Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tävling – Sophie the giraffe

Nu har ni chansen att vinna den söta kändis-babyleksaken Sophie the giraffe!
Sophie är en 100% ekologisk bitleksak för barn 1-3 mån +

                          DSC01203 - Kopia
Jag tävlar hos tiobarnsmamman om en Sophie the giraffe!

Tävlingsregler:

1. Kopiera bilden och texten under den, gör ett inlägg i din blogg om att du tävlar hos mig (se till att länkarna fungerar) och skriv en kommentar här under med en länk till ditt tävlings-inlägg.

2. Har du ingen blogg så maila till minst 3 st vänner och kopia till mig: mirka_karanko@hotmail.com och skriv en kommentar här om att du mailat vänner+mig.

Tävlingen avslutas onsdag 18/5-11 kl. 21.00

OBS! Då det i mina tidigare tävlingar alltid finns några som inte lämnat länk till deras tävlings-inlägg så vill jag poängtera om att det är viktigt att göra det för annars räknas inte ert bidrag! Hinner tyvärr inte leta runt efter eventuella bidrag därav är det viktigt att jag får en direktlänk 😉

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

62 reaktioner på ”Tävling – Sophie the giraffe

 1. Hej Mirka
  Jag har mailatgtre vänner om denna tävling och även självklart skickat en kopia till dig på mailen.. Så nu håller jag mina tummar att man kanske kan vinna. Hade varit en perfekt present till min lilla bebis i magen som är beräknad till den 13/9 :-)

  Kram Emma

 2. Jag vill gärna vara med och tävla åt mitt lilla barnbarn!

  Älskar din blogg!

  MVH Carina

 3. Kanske den enda pappan som läser din blogg. Är imponerad över dig som mamma!
  Jag vill självklart vara med och tävla om Sophie till min dotter.

  Ha det gott! /Kalle

 4. Åh, den är ju så underbart söt!
  Har en liten kille som älskar giraffer (hans storebror har en mjukisgiraff som han gärna försöker sno :) ) dessutom är tänderna elaka mot honom också (bara 1 uppe, så många kvar) så något gott att bita på skulle han behöva!

  Här är länken: http://www.familjeliv.se/Bloggar-3-50/b110138.html

  STORT grattis till dina vinster, helt klart rätt person som vann! Älskar denna bloggen!
  Vilken vecka är du i nu?
  Kram Camilla, 5 barnsmamma (4 på jorden och 1 i himlen)

 5. Åh den här tävlingen kan jag inte missa (tyvärr ska min dator på lagning 19-23 så jag kommer inte se när du presenterar vinnaren! Men man kanske har någon dag på sig att höra av sig om man skulle ha sånt flyt…). Giraffen är verkligen en toppenleksak, jag köpte en till min dotter som blev en storfavorit, men efter bara 6 veckor slutade den låta och hon tycker inte alls lika bra om den längre, eftersom prislappen är ganska hög har jag inte möjlighet att investera i en ny just nu, så jag håller tummarna hårt här.
  Här är mitt inlägg;
  http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/jag-tavlar-hos-tiobarnsmamman-om-en.html
  Grattis till bästa mammabloggen =)

 6. Hej hej,

  Varför vil du tävla ut den söta leksaken? Ska inte du ha en bebis till snart? Min går hem bättre än godis här hemma nämligen ;).

  Synd att vi inte han säga hej under galan, men såg att du hade tillräckligt med folk runtomkring dig! Grattis till Vinsterna!!

  Mvh
  Alexandra

  MIRKA SVARAR: Nellie har en redan och sen har jag en till helt ny som sparas till bebisen. Den andra nya ville jag att en av läsarna ska få nytta av då den verkligen är helt underbar bitleksak :-)

 7. Min dotter är 7 månader och tänderna är nog på gång så det hade varit mer än underbart att vinna ”Sophie” till henne : )

  Jag har mejlat 4 stycken vänner och skickat det till din mejl.

  Ååh vad jag hoppas!

  Tack för att jasg får läsa om dina mysiga vardag och dina fina barn!

 8. jag har mailat och vidarebefodrat till dig =) hade varit kul att vinna ngn gång =) kram
Kommentera