))

  Jag har ”gillat” på facebook och nu ska jag dela den också :)

 33. Glömde så klart nämna NÄR jag anväder den 😉
  Helst efter en go duch eller ett bad på kvällen och mysa ner dig i soffan framför en film tillsammans med familjen ♥
  Men plockar gärna med mig den nu till BB när det är dags så jag har något att mysa i fall det blir några dagar där 😀

 34. Ååå en morgonrock… har faktiskt inte hunnit att skaffe en ny då jag slängde min VÄL använda 😀
  Har gillat så klart på FB och skulle gärna ta en grå om jag vinner :)

  Kramiz

 35. Hej å tack för att man får läsa denna blogg,du är fantastisk med så många barn :) jag väntar mitt 4 så det vore så mysigt att vinna en ny rock att ha med på BB :) Färg spelar ingen roll.. Lycka till med din graviditet med :) H Camilla

 36. jag älskar att mysa i morgon rocken på morgonen det är s skönt att bara gå upp och slippa tänka på kläder på en gång. det är det bästa med morgonrockar och jag har gillat på facebook, Jag måste byta ut min 1 gång varje år för att jag sliter ut dom såååå fort …..SÅ NU ÄR DET DAX så jag hoppas jag vinner en ……En grå

 37. Jag skule gärna vilja ha en röd. jag älskar att mysa i morgon rocken på morgonen det är s skönt att bara gå upp och slippa tänka på kläder på en gång. det är det bästa med morgonrockar och cjag har gillat på facebook

 38. Första gången jag tävlar här via din blogg :) Jag har gillat på facebook naturligtvis :)
  Jag har alltid önskat mig en riktigt bekväm och lätt morgonrock att vira in mig i när jag ska läsa för min 3-åriga dotter eller att bara mysa i när man tagit en dusch. Färgen får gärna vara en grå men röd passar lika så :)

  kram jenny

 39. Jag anväder alltid morgonrock på morgonen när jag går upp och efter en dusch på kvällen! Oftast går hela familjen runt i morgonrock på morgonen! Jag vill ha en grå!

 40. Jag gillar sidan på facebook. Jag använder morgonrock när jag är nyduschad och ska mysa ner mig med nå gott framför tv efter en hektiskt dag med mina tvillingar. Är dock i behov av en ny morgonrock nu när den andra använts flitigt. Färgen spelar ingen roll men om ja skulle välja så är det snyggt och fräscht med en röd :). Tack mirka för en underbar blogg! Mvh sandra

 41. En röd skulle jag vilja ha, stiger alltid upp och tar på mig morgonrock och smyger ut och hämtar tidningen och kokar kaffe innan mannen och de fyra barnen dycker upp. Eller tar på mig den när man duschar och myser i soffan detta är livskvalite :-)

 42. Har gillat på facebook :)
  Jag använder helst morgonrock om jag har varit ute i regnigt väder, då är det så himla skönt att svepa morgonrocken om sig och mysa i soffan! Likadant när det är riktigt kallt och ruggigt ute, då är morgonrocken ett måste :)

 43. Hej!
  Jag är gärna med och tävlar, så jag har gillat på Facebook. 😀 Om jag vinner, så vill jag helst ha en grå.
  Jag har nog helst på mig morgonrock på kvällen … gärna på ruggiga höstkvällar efter att man duschat. Ha pyjamas, med morgonrock över, kura ihop i soffan … tända stearinljus och titta på någon bra film eller läsa en bok.

 44. Hej 😀

  Jag har gillat klädfabriken på fb nu.
  Jag skulle gärna vilja ha en grå morgonrock men det går även bra med en röd 😀

  Jag använder helst en morgonrock när jag precis stigit upp ur badet.
  Väldigt enkelt att bara ta på sig och även väldigt skönt 😀

  Ha det så bra 😀

 45. Morgonrocken är det första jag tar på mig på morgonen innan jag äter frukost. Den används också flitit efter varje dusch innan jag klär på mig och på kvällarna när man vill krypa upp i soffan framför något mysigt på tv:n :) Just färgen spelar mig ingen större roll, bara den är mysig så är jag nöjd :)

 46. Hej Mirka :) Hoppas allt är bra med er alla 😉

  Har gillat klädbutiken på fb. Jag använder morgonrock, på morgonen helst, när jag sitter och dricker morgonkaffet på trappen medans jag ser min dotter leker. Men även när jag har badat ute. Jag gillar helst rött men grått är mycke snyggt de me 😉

  ha de gott och lycka till med körkortet.

  Kram

 47. Är gärna med o tävlar om en morgonrock, gärna en grå men går bra med röd oxå!!!
  Jag har ingen nu, men brukar ha mannens ibland o då när det är kallt o ruskigt ute, sitter i soffan med kuddar o tända ljus med en tidning i handen!!! Men nu vill jag gärna sitta där i min egen morgonrock :)
  Har gillat på FB med Madelene Rudolfsson :)
  Ha en bra dag!
  Kram
Kommentera