Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Annons
Add Comment Register

Tävling – TASSIMO

Japp, visst är det dags för en ny tävling i samarbete med Tassimo:-)

Du har en chans att vinna en Tassimo T20 – perfekt julklapp till dig själv eller någon du känner!

 

 

tassimo1

Tävlingsregler:

Motivera varför just du förtjänar att få en Tassimo i jul eller någon du känner som är värd en Tassimo-klapp under granen?

 

Tävlingen avslutas 7/12-11  kl. 21.00

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

749 reaktioner på ”Tävling – TASSIMO

 1. 748 kommentarer före mig….tänkte att då kan man ju inte vinna. Men jag har ju lika stor chans som de andra så….

  Jag önskar en Tassimo till mig själv. :) Det kan man väl?

  Kram Ulle

 2. Jag har välrdens bästa sambo! Han gör allt för mig och vår dotter vilket innebär att jag har möjlighet att arbeta med det jag älskar och brinner för. I praktiken innebär det att jag ofta är på resande fot och kan inte hjälpa till hemma. MEN Henke fixar allt och det är helt ok för honom. Därför skulle jag mer än gärna vilja ge honom en Tassimomaksin i julklapp då jag vet att det står högst på önskelistan hos Tomten.

 3. Hej. Jag ligger här i sängen, trött och öm överallt efter att ha genomgått en bukoperation igår. Passar på att vila ett par timmar innan övriga familjen kommer hem i em och det är slut på friden =)
  En Tassimo skulle verkligen pigga upp mig i denna smärtsamma återhämtningsperiod.

 4. Min man kör lastbil och jobbar långa tuffa arbetsadagar han älskar kaffe, men har tyvärr inte pengarna att köpa en sådan till han…skulle bli värdens lyckligaste om man fick ge en sådan i julklapp till han!

 5. Hej!
  Jag skulle vilja vinna den till mig själv, för då skulle jag unna mig en kopp eller två om dagen när jag går här hemma med mina fyra små busfrön. Som det är nu så tycker jag inte att det är någon mening att koka en kopp kaffe till mig själv.

 6. Hej!
  Om jag vann denna Tassimomaskin skulle jag ge den till min son som sålde den han hade till mig för han behövde pengar för att koppla ut airbagen i bilen när deras tvillingtöser föddes för 2 månader sen, och jag vet hur mycket han tyckte om sin Tassimo.

 7. Min man är värd att få en tassimomaskin i julklapp då han har börjat studera sedan 3 månader tillbaka. Han har det tufft men har gett sig den på att klara det trots att det är 16 år sedan han satt i en skolbänk senast. Förutom att han verkligen kämpar för att klara skolan så har han orken att vara en underbar pappa till vår tvååriga dotter trots att han sitter med skolarbete upp över öronen. Hade varit kul att få ge honom lite uppmuntran under den mörka årstiden då han har nästan ett och ett halvt år kvar att studera innan han är klar. :-)

 8. Hej Mirka!
  Efter att bara ha otur med allt så skulle det vara sååå kul att få vinna nåt till mig själv. Är själv med 6 barn och jobbar som timvikarie så är det inte lätt. Tur att jag har 2 underbara grabbar som är 18 o 20 år som hjälper mig med småbusarna. Men som sagt var så för en gång skull så skulle jag inte ge bort den utan behålla den till mig själv. Kram.

 9. Jag skulle ge en Tassimo till min underbara kaffetokiga svägerska ! Hon ställer upp i vått och torrt att passa mina 2 barn och utan henne hade jag aldrig klarat min utbildning , men om 2 veckor tar jag examen !! och det är mycket tack vare henne , så hon förtjänar en tassimo som hon trånat efter lääääänga !!

 10. hej hej hoppas jag viner har alldrig i mitt liv vint nåt jag ällska den tassim min dotter mår inte så bra skulle jälpa hen så mycke hon älska den så mycke jag har dålig ekonmi hon har alltig ska till mej att köpa den men den var så dyr och jag har så dålig eknomi hoppas vi viner den kulle inte tro vad vi bli glada ååååååååå

 11. hoppas jag viner jag älska de jag är 18 år åååååååååååååååååååå vad jag skulle bli så glad o gud

 12. Då jag har en 5 veckors gammal pojke och nyss klivit in på min andra föräldraledighet skulle jag gärna ha lyxen av en kaffemaskin så jag slipper koka för mycket och kasta. Kan inte leva utan kaffe då det räddar många av våra dagar!

 13. Åååå hade jag vunnit denna tassimo hade jag gett den i julklapp till min underbara make. Han har under några månader fått ta hand om både mig dottern och huset samtidigt som han jobbat skift. Jag väntar vårt andra barn och har pga illamående och kräkningar legat i sägen i ett par månader. Han är en riktigt kaffeälskare och har önskat sig en tassimo länge. Tyvärr kan jag inte ge honom den i julklapp då man blir rätt fattig av att vara sjukskriven.
  Håller alla tummar och tår!! 😀

 14. En Tassimo skulle jag vilja ge till världens bästa syster som är helt såld på kaffe. Tänk vad hon skulle bli glad och överraskad när hon får se en kaffemaskin i sitt paket. Jag vill att hon ska få börja sin morgon med det bästa. Lycka till och hoppas allt löser sig när du ska till att föda ”elvan”. Kram

 15. Jag skulle vilja ge barnens pappa en tassimo… vi båda är kaffe älskare .. Och att ha en och kunna avnjuta en kopp tillsammans med honom kanske gör så att vi hittar tillbaka till varandra efter vårat lilla uppehåll … vi båda vill det , men det är så svårt och hitta rätt sätt … en kopp från tassimo kanske är en början ? 😉 håller tummen att jag får ge en underbar present till en underbar kille :)

 16. Jag skulle ge den till min älskade mamma som haft STORA problem med de senaste kaffebryggarna hon köpt.

 17. Min Fru har äntligen fått operationstid till gastric bypass, hon kommer opereras den 21 dec och kommer hem den 22 el 23 dec.
  Skulle vara så kul om jag vann den till henne för att hjälpa henne på traven nu när hon ska flyta(enbart dricka soppor och annat flytande) i 6 veckor.
  Jag älskar henne otroligt mycket och vill alltid se henne lycklig.Och en del av det är att stötta henne när hon nu vill gå ner i vikt

 18. Åh, det är vad jag har önskat mig i julklapp ifrån barnen dock måste jag ju betala och köpa den själv :) Hade jag haft möjlighet att vinna en skulle det ju vara så mycket roligare! Sen tycker jag att det är så tråkigt att brygga så mycket kaffe när det bara är jag hemma med barnen då räker det med en kopp!! och det bästa är ju att det åär en riktigt god kopp kaffe! Sonen kan ju dricka varm choklad det är ju ett plu 😉 god jul önskar vi er

 19. Hej!
  Jag tyckte det var så skoj att ni var med i Familjen Annorlunda och jag beundrar verkligen er energi och att ni verkar se så positivt på allt! Jag läser i din blog men skriver sällan men tänkte att den här gången måste jag ta chansen och vara med i en tävling. Min motivering blir att jag skulle vilja vinna kaffemaskinen till min man som tycker väldigt mycket om kaffe och som har velat ha en kaffemaskin länge men vi har inte köpt en eftersom vi tycker att annat är mer nödvändigt. 2009 blev jag akut sjuk i hydrocephalus och opererades två gånger i huvudet. Jag är oerhört tacksam att jag överlevde! På grund av operationerna får jag ofta kraftigt ont i huvudet men huvudsaken är ju att jag lever! Vi fick vänta med att få ett syskon till vår son men nu har vi två små underbara mirakel och sonen fick sitt efterlängtade syskon – en lillasyster! Vår lilla dotter som idag är fem månader sover inte så bra och min man tar henne oftast på nätterna om hon vaknar och inte behöver amma (då ammar jag henne) för att jag ska få några timmars sammanhängande sömn och undvika kraftig huvudvärk. Men detta innebär att han sover väldigt dåligt, oftast bara någon eller några timmars sammanhängade sömn och därför skulle jag vilja ge honom en kaffemaskin för att han är så himla snäll och gör allt för att jag ska undvika enorm huvudvärk och få allt att funka samt för att han är en underbar pappa och för att han ska orka med sitt heltidsjobb och allt annat! Jag vill också passa på att önska er en riktigt God Jul! Susanne

 20. Jag skulle vilja vara värd att vinna för då kan ja bjuda på riktigt gott kaffe till mina gäster, dricker inte själv kaffe, men har snabbkaffe hemma om de kommer besök, men de känns inte så kul att bjuda på de, sen så med denna skulle jag själv kunna unna mig nå annat gott än vanligt kaffe, för ibland behöver man kicken för å orka med, är ensam med en son på snart 18 månader…

 21. Hej!

  Jag vill vinna en Tassimo, har hört att det är den smidigaste maskinen som finns…även en stressad nybliven trebarnsmamma med amningshormonerna på utsidan kan lösa att göra sig en kopp!

  Kram J

 22. Tycker att dom 3 av 5 i vår familj som dricker kaffe ska få dricka lika gott kaffe som ni gör å tycker att vi är värd denna. Vi ”slåss” verkligen om det ”vanliga, sumpiga” kaffet varje morron, om vem som druckit det sista å inte kokat nytt:)

 23. Har jätte länge velat ha en Tassimo, skulle vara en perfekt julklapp till MIG=) Tack för en underbar blogg!

 24. Jag och min kära sambo (kaffedrickaren nummer 1) har i Jul bestämt oss för att inte ge varandra någon julklapp, men jag känner ändå att han är värd något för han är verkligen en av världens bästa män och just för att han älskar kaffe och missbrukar pulverkaffe skulle det vara trevligt om har fick en riktig kopp kaffe varje gång, kanske även bjuda mig på en liten latte kanske 😉 😀

 25. Jag är gärna med & tävlar.. hade velat vinna denna till min underbara man ( o självklart till mig själv) då kaffet är ett måste på morgonen i denna familj då vi har tre småbarn väldigt tätt 😉 Därav är vi vakna väldigt mycket på nätterna, så tackar gudarna för att kaffe finns — då orken blir mer & bättre…
  Så håller tummarna att denna kaffemasin hamnar under våran julgran i år 😉 Kram Emma

 26. Jag skulle gärna vinna en Tassimo som min sambo skulle få i julklapp.Han jobbar borta hela veckorna och bor då i husvagn på olika ställen runt om vårt avlånga land.Han är kaffedrickare(men inte jag)och skulle då kunna njuta av god varm dryck efter utejobbet.

 27. Åhhh den vore toppen min svägerska har en sån och längtar efter varje gång vi vart där efter en latte från Tassimo… Det vore nåt att ha och krypa upp med i soffan och mysa… God Jul på er…

  // Anna

 28. Inne i sista sekunden här med ett bidrag. :)

  Är heltidsstudent, med en sexåring och en liten på väg. Som du säkert förstår går det åt en hel del varma drycker med mer eller mindre koffein här hemma, speciellt eftersom graviditeten närmar sig sig sluttampen. Jag kommer att fortsätta plugga även under mammaledigheten för att få mitt slutbetyg, och en kapselmaskin där man snabbt och enkelt kan göra en kopp med en hand och hålla i lillan med den andra vore guld värt för en trött mamma, och sonen skulle tycka det var jätteroligt att få sin varma oboy från en sådan. :)

  Jag håller tummarna och hoppas på turen, helt enkelt!

 29. Då jag är ensam känns det på nått vis så bökigt att dra fram kaffebryggaren för att brygga bara till mig själv. En Tassimo skulle få stå framme hela tiden och en kopp kaffe skulle bli lättare att njuta av. Tänk att få njuta av en kopp kaffe direkt man kommer hem efter ett jobbdygn.

 30. Den skulle ja ge till min kära dotter som flyttar till sin första lägenhet den 1 januari och hon och en sån här maskin står över på listan av saker hon vill ha men är man arbetslös så måste man hålla i alla pengar som finns tyvärr så detta skulle bli en jätte fin inflyttningspresent.

 31. Hej Mirka!
  Brukar aldrig vara med i tävlingar men den här vart jag sugen på när jag sett att du skrivit så mycket om tassimo och hur gott det är 😉
  Det skulle trösta mig att vinna en sån maskin i dessa tider när jag inte får någon jul utan mina barn och sitter här höggravid..
  Det här året har inte varit rolig alls:-( Och dessutom fyller jag år snart 😉
  Önskar dig en trevlig jul och lycka till med den lilla som kommer snart!!
  Kram Fatima

 32. Min man fyller fyrtio några dagar före jul och jag vill gärna ge honom något. Vi lever på en enda låg inkomst för tillfället så jag hade räknat bort en present eftersom vi försöker få ihop julklappar till barnen. Så en kaffemaskin vore uppiggande.

 33. Min bror och hans sambo skulle verkligen behöva få skämma bort sig själv med en god kopp kaffe då och då. Anledningen till att jag tycker det är att deras son på 1 År lider av cancer en sort som heter Neuroblastom och dom vet inte hu detta kommer att sluta om han överlever eller inte. Så därför tycker jag dom är värd detta och få tänka på nå annat…
  http://www.millesanglar.se är en sida där dom gör och säljer skyddsänglar för att stödja barncancerforskingen

 34. Jag har längtat efter en Tassimo i över ett år nu….Men eftersom jag är arbetslös så har jag inte dem pengarna att lägga på en Tassimo.
  När vi gifte oss för ca 2 månader sen önskade jag mig en, men vi fick andra fina saker istället. =)

 35. Hej Mirka!

  Jag arbetar som förskollärare, världens roligaste och viktigaste arbete tycker jag. Jag skulle vilja vinna tassimon till mig
  och mina kära arbetskollegor som alla är riktiga kaffettanter den skulle absolut förgylla våra raster. Anna i norrköping

 36. Jag skulle vilja finna kaffemaskinen under min gran för att kunna bjuda min man på en god kopp kaffe på julaftonsmorgon.
  Sedan skulle jag bjuda släkt och vänner på kaffe under hela julhelgen och hoppas de kom tillbaka för mer under kommande år:)

 37. Hej Mirka. En Tassimo har min mamma suktat efter….men varken hon eller jag har haft råd att köpa någon:-( Min fina mamma skulle verkligen förtjäna en sådan,och jag skulle bli så glad om jag skulle få chansen att ge en till henne. Hon har ställt upp så mkt för mig,och stått ut med så mkt och en fin Tassimo skulle göra henne såå glad!

 38. När min sambo som kommer jobba 30 mil ifrån sin familj ett par dagar i veckan får en morgonespresso att börja dagen med så kommer han att tänka på sin underbara familj och hur mycket de älskar honom – därför vill jag ge den till min kärlek sedan 11 år tillbaka!

  God jul!

 39. Jag skulle inte klara mig utan kaffe, så vad en bättre vinst från Tassimo hade ju varit toppen, samt med olika smaker så blir ju smakupplevelsen ännu större och bättre.

 40. ÅH VAD JAG HÅLLER TUMMARNA NU!
  Ska sitta med spänning ikväll vid 21 och se om nån vinnare läggs ut. Jag önskar önskar önskar tomten (du) såg min önskan 😉

 41. Jag skulle vilja ge min svärmor en Tassimo. Hon är en underbar person som ställer upp i vått och torrt, dygnet runt.
  Hon har dessvärre kämpat med livmodercancer i två år, men är nu på bättringsvägen och, vad vi vet, fri från cancern just nu.
  Min svärmor skulle verkligen behöva en Tassimo. Så att hon kan koppla av med en god kopp när hon har värk från cellgifterna.
  Jag vet att hon skulle bli så glad och uppskatta den till 100 % :)

  Mvh Sanna, Leos mamma :)

 42. Jag vill ge en Tassimo till min pojkvän.

  Han är världens bästa pojkvän, men jobbar väldigt mycket. Han har haft en jobbig höst med problem på jobbet och är därför ganska stressad. Han har svårt att sova på nätterna, vilket gör att han är trött på dagarna.
  Med kaffe överlever han veckorna innan han kan slappna av på helgen. Nu vill jag att han ska få en Tassimo för att kunna få njuta en stund i stressen.

  Han förtjänar det för att han är världens bästa pojkvän som kämpar på hela tiden.

 43. Hej!

  Jag skulle jättegärna vilja vinna en tassimo, för att min fru har länge drömt om just en Tassimo och det här skulle va den ultimata julklappen för henne. Hon är en underbar person som alltid ställer upp och finns där för mig i alla lägen. En lyxig kaffemaskin som den här skulle verkligen värma upp hela henne!

  Kram

  Isak

 44. Jag verkligen vilja vinna den och ge den till min underbara sambo!
  Han finns hela tiden där för mig, och när han kmr hem från jobbet så kan han säga att jag kan gå och lägga mig så tar han hand om maten och vår snart 4 månaders son (Eric)

  Han har länge velat ha just den kaffe maskinen men han är inte en sådan person som köper saker till sig sj.

  Tycker väldigt mkt om din blogg och tycker det är spännande och imponerande hur du orkar med ett sånt stort hus och så många små barn när du är hög gravid!

 45. Jag skulle vilja vinna en tassimo för att ge mig själv i julklapp. Jag älskar kaffe, och kaffe är något som går åt mycket speciellt när jag pluggar. Då jag inte är bland dem som har de lättast och läsa in allt på kort tid, så spenderar jag ofta nästintill hela dygnen med att plugga. I perioder får sitter jag nonstop och pluggar i flera dygn med lite sömn (sover igen det innan och efter) för att ha en chans att hinna med någorlunda. Både nu innan jul och framförallt efter jul har jag flera viktiga prov som jag måste klara för att fortsätta nästa termin. Så min jul o mitt nyår kommer mestadels gå till pluggande och då är gott kaffe en god hjälp! Sedan vill jag även kunna bjuda familj o vänner på gott kaffe, när dem kommer på besök! Som studerande är inte ekonomin den bästa, utan räcker i stort sett till det viktigaste och de kronorna som jag lyckats spara senaste halvåret går till att köpa några små julklappar till min underbara familj, som alltid finns där, alltid hjälper till och som stöttar mig i mina studier till sjuksköterska. Då jag vill fortsätta arbeta med människor, (redan är undersköterska) så föll valet på sjuksköterskeutbildningen. För att kunna hjälpa människor och försöka se till så dem blir friska eller få det så bra som möjligt! Vill även passa på att önska dig o din familj en GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! lite så här i förskott. Och lycka till med förlossning och allt kring Elvan.

 46. Jag har precis blivit lämnad av min pojkvän sedan 13 år tillbaka. Han bröt förlovningen och försvann, bara sådär. Jag skulle inget hellre önska än att kunna dränka sorgerna och eftersom jag inte dricker alkohol är kaffemissbruket perfekt att ta fram nu! =)
  Kan man dessutom dricka riktigt gott kaffe går det nog fortare dessutom. 😉

 47. Jag skulle av hela mitt hjärta ge alla mina vänner en tassimo men jag kan ju inte det. Därför vill jag faktisk ge mig själv en. Just för att jag har kämpat/kämpar mig igenom distansutbildingar 20 mil hemifrån…Jag är mindfulness instruktör, sorge certifikars snart och har ett år kvar till kognitiv samtalsterpuet med inrikting till anhöriga med missbrukproblem. Jag har en funkstionedsätting i ena benet och det är inte alltid så lätt att gå i storstan…Just därför vill jag ge mig själv en julklapp för att jag har ändrat mitt liv till något bättre i stället för att låta mig vara sjukskriven,..Jag tog vara på det friska i mig och ska snart öppna mitt egna företag så att jag kan hjälpa andra så de kan finna kraften inom sig själva…Jag vill dela med mig av det goda kaffet till min man som finns där när det har varit kämpigt.Jag har velat ha en Tassimo men har av ekonomiska själ inte kunat köpa mig en sån …När man pluggar så finns det inte så stora ekonomiska möjligheter när man har små folk hemma. Önskar dig och din familj en God – Jul och lycka till med förlossningen av Elvan…

 48. Hej skule vilja ge en tassimo till min sambo. Helt enkelt för att han är väldens underbaraste man (och älskar kaffe också för den delen)…

 49. Hej :-)

  Varför jag skulle vilja vinna? För att fira att jag idag kommit havvägs till 50 år :-) Skrämmande att jag nu är närmare 50 än vad jag är 0, men det är ju livets gång.

  Sedan är jag och min sambo värda att vinna denna för att ”fira” att vi återigen kommer bli en ”hel” familj efter ett halvår i olika länder p.g.a. studier och jobb. Fantastiskt ska det bli :-) Vi älskar både kaffe och den gamla sjunger verkligen på sista versen 😉

 50. Skulle ge denna underbara maskin till min kaffeälskande sambo och barnens pappa. Just nu ska han åka 17 timmar enkel resa för att titta på en utbildning i Övertorneå eftersom han nyss blivit arbetslös.

 51. Hej!
  jag skulle vilja ha en tassemo under min granen för att jag älskar gott kaffe och jag tycker att jag förtjänar det efter jag skickat mina underbara barn till skola/förskola!

 52. Vore bara så toppen att så lätt och snabbt få en kopp kaffe å kunna sätta sig ner en stund och varva ner efter att barnen lagt sig.

 53. Min älskade make och vän förtjänar denna. Han ställer upp så mycket på alla andra och ser inte till sina egna behov. Han är ensam kaffedrickare och ofta när han är kaffesugen ids han inte göra 4 koppas som är minsta i våran bryggare. Han förtjänar något extra. Efter snart 4 års äktenskap vill jag ge han något extra…

 54. Åhh vilken underbar tävling!
  Om jag vann så skulle jag slå in denna skapelse i ett vackert julpapper och ge den till min lillasyster i julklapp. Hon har haft det svårt detta året & har varit med om en jobbig separation. Hon är nu ensamstående förälder till sin 2,5 åriga dotter & har det väldigt tufft ekonomiskt. Varje gång jag är där blir jag bjuden på neskaffe & hon nästan skäms över att servera det, så om jag vann denna så skulle hon helt klart få den av mig. Det skulle bli en underbar julklapp helt enkelt! God jul Mirka <3

 55. Hej! Jag vill också vara med och tävla :) Sitter hemma och väntar på att liten i magen ska vilja komma ut till oss. 7 dagar över tiden är vi inne på nu. Saknar kaffemaskin hemma gör vi och sambon är lite kaffeberoende. Så för att han ska orka med alla nätter med lite sömn framöver så skulle jag vilja ge honom en tassimo i julklapp. Fördelen är att den även fixar te och choklad till mig som inte är en kaffedrickare :)

 56. Provar att va med i dina roliga tävlingar igen!!!
  Har ingen bra motivering merän att skam den som ger sig, bara att fortsätta prova lyckan!
  Men visst hade den blivit min hade jag tagit med den till jobb och bjudit mina underbara ”tanter och farbröder” på gott kaffe eller vad dem nu velat testa för moderna saker som dem brukar säga!

 57. Hej Mirka! Eftersom jag är en riktig kaffetant så hade den passat ypperligt hemma hos mig. Vi dricker ofta kaffe i goda vänners lag och vore roligt att bjuda på gott kaffe. God Jul till eran härliga familj och lycka till med elvan. MVH Carina

 58. Vet inte varför men kaffedrickandet har blivit lite tråkigt i vår familj, synd för det är en underbar tid på dagen när barnen lagt sig och lugnet råder. Jag och min man tog alltid en kopp kaffe tillsammans på kvällen och pratade igenom dagen.
  Numera känns kaffet så trist, vi behöver ta oss upp till nya nivåer, göra det lite mera spännande och mysigt.
  Därför vill just jag vinna din tävling, hoppas på tur.
  Tack

 59. Hej Mirka,
  Om jag vann skulle jag ge den i julklapp till min älskade pappa! Han finns alltid där för oss och för barnbarnen, fast han igenomgått det jobbigaste året i sitt liv!
  Eftersom han numera sitter ensam när han kommit hem från jobb (han jobbar natt/skift) så sätter han inte igång en hel kanna kaffe till sig själv. En Tassimo hade varit perfekta julklappen till honom, jag vet att han önskar sig en! :-)

 60. Hej Mirka!
  Jag vill så gärna ha en tassimomaskin.Jag har kollat och längtat efter en så länge,jag har klämt och kännt,vänt och vridit på den på affärerna.Men som det är månaderna innan jul så räcker inte pengarna till för något till en själv.Jag har 4 barn och prioriterar dom istället för oss själva.Men det skulle vara så kul att få vinna och få dricka gott kaffe för oj vad det låter gott när du skriver att du tar dig en Latte och slappar i soffan :-).
  Vinner jag så blir det en present till mig för jag fyller år på fredag den 9;e :-) så snälla låt mig vinna!!

 61. Jag skulle vilja vinna Tassimo till mig själv faktiskt. Dels för att jag aldrig nånsin unnar mig själv nånting och dels för att jag under hela min graviditet som ja nu e inne på v 39 inte har kunnat druckit varken kaffe eller the då det inte har smakat som jag annars dricker.

  Håller tummarna!

 62. Den skulle jag vinna till mamma och ”pappa” dels för att dom förtjänar det bästa, godaste och för att man alltid vill ge dom någonting som man själv tycker är mycket speciellt, precis vad en Tassimo är :) They are worth it!

 63. Kommer säkert inte vinna men försöker mig på det ändå :)

  Jag hade gärna velat vinna en tassimo.

  Det hade varit roligt att kunna ge min man en ny kaffemaskin till min man i julklapp. Han älskar kaffe och skulle nog kunna dricka det i sömnen med om han hade kunnat :) Så att kunna ge honom en maskin som kan ge honom kaffe när han vill hade varit underbart :)

  Ha en trevlig kväll! Kramar

 64. Skulle bli jätteglad om jag vann. Skulle bli en julklapp till mig själv. Vore kul att kunna bjuda vänner på fika när de kommer på besök.

 65. Att vinna en Tassimo vore härligt!
  Jag har många vänner som kommer över och vill dricka kaffe, jag gör i ordning kaffe till dem och själv får jag dricka saft! Jag dricker allt som har med latte att göra, men att dricka svartkaffe lr med mjölk o socker i går bara inte! Att göra en god latte är inte lätt!
  Att vinna en Tassimo betyder att jag kan dricka en god latte med mina vänner när de dricker vanligt kaffe!

  / Linda

 66. Jag skulle vilja vinna en tassimo att ge till mina föräldrar i julklapp! De älskar att komma hem till mig o få välja vilket kaffe de vill ha! För mig är Tassimon helt oumbärlig!
  Lycka till med nya bebisen!

  //Helene

 67. Tänk vilken klapp till min kära mor en Tassimo skulle vara. Hon älskar verkligen maraboumixen som Tassimo har i sitt sortiment. För att inte tala om hur mycket fler besök mamma kommer få ifrån mig när det finns en Tassimo där hemma!

  Jag vinner gärna en Tassimo – för att ge till min älskade mamma i julklapp. Hon skulle bli så himla glad!
  Tack på förhand / Eleonore

 68. Jag skulle bli överlycklig om jag vann en Tassimo!
  Då skulle jag ge bort den i julklapp till min fina mor. Hon har ett hjärta av guld och har funnits vid min sida varje dag!
  Jag hade gärna köpt en Tassimo till henne men då jag studerar så är pengarna knappa. Så därför skulle jag hoppa högt om kunde ge bort en så fin julklapp =)

 69. Tassimo maskin skulle underlätta morgonen i våran familj väldigt mycket. Barnen i FJskolan behöver offtas med sig matsäck o med hjälp av TASSIMO skulle dom kunna fylla på sin thermos själv med varmchoklad eller the. PLUS trött mamma/pappa skulle få sin morgon kaffe betydligt snabbare o orka med morgon ruljansen bättre :) Barnen kan ju vara rätt jobbiga när man är själv trött :) Det här skulle vara perfekt julklapp till hela familjen inte bara till vuxna.
  God Jul till er alla <3

 70. Har alltid önskat mig en tassimo, men då jag ej har pengar till att kunna unna mig själv en så får jag fortsätta önska. Skulle göra min dag underbar och ge mig ett leende på läpparna om jag fick turen att vinna.

 71. Jag önskar att en sådan där mackapär skulle göra entré i vår familj.det skulle bli så mycket lugnare:)Min make envisas med att vi ska ha kokkaffe. Så otaliga är de gånger dom där fula orden”)&%¤#%#%# skuttar ut ur min mun pga att man vänt ryggen till och kaffet kokat över och du har kaffe sprutande,rinnande på och nedför spisen ojojojoj vilket jobb det är att torka upp det. Och skulle jag nu ha turen att vinna så ställs min man inför ett fullbordat faktum; jag tänker då inte koka mer kaffe nu blir det på mitt sätt!!!!
  Kram från Norrland/ Eva

 72. Det hade vart en perfekt julklapp till barnens pappa.
  Han var en klippa under graviditeten när jag mådde så dålig.
  Och han älskar kaffe så det skulle uppskattas till tusen av han.

  Håller tummar och tår och hoppas att vi vinner !!

 73. Jag skulle vilja vinna den här kaffemaskinen för att kunna ge den till min pappa i julklapp. Han har velat ha en sådan jättelänge, och han förtjänar den. Men det skulle också innebära slutet på alla diskutioner mellan honom och mamma eftersom hon vill ha en kaffemaskin som gör kaffe på hela bönor. Om pappa kan få den här kan vi köpa en sån dör annan kaffe-maskin till mamma och då blir ju alla nöjda!
  Kram 😀

 74. Jag skulle vilja vinna denna kaffemaskin åt min mamma! Hon ställer alltid upp för mej och mina barn! Och nu har hon precis blivit sjukskriven för ett ont knä :/ så tycker hon behöver lite uppmuntran nu! (och jag vill dessutom bli bjuden på gott kaffe när jag hälsar på henne) 😉 mvh emma!

 75. Min lillebror, för att han är så go! Ställer alltid upp på att möta mig mitt i natten om jag varit ute på krogen. Då skulle det passa fint med en kaffemaskin så att han kan hålla sig pigg medan han väntar på mig!

 76. Hejsan!
  jag skulle gärna vilja vinna en åt min man i julklapp… Jag är förtidspensionär på 30 år och jag kan inte ta mig ut och köpa en utan mannen är med. så det skulle vara jätte kul att vinna en av dig :
  Ps älskar din blogg

 77. Apala mesala
  mesinka mest
  extra lara
  Kajsa Sara
  Häck väck kaffesäck
  Sebedej sebedo
  Kom till mig tassimo

  God Jul :-)

 78. Hej hopp, jag skulle vilja ge denna till min underbara sambo. Han tar snart ”examen” från brandledarutbildningen på Sandö.
  Han är värd denna Tassimo så han kan bjuda mig på en go kopp kaffe av de olika slag.
  Tack för mig, håller alla tummar.

 79. En morgon utan tassimo är ingen morgon och en jul utan tassimo är ingen jul. Därför så vill jag vinna en sådan.

 80. Med 7e barnet i magen, få stunder som är mina egna, är höjden av njutning att få sitta 2 minuter då och då med min kopp och uppleva smaken av underbart kaffe när den yngste sonen sover. Höjdpukten på dagen!

 81. hej Mirka jag skulle vilja vinna en tassimo för jag köpte en fel maskin och trodde det va en tassimo men de va löfberg lila inga goda smaker alls.och jag har så fina minnen efter min dotter som gikc bort 2003 då hon älska cappochino därför vill jag vinna en maskin :)

 82. jag skulle vilja ge min älskade man en såndär maskin!
  skulle bli en perfect julklapp i från våran son på 15 månader!
  han ställer alltid upp för mig när våran son vaknar på nätterna,även fast han ska upp och jobba tidigt på morgonen,han är helt enkelt värd en sån där maskin!

 83. Skulle vilja vinna en maskin till min pappa så att han kan få den i julklapp. Han har alltid varit där för mig och min lillebror och vi skulle vilja ge honom något speciellt i julklapp i år.

  //Erika

 84. Vi har världens sämsta kaffe på jobbet! Jag skulle vilja ställa en Tassimo på mitt rum och bjuda mina kära kollegor på gott kaffe, och annat!

 85. Här kommer ingen ”snyfthistoria”utan jag skulle helt enkelt ge den åt mej själv:) Älskar kaffe och vilken lyxig pryl detta va.Så den kan med glädje skickas från Sverige till Åland.Tror jag blir den enda på denna ö med en sådan :)Alltså en överraskning till mej själv

 86. Jag skulle vilja ge den till min underbara man i julklapp!
  Han är en klippa som alltid finns vid min sida och har varit ”hemmaman” i snart sex år så att jag har kunnat jobba.
  Han förtjänar verkligen en treat! Och vad passar bättre än en tassimo, när han är en coffeholic:)

 87. Jag skulle så gärna vilja ge den till min mamma . Hon har ställt upp för mig och mina barn i vått och torrt trots att hon varit sjuk. Sedan jag och barnen förlorade deras pappa så har mamma funnits där för oss. Jag skulle så gärna vilja visa henne hur mycket det betyder för oss.

  Kram

  Carina i Kristianstad

 88. Jag skulle vilja vinna en åt min man.
  Jag gillar inte kaffe så våran gamla bryggare står i ett skåp o tas bara fram typ när någon fyller, men denna snygga skulle gärna få stå framme o göra minn man nöjd!

 89. Jag skulle drömma om att vinna denna kaffemaskin! Som småbarnsförälder så är morgnarna enormt stressiga, då man ska skynda sig med påklädning osv innan dagislämnandet och öppningen på jobbet.. Oftast finns inte tiden att ställa sig att koka kaffe, så en kaffemaskin som man kan snabbt göra en kopp kaffe hade varit toppen!

 90. Min man skulle bli lycklig över en tassimo i julklapp. För han har varit fantastisk i höst och ställt upp när jag studerar på distans OCH jobbar. Maken har tagit hand om barnen, hemmet och jobbat. Han är bara helt enkelt underbar och förtjänar lyxkaffe på morgonen.

  Jenny B

 91. Jag skulle vilja vinna Tassimon till min fantatiska mamma som älskar kaffe, hon finns alltid till för vår familj och är enormt älskad av min son, som har mommo som sin stora favorit. En Tassimo hade varit en fin julklapp från mig och min son.

 92. Jag vill göra min lillebror glad
  genom att honom ge en Tassimo att placera i sin bostad.
  Efter ett mycket jobbigt år
  så tycker jag att att uppgiften att ge honom nått fint kommer att bli väldigt svår.
  Han förtjänar allt fint man kan ge
  nu är de bara för mig som är en ”fattig hemma-mamma” att gå ner på sina bara knän och be.
  Hjälp mig ge honom denna fina julgåva
  så kan jag lova
  att vi förhoppningsvis får en bra jul
  och kan lägga bakom oss allt strul!!

 93. Skulle jag vinna så ska jag ge bort Tassimon till min underbara Farmor i julklapp. Hon sprider sin glädje och kärlek till alla i sin närhet. Hon är nybliven pensionär och bor ensam. Hon är värld så otroligt mycket och jag tycker verkligen att det vore helt perfekt för henne att göra kaffe på ett enkelt sätt :) Hon är en underbar människa som funnits i mitt liv sen jag var liten. När mamma och pappa jobbade kväll när jag och min bror var små så var det farmor som tog hand om oss.

  Det vore så kul om jag skulle vinna den här till min fina farmor <3

 94. Denna jul våra fickor tyvärr för många hål har,
  så någon klapp finns inte till min underbara karl.
  Och vi som vill så gärna,
  honom visa att han är vår stjärna.
  Att barnen med gott kaffe skulle få överraska sin far,
  när han på julaftonsmorgon så fridfullt sova.
  Ja, det för oss är den vackraste av julegåva.

 95. Jag skulle vilja vinna en Tassimo. Är en hemma-mamma som älskar kaffe. En kopop kaffe och datorn och jag får min egentid.

  Stora problemet här är att kaffebryggarna vi haft inte tycker om mig längre; Vår gamla bryggare gick sönder i oktober strax innan lillkillens dop. Vi skaffade en ny…och på dopet gick nästa bryggare sönder. Fick då mammas och pappas gamla bryggare och idag gick den sönder.

  Nu vill jag ha en riktigt bra bryggare där jag kan lyxa till kaffet lite extra, det är jag värd. Det skulle vara min julklapp i år, jag får ingen annars.

 96. Som studerande, ensamstående mamma som nyligen startat en hemsida skulle den vardagslyxet förgylla min vardag. Att slippa stå där med en kopp snabbkaffe i min hand samtidigt som jag gör mig i ordning och samtidigt klä på min son för att skynda iväg tidigt på morgon är nästan som en dröm för mig med den dåliga ekonomin man har som student. Samtidigt skulle en dröm bli san att få sitta en tidig söndagmorgon och mysa med min son i soffan med en riktigt god kopp kaffe i min hand och bara njuta av livet!

 97. Min älskade karl är så duktig och förstående mot mig, jag är hemma och väntar barn. Min karl jobbar hela dagarna och tar hand om mig när han kommer hem och begär inget för det, dricker kaffe om det är gjort men jag tycker han förtjänar en extra god kopp när han kommer hem så han orkar fortsätta ta hand om mig och vårat barn i fortsättningen :)

 98. Vet ju att mitt hjärta hemma i göteborg så gärna vill ha en.. Jag har nu jobbat i Sthlm i 6 månader och bara varit hemma några gånger under detta halvår! SÅ hon har fått dra familjebiten själv! Tror att hon behöver en kaffemaskin så hon vet hur mycket jag faktiskt uppskattar henne! //Nicke P

 99. Om jag vinner blir det helt klart Älsklingens julklapp. Han har nämligen det inte så lätt eftersom jag inte alls dricker kaffe… Hela helgerna får han nöja sig med Nescafe om inga gäster knackar på dörren och tydligen är det inte alls lika gott som reklamen verkar utlova. En enda kopp klarar nämligen inte vår perkulator har jag förstått.

  PS. Och visst kan ju jag också passa på att njuta av en kopp varm choklad om han blir årets lyckligaste julklappsmottagare. DS.

 100. Jag skulle vilja vinna Tassimon till min sambo och mig! Vi båda är studenter som dricker mycket kaffe speciellt i tentaperioderna! Så en Tassimo skulle bli välanvänd här hemma! Dessutom har jag födelsedag den 7 december så de skulle va jättekul om vi vann! Ha en toppenbra dag! Kram =)

 101. En Tassimo vit och grann
  skulle i mitt kök vara sann
  glittra och glimma
  får vänner att svimma
  dess goda kaffe
  svart och brunt
  mig och mina vänner ger
  något underbart och gott
  fyller det nya året med hopp

 102. Hej hopp!
  många inlägg men man kan ju inte vinna om man inte försöker så här är ett försök. Jag vill gärna vinna denna fina apparat. Inte till mig själv utan till min goa sambo. Jag läser 150% på Högskolan nu och arbetar på förskolan ca 40%. De övriga % tillbringas med våra goa barn…. Tack vare att han ställer upp och stöttar med hushållssysslor och bara finns där så orkar jag. Stackarn gör aldrig kaffe hemma då jag inte dricker därför hade ju denna varit perfekt till honom. Då kan han göra sig en go kopp och vika tvätt samtidigt :=)
  Tack för en super blogg!

 103. Blev väldigt sugen för ett tag sen att köpa en TASSIMO men som många andra mammor börjar jag jämföra priser, och väga för och emot ..aldrig tar man sig och unnar sig själv lite vardagslyx utan man lägger pengarna på sina älskade barn i stället… men drömmen finns kvar…. <3

 104. Jag önskar mig en tassimo så jag kan få börja dagen med en god latte innan jag måste skynda iväg till jobbet!

 105. Min flickvän dricker inte Kaffe, men tänk om jag kan omvända henne med en tassimo? Många smaker för dopp av julbaket..

 106. Jag skulle vilja vinna den till min mamma som behöver nåt fint i julklapp 😀 hon ställer alltid när man,behöver henne

 107. Jag kan inte påverka katstrofer på hav eller i land,
  men jag kan bestämma vilket kaffe, jag ska ha i min hand.
  Kära Tomten jag har varit snäll och go
  och allt jag önskar mig är en röd Tassimo!
  /Ewa

 108. Skulle vara skönt att ersätta våran gamla som läcker
  med en Tassimo så läcker.

  Har ej råd att köpa en ny kaffebryggare och våran gamla får man torka efter varje bryggning. O så gott kaffe det blir med en Tassimo
  går ej att jämföra med andra.

 109. Jag skulle vilja vinna den till min mor, som efter en benamputation är rullstolsbunden och ej kan koka sitt kaffe själv längre utan är beroende av hemtjänsten, som dock ej alltid har tid att fixa kaffe åt henne. Den hade varit perfekt att ha på köksbordet, där hon når den.

 110. Jag skulle jättegärna vilja vinna tassimon, för att kunna ge den till min älskade lilla mamma som alltid ställer upp för mig när jag behöver hjälp, eller när vi alla (syskon med familjer behöver hjälp)! För att hon av misstag råkade slänga sin kaffebryggare som hon då trodde var trasig…vilken den inte var! så nu står hon där utan…å då vore tassimo suverän för henne! Låt mig få vinna den å ge henne den i julklapp!!

 111. just nu 603 tävlanden… hmmm, varför ska jag bli den som vinner?
  Jo jag har alltid drömt om en Tassimo, vore så perfekt att starta morgonen med en god kopp latte från Tassimo. Jag vill vinna den till mig själv såklart, och kanske bjuda sambon på en och annan kopp med …. choklad… =)

 112. vi var och handlade igår och då hade dom en demo för just denna maskin. Fantastiskt gott och jag va så avundsjuk på de 5 st som hade råd att köpa med sig den hem.
  Så skulle jag vinna så skulle jag ha den alldelens själv njuta av varje kopp och tänka på känslan jag hade i butiken!

  Kramar

 113. En perfekt julklapp till mig själv, skulle va lite extra lyx mitt i vardagen. En riktig God Jul till dig o din stora familj, beundrar er=)

 114. Skulle jätte gärna vilja vinna en Tassimo då jag har velat ha sån jätte länge, men dom är lite för dyra just nu. Så det hade varit den perfekta ”Julklappen” för oss. Plus att vi Älskar kaffe! Måste ha kaffe hela tiden för att orka med dagarna 😉

 115. Vi har precis börjat bli klar med återuppbyggnaden av huset som pågått sen augusti.
  Vi har klämt in oss hos min far tillsammans med en son på 4,5 år och den sista tiden med en dotter på 8 veckor.

  Det har vart otroligt kämpigt med jobb på dagarna för att dra in pengar för att sedan göra av med dom på huset på kvällarna.

  Tassimos kaffemaskin skulle stå fint i mitt nya lök som jag hoppas och ber blir klart innan julafton!
  Kanske blir det annat kaffe än pulverkaffe på julaftons morgon 😉

 116. Skulle kunna räkna upp näst intill tusen anledningar som att … mitt jobb är nästintill hur stressigt och pressande som helst just nu, vi är mitt i en flytt med allt vad det innebär och snart stundar julen… Men nöjer mig med kort och gott därför att gillar kaffe och aldrig unnar mig något lyxigt för eget bruk.

  Kikar in här på din blogg här ofta och gillar den!

 117. Åh jag har velat ha en sådan jättelänge… Det har vi tyvärr inte råd med. Skulle jag vinna skulle den ligga under granen som en julklapp till min man. Han skulle bli väldigt glad, vi älskar kaffe och har trånat efter en sådan båda två.
  Tack för din underbara blogg! Lycka till med Elvan!

 118. Om jag vann skulle jag ge Tassimon till min älskade och underbara mamma som ställer upp i vått och torrt! På paketet skulle jag rimma såhär:
  Tomten är på det klara med vad han tycker
  om hur tillredning ska ske av heta drycker.
  Bäst det är när det går fort som katten
  Helst vill han bara hälla i en kopp vatten

  Men visst, han tar från hyllan ner en ampull
  bara för styrkan och den goda smakens skull
  För bortsett från glöggen, som är hans favorit
  Han älskar rostad dryck med en liten socker bit

  Håller tummarna!
  Kram

 119. Jag vill vinna en kaffemaskin till min man
  så att han sova lite längre på morgonen kan
  han kan då ligga lite längre under sitt täcke av dun
  när han inte behöver koka kaffe till frun ;-)!

  Kram från Anette

 120. Känns inte som särskilt lönt att skriva när det är så många kommentarer men gör det ändå.

  Jag vill gärna vinna en sådan till min sambo som även är pappa till min 1åriga son.
  Jag vet att han hade blivit jätteglad då han älskar kaffe.

 121. Jag skulle vilja vinna en Tassimo till min svägerska för att hon förtjänar den. Hon hjälper alltid till fast hon själv har fullt upp med att studera till förskollärare, arbetar och ta hand om sin familj.

 122. Hej!!

  Det finns 4 tonåringar i huset, varav 3 är tjejer.. Då kan man behöva en lugnande kopp mellan varven då man hört en massa negativt om hår, smink och killar.. Bör gå snabbt med så man hinner ta en mun innan man rivit av sitt eget hår 😉 En Tassimo vore då perfekt i vårt kök, snabbt, enkelt, gott och lugnar en tonårsförälder där tålamodet prövas var dag..

  Kram Mia

 123. Skulle gärna vilja vinna den till min dotter som precis flyttat hemifrån…Då kan hon ju bjuda sin mamma på gott kaffe när jag besöker henne :=)

 124. Jag dricker själv inte kaffe men min sambo unnar sig alltid en god kopp på maten. Han har allt mer börjat intressera sig för kaffe från att ha varit totalt ointresserad, nu är det annorlunda och intressanta bönor och smaker. Tassimon skulel bli en perfekt julklapp, något att experimentera med! :)

 125. Hej Norrstöms familjen!
  Jag skulle ge Tassimon till mina föräldrar som jag älskar så mycket, de har ställt upp för mig sedan 14 år tillbaka och därför skulle jag ge denna present till dem i jul. Så kan de umma sig gott kaffe på morgonen och känna att dagen kommer bli kul….
  De är bara värda denna fina present!
  Kram

 126. Åh denna skulle passa så bra i vårat nyköpta radhus mitt i all renovering och som plåster på såren när bilen gått sönder mitt i julmörkret!

  Josefina

 127. Skulle vilja ge min älskade mamma en i julklapp. Hon är ensam med 3 barn ,hon ställer upp på oss 100 procent.Hon har det tufft.Hon har önskat sig en länge , skulle va skit kul att få ge henne en i julklapp

 128. Hej, Om jag vann så skulle jag ge bort den till min mamma i julklapp! Jag skulle ge den till min mamma föratt jag tycker att hon förtjänar den. Hon har inte så stor ekonomi så hon har råd att köpa en själv. Men hon har länge pratat om att hon skulle vilja ha en. Hon har även inga pengar så hon kan spara ihop till en Tassimo när bara jobbar extra på helgerna och betalar för hela hennes hushåll och även står och betalar min brors hyra & el nu när han sitter i fängelse.
  Hon skulle verkligen bli jätte glad och skulle uppskatta det till max!

 129. Har valt att jobba 50% för att få vara hemma med vår dotter så mycket som möjligt. Härligt! Men ger spår i plånboken och pengar till sån lyx som en kaffemaskin finns inte. Att vinna en vore ju fantastiskt!

 130. Jag skulle vilja ge en Tassimo T20 till min kaffegalna underbara vän!
  När min fina vän fryser så behöver hon en varm dryck. Och då fixar Tassimo det med ett endaste tryck! Hon skulle bli överlycklig.

 131. Hej.. En tassimo i julklapp till min underbara pojkvän skulle sitta som pricket över i:et En klapp han önskar sig (Men som han aldrig tror han kommer få) men skulle bli glad om han fick i ett paket på julafton! Och jag skulle känna mej lite lättad då han aldrig få kaffe när han är hos mig då jag inte äger en kaffebryggare, men med en tassimo skulle det bli lite lättare:
  /Emma

 132. Jag vilja ge min kära sambon möjligheten att avnjuta underbart kaffe. Han kämpar så bra med renoveringen av vårt hus. Om inte alla slantar gått till renovering skulle jag köpt en uppmuntran själv. Han älskar kaffe och lägger stor vikt vid temperatur och kaffesorter så en Tassimo hade verkligen gjort honom glad. Han skulle få den uppmuntran han förtjänar!

 133. Om jag vinner denna Tassimo skulle jag ge bort den till min svåger som ställer upp och hjälper till i tid och otid. Han förtjänar en kaffemaskin så han kan koppla av riktigt ordentligt i jul.

 134. ”Alla andra” har såna där kaffemackapärer, men inte jag! Jag är dessutom nybörjare på kaffedrickande efter 36 år så jag behöver hinna dricka ikapp dom åren :)
  Så det är nog verkligen här i mitt kök den passar bäst!
  Mvh!

 135. Hej! Om jag vann skulle jag skulle vilja ge en TASSIMO till min underbara sambo, som har kämpat dag som natt med att renovera våran källare i över 1 år! Totalrenovering är det som gäller & det mesta har han gjort & gör själv. Tanken är att vi ska bli färdiga till jul, men det ser lite mörkt ut.=( Jag gör ingen större nytta då jag är gravid i v.33 , istället tar jag hand om våra två barn & sköter hushållet så gott jag kan! 😉 Sambon har pratat om att han vill ha en TASSIMO länge, så om han fick en i julklapp skulle nog göra honom superglad!
  (Han & jag köper inga julklappar till varandra, så han skulle nog bli extra glad om jag överraskade honom med en)!!!
  HAn skulle nog älska att få göra iordning en kaffe i TASSIMO & sen gå ner i källaren & sätta sig & njuta av både kaffe & det han åstakommit i källaren!!! =)
  Kram Klara

 136. Hej,

  Jag kommer helt enkelt se till att alla mina vänner och bekanta kommer köpa en Tassimo. Hos oss kommer den bli en liten levande reklampelare.

  Mvh, Rickard

 137. Jag skulle kort och gott ge den till min kaffe älskande sambo och fria, alltså hålla mig över nyår då det är skottår 2012. Vi har väntat i 21 år nu haha. Han vill lära känna mig först är hans skäl :-).

 138. Hej jag har snart inhandlat alla julklappar. Fast inte till min mamma och pappa. Jag vet att dom älskar kaffe och att dom skulle tycka det var jättekul att få det av sin dotter (Alltså jag hehe) Ja men jag har viljat köpa det till dom men jag har inte råd :( Så då skulle dom nog bli jätteglada om dom fick det av mig. Ha de bäst<33

 139. Skulle gärna vilja vinna en Tassimo till mina föräldrar, tycker att de är värda att få njuta av gudomligt gott kaffe, precis som jag. (använder min dagligen!!)

 140. Jag skulle vela vinna den där så jag kan ge den till min käre far som Alltid ställt upp för mig och bara för att han helt enkelt är en stor stor stjärna för mig.

 141. Moikka! Ihana perhe sinulla on!

  Jag skulle bli överlycklig av att vinna en tassimo. Den skulle jag ge till min kära mor som aldrig unnar sig något! Hon älskar kaffe så det hade varit den perfekta julklappen. Hade varit så kul att få göra henne glad! Skulle ju vilja köpa en till henne men tyvärr finns inte möjlighet till det. Önskar dig och din familj en riktigt god jul! Hyvää Joulua!

 142. Vilken lycka om en stressad kaffetant som jag fick en julklapp under granen som gjorde mej sååååååå lycklig

 143. För mig skulle det vara guld värt att få vinna denna av den simpla anledningen att jag inte har någon mamma som gick bort i cancer och en pappa som har en ”ny” fam sen jag va 3 år.. MEN jag har en svärmor som är helt underbar och tagit mig in som en ”dotter” och ställer upp i tid å otid för mig. Att kunna ge någon tillbaka ( i detta fallet tassimon ) skulle vara mer som en dröm för mig som jag aldrig har chans till annars. Och jag VET hur mycket hon skulle uppskatta det.Jag vill LE hela jag på julafton
  Därför håller jag tummar å tår på TUR
  Tack och god jul

 144. Jag skulle ge den till min syster som haft det jobbigt nu, fått sälja sitt drömhus och gått igenom en massa jobbiga saker. Allt hon har lägger hon på barnen och jag skulle vilja göra något för henne och den här vet jag att hon skulle bli överlycklig för!

  Tack för en jättefin blogg och jag önskar er en fin andra advent!

 145. En tassimo skulle passa utmärkt hos mig just nu, inom kort fyttar jag hemifrån och då skulle en Tassimo sitta fint. Studentinkomsten är inte jättestor och pengarna jag får ihop prioriteras till annat. Att köpa kaffe på caféer är också suprdyrt! Men att starta dagen med en kopp Tassimo kaffe skulle vara en dröm!
  Hoppas ni får en god jul!

 146. Hemma hos mig är vi bara tedrickare. En Tassimo skulle göra susen när vi får gäster så att vi kan bjuda dem på en god kopp kaffe.

 147. Ingela

  Ja varför ska jag vinna en sådan underbar maskin?
  Mitt liv har och går bara ut på sjukdomar. Har fibromyalgi som bara blir värre med åren. Fick för ca 2 år sedan en stroke som tog en del av min syn. Även mina händer som inte lyder. Med en TASSIMO skulle mitt liv bli så mycket enklare när jag ska brygga kaffe. :)

 148. När man som i våran familj ute på landet i ett gammalt hus bara har en gammal kaffebryggare så kan man behöva lite nya fina saker tills det kommer gäster. En Tassimo skulle vara en perfekt julklapp att lägga under granen – till mig själv såklart :)

 149. Vår kaffebryggare har gått sönder och vi är verkligen behov av en ny, nu får våra gäster inget kaffe när de kommer på besök, skulle bli så glad över en Tassimo så att jag kan bjuda mina föräldrar på kaffe när de kommer hit till jul,

 150. Om jag vinner så ger jag Tassimon till min dotter så att hon kan få lite kaffe när hon stannar i jobbets övernattningslägenhet. Där finns det tyvärr ingen kaffemaskin idag:

 151. Min man är värd en Tassimo! Han lämnar och hämtar på dagis varje dag och tar största ansvaret för hemmet just nu för att jag ska få satsa på ett drömjobb… Aldrig en suck ifrån honom och han tar hand om mig så jag blir alldeles bortskämd. Han är en kaffedrickare av stora mått och skulle bli väldigt nöjd med en sådan här tjusig pryl i köket som förgyller vardagarna med barnen.

  (Stort lycka till med er elva Mirkka, så spännande! Har följt er sedan ni först var med i ”Familjen Annorlunda” och tycker ni är så härliga!)

 152. Åhh ja skulle så hemskt gärna vilja vinna en tassimo till mej själv i julklapp! Har tjatat på min karl i 100 år om en sån, men eftersom att han själv inte dricker kaffe så tycker han att det är onödigt. Och själv har jag inte råd att köpa nån med en 9 månaders pojke och jäkla massa vetrinär utgifter med mina hundar som verkar skadas titt som tätt här hemma bara för att det är jul om en månad!

  Och jag bara älskar tassimo latte machiato den e ju bara så underbart god och jag skulle kunna drick säkert 10 ”koppar” om dagen!

 153. Min pojkvän har önskat sig en sånhär enda sen han såg den, tyvärr har jag inte råd att köpa den till honom i julklapp så hade varit perfekt att vinna den.
  Min pojkvän är Allt för mig o det finns inget roligare än o se honom glad :)

 154. Hej Mirka ! :)

  Till och börja med så älskar jag din blogg :)

  Jag skulle jätte gärna vinna en kaffebryggare till min mamma och pappa , det skulle bli en perfekt julklapp!

  Mvh Moa :)

 155. Som de flesta av oss finnar så uppskattar vi gott kaffe! Vi är väldigt kräsna och kaffet skall vara gott! Sen så har vi mycket med flytt, jobb barn och graviditet så det skulle vara härligt att snabbt att få i sig en kopp gott kaffe! :) massa kramar!

 156. Jag skulle vilja ge den till mina döttrar som är 17 och 15 år för att det är så otroligt duktiga och ställer upp och hjälper till med att hämta sina småbröder på skolan och annat nu när min make och deras bonuspappa är så svårt sjuk. Skulle inte klara mig utan er och ni är våra hjärtan <3

 157. Har aldrig ägt en bryggare som ä riktigt go…..
  Känner mej ganska taskig må ni tro…..
  Mina vänner får sig nöja med en kopp som en sörja….
  eftersom jag dricker te, har jag aldrig slat té……
  och skaffat mej en riktig ….som en Tassimo.

 158. Hej! Nu står jul för dörren. En fin Tassimo maskin skulle jag ge min man, för han älskar kaffe. Han jobbar väldigt mycket, både på jobbet och hemma + sena kvällar. Så smidigt för honom att ta en kopp från maskinen. Ett stort PLUS är ju alla smaker och sorter.

  Trevlig helg!

  Sussie

 159. Vill ge min underbara sambo en yassimo som både julklapp och födelsedagspresent eftersom han fyller jämnt några dagar efter nyår! Han har tittat på en men vi har tyvärr inte ekonomi för den nu till jul eftersom jag är föräldraledig till våra döttrar.
  Hoppas på att göra min sambo glad i år!

 160. Hej
  Klart jag vill vinna! Det börjar bli dags för mig att bli vuxen och dricka kaffe också så en Tassimo skulle passa som handen i handsken. Rätt dosering på en gång borgar ju för en god start :-) och om inte annat finns det ju choklad och the också…

 161. hejsan nu i juletid så försöker man få runt allt handlar om julen men det går inte riktigt för vi har bara en ekonomi i familjen och jag skulle vilja ge en sån till min man i julklapp för han älskar verkligen tassimo men våran katt tog sönder den :( och nu tjatar han hela tiden att han vill ha en ny men han vet att vi inte har råd med en ny så jag skulle vara jätte glad om jag skulle få vinna denna, och då skulle han bli glad igen, hoppas jag har tur :)

 162. Oj oj Vaf lycklig jag skulle bli om jag vann. Jag kan inte fixa mitt kaffe själv längre eftersom jag inom ett år fått en reumatisk sjukdom och en stroke. Mina händer gör inte som jag vill längre. Skulle jag ha turen att få vinna skulle jag kunna fixa kaffe själv och även bjuda mina vänner =D

 163. Jag har velat ha en Tassimo sen de kom ut på marknaden. Men tyvärr vill inte min sambo samma sak, eftersom han tycker att det är onödiga pengar och + att vi redan har en vanlig kaffebryggare :( Men skulle jag vinna en Tassimo så kan han ju faktiskt inte säga något. Vore så himla perfekt. Ingen skulle bli mer lycklig än jag :)

 164. Förra julen fick jag en tassimo som ett julkort för det fanns inte just röd inne så jag skulle få den senare när det hade kommit in röd. Nu var det så att jag bet av en tand under julen så då fick jag ta pengarna till det och jag har tjatat om min tassimo för jag vill så gärna ha en. De enda jag får för svar är det blev en ny tand istället. Så nu när jag har chans att vinna en så vill jag vara med i tävlingen. Jag vill så gärna ha en och självklart skulle jag vilja ha en röd men jag skulle bli lika glad för vilken färg som helst.
  Trevlig helg.
  Kram Görel

 165. Om jag skulle vinna Tassimon så skulle jag ge den till mig själv men bjuda våra underbara grannar på en massa koppar då de har gett oss en massa från deras goda Tassimo… Den gör det godaste kapselkaffet!

  God Jul och Lycka till med bebisen!

 166. Min älskade tassimo gick sönder när åskan slog ner i somras och inga pengar finns till en ny. Skulle ääälska att få njuta av den igen.

 167. om jag skulle vinna en , skulle jag ge den till min underbara svärmor och svärfar , som alltid ställer upp och hjälper oss med allt.
  svärmor opererade sej i våras och svärfar pluggar och jobbar men ändå finns dom alltid där
  dom är verkligen värda lite gött kaffe , så dom orkar med sina barnbarn hihi
  skämt å sido , finns inga som är så otroligt oegoistiska och snälla

 168. Jag drog kortaste strået vid uppdelningen av bohaget, därför är jag i desperat behov av en Tassimo, för att få mitt frukostkaffe, annars fortsätter jag nog att skälla ut mina kollegor.

 169. Jag skulle ge den till min lillasyster i julklapp, som nu har det ganska motigt. Hon blev lämnad av sin sambo för ca 1 månad sen med 2 små barn, och efter 2 veckor så var han helt plötsligt gift!!!! Han snodde med sig mycket grejor och hon har tyvärr inte råd att köpa nytt utan har fått lite möbler av vänner och bekanta. Till råga på allt så gick farmor bort nu i veckan :( där hon alltid firade jul och barnen är förtvivlade….först försvinner pappa och sen gammelfarmor. En Tassimo där det kan bjudas på gott kaffe och lite varm choklad till barnen är hon värd då hon inte kommer ha råd att skaffa sig sådan lyx! ♥ Lite lyx och värme är hon värd ♥

 170. Hej!
  Jag tror att alla föräldrar någon gång undrar om dom ”gör rätt” under barnens uppväxt.
  Att mina 3 utflugna barn visar att jag gjort något ”rätt” bl.a genom att alltid tala om att dom älskar mej och kramas, samt alltid fråga när vi ska ses nästa gång, redan innan vi skiljs åt, är för mej det bästa betyg man kan få.
  Mitt talesätt att ”Man får inte slåss, bara kramar!” har satt sina spår.
  Jag känner mej redan som en vinnare, men tänk att få njuta av tankarna kring denna lycka med en varm god dryck i vinter.
  Det är första gången jag önskar mej något annat än kramar, så jag hoppas på nybörjartur.
  Vänliga hälsningar
  En lyckligt lottad 3-barnsmamma

 171. Står högst upp på önskelistan, men är man arbetslös så får man lägga pengarna på annat.Det vore helt underbart att få vinna en! Gott kaffe och god choklad till lillfia!

 172. Om jag skulle vinna en Tassimo, så hade jag gett den till min fästman som kämpar på med heltidsjobb och extrajobb. Nu när jag varit på mammaledighet så länge så har ekonomin varit kämpig och min fina fästman jobbar och sliter hela tiden!
  Han älskar kaffe och hade nog blivit super glad :)

 173. Hejsan!

  När släkten kommer och de flesta vill ha kaffe och då helst olika sorter, vad skulle inte det hjälpa dilemmat, om inte en Tassimo.

 174. Vill,vill,vill ha denna maskin. Känner att nu lyckan vänder och all otur som bortblåst är det är dax NU.

 175. Jag hade givit denna till min pappa om jag hade vunnit den, när jag köpte mig en egen så ”provade” han den flertalet gånger första kvällen jag bjudit hem honom och mamma. Jag tror nog han blev lite avundsjuk trots att han inte vågade erkänna det.. 😉 Så därför hade jag mer än gärna givit bort den i julklapp!

  Ett litet rim:

  Tomten är på det klara med vad han tycker,
  om hur tillredning ska ske av heta drycker.
  Bäst det är när det går fort som katten.
  Helst vill han bara hälla i en kopp vatten

  Men visst, han tar från hyllan ner en ampull
  bara för styrkan och den goda smakens skull
  För bortsett från glöggen, som är hans favorit
  Han älskar rostad dryck med en liten socker bit

 176. Jag skulle ge den till världens finaste vän, Min vän Jennie <3
  Hon har alltid dörren öppen för vänner och förtjänar en lyxig kaffemaskin, Hon älskar en god kopp kaffe och jag tar den gärna med henne!

 177. Den skulle jag gärna ge bort till min fantastiska bror i julklapp som alltid finns där för mig!! I vått och torrt!

 178. Hej jag skulle gärna vilja vinna denna tassimo för att ge den till min syster i julklapp eftersom varenda gång hon kommer till mig ska hon ha tassimokaffe eller choklad,ibland tror jag att hon kommer på besök för tassimos skull och inte för mig, hade jag vunnit denna hade jag fått ha mitt goda kaffe ifred (förhoppningvis)

 179. Jag skulle vilja att tomten ger en Tassimo till min underbara man som ställer upp i vått och torrt. Han var på ett bygge för någon dag sedan och fick då smaka kaffe från en Tassimo. Föll som en fura gjorde han och tjatar nu varje dag om hur gott det var! Trots att han varit såå anti kaffemaskiner tidigare :)

 180. Hej Mirka!
  Jag är en universitetsstudent som läser din blogg och tycker att den är spännande och den får mig att längta ännu mer till jag själv får barn. Skulle jag vinna så skulle presenten hamna under granen till min underbara sambo! :)

  Jag uppskattar din blogg!
  God jul!!
  /Emelie

 181. Vad kul om just jag vann!! Då skulle jag kunna bjuda släkten på världens godaste kaffe….. Mina föräldrar, syskon med familjer och mina barn med deras familjer. Jag är själv mamma till 5 och farmor till 5 . Det är underbart kul med stor familj och att då och då kunna bjuda på en överaskning gör ju allt extra kul. Så ha en underbar Tassimojul alla.

 182. En Tassimo skulle jag hemskt gärna vilja ge till min lillebror som precis flyttat hemifrån och börjat sitt egna liv i storstaden. Jag tror verkligen att han skulle gilla att ha en sån trevlig kaffebryggare i sitt kök.

 183. Julens högtid äro för de små
  Varför skulle jag på Tomtens axlar ännu en börda lägga på
  en Tassimo jag önskar och själv kan fixa,och barnen en egen fröjdefull jul kan få

 184. Jag skulle vilja vinna Tassimo T20 till min svägerska. Detta är en kvinna som ställer upp i vått och torrt. För ca 2 månader sedan cyklade svägerskan och ramlade i fallet bröt hon lårbenet. Trots detta så ställer hon upp och är hon världens bästa barnvakt när vi verkligen behöver! Jag tycker att hon är värd en Tassimo!

 185. Den skulle jag ge min älskade bror Lasse.
  För att han är så fin i sitt sätt, och den osjälviska
  människan som finns, och kaffeälskare förstås.

 186. Jag skulle verkligen behöva en tassimo, imorse skulle jag vara snäll och ge min man frukost på sängen, bryggde 2 koppar kaffe och bar upp brickan, snubblade över hunden och allt kaffe for ut i sängen………….
  DÅ hade jag varit glad över en tassimo, för jag orkade inte gå ner och starta bryggaren på nytt, det blev raka vägen ner i tvättstugan medans tårarna rann, så går det nr man ska vara snäll.

 187. Snart flyttar min lilla dotter till annan ort för att studera och göra det hon älskar-åka längdskidor.
  Hade då varit perfekt med en Tassimo,speciellt kyliga dagar. Dock tror jag det skulle gå mer choklad än kaffe! Förutom när mamma kommer å’ hälsar på…

 188. Jag känner ett djupt begär efter en Tassimo… efter att ha läst om alla möjliga chokladsorter man kan dricka….som carte d’or. Tyvärr skulle nog en vinst innebära att jag efter ett tag rullar fram vackert finnig i ansiktet…. men det är det nog värt om man får alla dessa sorter av varm choklad!

 189. Min syster förtjänar verkligen en Tassimo under granen. Hon finns alltid där oavsett hur stressigt och körigt hon själv har det.
  Dessutom bor hon själv och har flera olika jobb, vilket gör att hon inte riktigt tycker det hinns med att slå på en kaffebryggare bara för att hon vill ha en kopp, trotts att hon är riktigt sugen.
  Den är perfekt för alla på g.

 190. Hej Mirka!!

  Jag skulle hemskt gärna vilja vinna denna tävling då denna maskin skulle passa utmärkt till mig och mina kollegor som jobbar på ett boende för sjuka barn.

  En kaffe i en liten kopp, ger våra dagar lite större hopp. Att njuta en stund på dagen får iallafall mig att bli gladare i fasaden! 😉

  Kram

 191. alla pratar om Tassimo och jag och familjen älskar att dricka kaffe men plånboken säger stopp och inte tror jag tomten kommer med någon så då passar jag på att tävla om en kaffe maskin och hoppas att just jag kommer att vinna .God-jul till er alla

 192. Jag jobbar mycket som de flesta
  Och skulle behöva lite siesta
  Automatkaffe på jobbet är inte gott
  Men en egen maskin skulle vara flott
  Och med kaffe från Tassimo i min kopp
  Kommer humöret att vara på topp!

 193. en underbar gåva till min älskade sambo, som har förändrat mitt liv.

  kan med denna present som han önskat sig tala om hur mycket jag älskar honom :) en jul klapp som består av det goaste kaffe man kan tänka sig det e ju helt underbart :)

  tack. hoppas och längtar

 194. Vill övertyga min te drickande sambo att vi ”behöver” den här Tassimon båda två för en kopp riktigt god varmdryck :-)

 195. Hejsan :)
  Åh en Tassimo maskin.
  Det har vi alltid velat att ha :)
  Jag skulle vilja vara med tävlingen, om jag skulle vinna, skulle jag ge bort Tassimo maskinen till min underbara sambo till julklapp eller på våran förlovningsdag som är den 27/12 :) Det skulle vara en jätte mysig present att ge honom den, och vi skulle ha riktigt mysigt att brygga kaffe eller choklad i Tassimo maskinen på kvällen och ha en riktig mysig kväll tillsammans :)

 196. Hej har ”BARA” tjatat lite på min älskling ang en härlig tassimo s är jag”VÄRD” ( anser skulle blivit Årets julklapp ,, istället för matkassen ,,) men verkar inte få resultat så de vore riktigt kul att ställa en under julgranen Å oopps hur hamnade den där 😉 kramar

 197. Jag önskar att jag vinner en Tassimo för att kunna ge den till min älskade mamma som alltid ställer upp för mig och min familj trots att hon är 74 år och inte går i pension förren till årsskiftet. Att snabbt fixa en god kopp kaffe när man besöker henne skulle vara perfekt….
  Hoppas Tomten har vägen förbi Bara med denna goa maskin….

 198. Åh att en tassimo under granen hitta
  skulle göra mor gla
  Bara trycka o titta
  snyggt kaffe att dricka var da
  Detta skulle verkligen bli den klappen nr ett
  För mamma hon är den jag gillar mest

 199. JAg vill ha en tassimo uinder granen. Bor med en sambo som inte dricker kaffe, medans jag avgudar det. Perfekt med en maskin som kan brygga en kopp kaffe åt mig när jag vill! Utan massa onödigt kaffe som hälls ut.
  Sen har jag även min son varannan helg, vilket hade varit perfekt de helgerna med en kaffemaskin som brygger världens goaste kaffe (smakat hos en kompiois & tänkte sno hans maskin), samt väldigt smidigt.
  Då får jag dom helgerna det bästa av 2 världar.
  Kaffe från tassimo, och min son!

 200. Jag är en sådan person som hellre tänker på andra än mej själv så där för tänkte jag för första gången önska mej själv en gåva. En Tassimo skulle verkligen förgylla min vardag och skänka glädje i mitt hem. Sitta med en god kopp macchitao och läsa din blogg vore toppen.
  Kram o God Jul

 201. Skulle vilja ha en själv så att man kunde erbjuda sig att servara det som mina vänner och familj vill ha när vi umgås tillsammans

 202. Utan kaffe kan det gå riktigt illa,
  för jag blir en riktig ”Wifezilla”,
  Mitt äktenskap riskerar att spricka
  om jag inte kaffe får dricka,
  Så nu hoppas jag att jag denna vinner,
  Så att man och barn till Jul försvinner… :)

 203. Jag hade jätte gärna vunnit denna fräcka maskin. Då det bara är en i familjen som dircker kaffe (och et är inte jag) hadde denna varit perfekt.
  Jag skulle kunna fixa en god kopp the till mig och kaffe till min man och barnen skull lätt kunna göra sig en kopp choklad utan spill :)
  /Laila

 204. skulle vara kul att få en julklapp. Kommer att sitta ensam på julafton. Och har önskat mig en kaffemaskin länge, länge. Är en ensamstående sjukpensionär, Kan inte göra kaffe i vanlig kaffebryggare för jag orkar inte lyfta kannan. Så jag dricker bara kaffe när jag blir bjuden, men längtar naturligtvis efter att kunna ta mig en kopp när jag själv vill. Hoppas på turen

 205. Hejsan :)

  Jag önskar vinna denna skönhet till min 22 åriga son som är på väg att flytta hemifrån. Han är bortskämd med ´´riktigt´´kaffe och andra godheter man kan gör med Tassimon eftersom vi har en Tassimo här hemma. Så jag hoppas att jag vinner och kan ge M den i julklapp :) Kram och God Jul !!!

 206. Jag skulle ge den till min moster som är mycket sjuk och har svårt att över huvud taget kunna göra någonting. Då skulle en Tassimo underlätta väldigt mycket för henne när hon vill göra en kopp kaffe till sig själv under den tid hon har kvar.

 207. Tassimo är en av de bästa maskiner man kan ha i köket. Vi har en och det är makens nya älskling :) Men…. min underbara dotter har ingen. Hon har haft ett par tuffa år med sjukdomar och börjar komma tillbaka ”på banan” igen nu och en Tassimo till henne i julklapp hade gjort henne superglad. Hon är en underbar tjej på 23 år och det hon har gått igenom är mer än vad man borde drabbas av på ett helt långt liv. Hoppas hoppas att jag vinner Tassimon till min älskade dotter.

 208. Jag skulle vilja ge min syster en Tassimo-maskin i julklapp! Hon serverar alltid presskaffe vilket jag verkligen INTE gillar! Tassimo-kaffet smakar alltid utmärkt, så det vore trevligt att få ge henne möjlighet att bjuda på gott kaffe hädanefter!
  Mvh Frida

 209. Vilken fin kaffeapparat och vilken fin familj ni alla är! Missade inte ett avsnitt på TV:n när ni visade ert vardagsliv. Jag blev verkligen imponerad av ert fina sätt mot alla barn-lugna och trygga.
  Varför jag vill vinna? Det är så länge sedan jag fick en kul överraskning, är ensamstående sjukpensionär så kaffestunderna är korta glädjeglimtar i vardagen. Dock har min bryggare över 10 år på nacken och ibland fungerar den inte riktigt. Hade planerat att försöka köpa en efter jul på rea……men tänk om jag vann den här istället…..

 210. Jag borde verkligen vinna denna för jag vill helt enkelt ha en julklapp i år jag med. Min familj kommer inte ha råd att köpa julklappar pga mycket som händer :( Om jag skulle vinna denna så skulle jag känna att denna jul inte är helt meningslös!

 211. Min mamma om någon förtjänar denna fantastiska kaffemaskin. Hon älskar kaffe och anser att dessa kaffesmaker (så som cappucino och latte) är lyx, och vem skulle inte vilja skämma bort sin mamma med lite lyx? Det finns nog ingen som skulle glädjas mer än mig om jag fick ge denna Tassimo till min mamma i julklapp! Hon har gått igenom så mycket genom åren och den senaste tiden har verkligen varit en otroligt jobbig tid, jag skulle verkligen vilja skämma bort henne med denna maskin, så att hon bara kan varva ner för en stund och dricka en kopp med detta goda kaffe. Hon om någon skulle verkligen uppskatta det. och hon förtjänar det verkligen.

  Du är mamma själv, likaså jag. Så både du och jag vet att man behöver den där tiden, och att man vill göra allt för sin mamma (precis som man vill göra allt för sina barn)!

  Jag hoppas verkligen på tur nu, håller alla tummar och tår :)

 212. Jag skulle vilja vinna denna så jag kan ge min älskade sambo en finfin julklapp så han kan sätta sig ner snabbt och enkelt i vårt smått kaotiska hem där barn, spackelspadar och alla möjliga verktyg samsas om utrymmet :)
  God jul!

 213. Det vore så underbart att få ge min sambo en Tassimo i julklapp! Vi dricker båda kopiösa mängder kaffe och det vore så härligt om åtminstone några av kopparna skulle var med GOTT kaffe från en Tassimo (inte bara blaskigt automatkaffe eller halvdant pulverkaffe) 😉

 214. Om jag vann denna maskin skulle mina gäster få njuta av av precis den sortens kaffe de älskar och choklad till barnen. Perfekt att kunna göra alla till lags. Perfekta julklappen och födelsedags presenten till mig som även snart fyller år

 215. Jag skulle ge den till min gubbe som jobbar dag ut och in för att vi ska ha det bra. Är han inte på jobbet så renoverar han hemma. Så jag önskar att min älskling kunde få en kaffemaskin för det förtjänar han verkligen!

 216. Hade jätte gärna velat vinna en då jag bara har snabb kaffe att bjuda mina vänner på när de kommer på besök. Tycker lite synd om dom faktiskt…. 😉

 217. Jag har visserligen inte 10 barn, dock 5 och 4 hundar och en katt, samt goja.. Ibland hinner jag knappt dricka kaffet jag gjort i bryggaren men med en Tassimo skulle jag kunna trycka på knappen och hinna njuta riktigt gott kaffe varje dag :) En sådan under granen till bara MIG vore ju en dröm!

 218. Jag skulle vilja ge en Tassimo till mig själv, för att jag orkar med vardagen och mina barn trots att jag precis fått min diagnos Bipolär, och provar ut nya mediciner. Låter det ego? Ja men då kan jag ge den till min sambo som orkar med oss och tar hand om allt nu när jag går på halvfart pga medicinerna.. God Jul!

 219. Då jag är pensonär,och har fem barn,tjugotvå barnbarn o tre barnbarnsbarn så kan vi bli många som träffas,o då skulle det vara bra med denna maskin så alla kan få färskt o gott kaffe när dom vill ha.och jag skulle må så bra av att veta attt dom alltid kan vara nöjda när dom hälsar på. kramar/Britt-Marie

 220. Hej!

  Jag vill vinna en Tassimo till min älskade lillasyster som blir mamma för första gången i januari! Med en Tassimo i hemmet kan hon lätt fixa sig en ljuvlig kopp kaffe, cappucino, espresso eller latte macchiato med en knapptryckning, även med en bebis på armen! Det skulle vara så roligt att få överraska henne med denna gåva.

 221. Hejsan!

  Jag skulle gärna vilja vinna en alldeles egen Tassimo. Jag var hos mamma igår och smakade av hennes cappuccino från hennes nya Tassimo och jag blev störtkär! Tänk att bara stoppa i en kapsel o trycka på en knapp sen är det klart=) Istället för att vänta 10min på den vanliga bryggaren och bara få vanligt kaffe så kan man välja smak från en oändligt sortiment och bara trycka på en knapp och få det man vill ha. Så för att förgylla min vardag lite med en guldram så skulle jag vilja ha en alldeles egen Tassimo till jul=)

  Kramar// Maria

 222. Har jag turen vid min sida…å vinna den jag länge trånat efter…..Göra ett fint paket och öppna på julaftosnmorron…..njuta av kaffe hela dagen….

 223. Hej :-)

  Hoppas kan man ju alltid!!
  Jag skulle vilja vinna denna för att lägga den under min gran till min mamma som alltid ställer upp för oss….
  Det är den bästa julklappen man kan ge, eftersom vi har en själva och ångrar absolut inte det är det bästa som finns när man stigit upp!

  GOD JUL OCH ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR! Linda

 224. HEJ.Jag skulle vilja ge den till mig själv i julklapp..och i förlossningspresent..Jag har tid för igångsättning sen 23 dec så det skulle vara skönt att ”lyxa” med lite gokaffe när man kommer hem med barn nr 8 ..Ha en god jul.

 225. Skulle så gärna vilja kunna bjuda min älskade dotter på Chai latte, hon har så många gånger frågat om vi kan gå ut o ta en på espresso house men ekonomin tycks aldrig finnas, och nu har jag varit dålig en längre tid och hon ställer upp och gör alla sysslor här hemma så att få ge henne möjligheten att bara kunna göra en chai latte närsom hade varit underbart :).

 226. Jag skulle vilja vinna denna då jag aldrig har tid att göra ordning kaffe i vanliga fall, så det blir aldrig att jag sätter mig och dricker kaffe. Skulle vara skönt att bara trycka på en knapp och få en kopp :)

 227. Jag slutat kaffe koka, i hemma lugnets vrå.
  Då jag är ensam kaffedrickare hemma och mängderna som kokas blir för små.
  Men drömmen är att vakna och trycka på min tassimo-maskin.
  Ut rinner godaste kaffet och i rummet sprids en doft så fin.
  Men denna dröm i sinnet hoppas jag att vinsten blir min.

 228. Hej!

  Jag har alltid varit en riktig kaffedrickare, tror att det har gränsat till ett nästintill sjukligt beteende (: Både jag och min mormor hinkar i sig kopp efter kopp och ingen förstår riktigt hur vi klarar av det. Vi har fått såkallade järnmagar och kan inte fungera utan kaffe. Nu är det så att jag blev gravid och har sänkt mitt kaffeintag till max 3 koppar/dag för bebisens skull. Jag har BF i slutet av december och den näst bästa motivationen (träffa baby är topp 1) under min förlossning skulle vara att jag kunde avnjuta en GOD kopp kaffe under nästa år!

  Vem vet, vi kanske får barn på samma dag! ;D

 229. jag har längtat så efter en sådan kaffemaskin hade önskat en sådan när jag fyllde men inte jag fick en vistelse på sjukhus i 4 veckor och opererasd hjärtat så inte bliev det något där så jag tycker jag är värd en sådan till julklapp så jag kan dricka en kopp kaffe i jul god jul

 230. Skulle vilja vinna den till min sambo för att han är så gooo och underbar som orkar med mej och min vardag full av sjukdomar..
  Tänk vad gott för honom att närhelst han blir sugen så kan jhan göra sej en underbar kop kaffe latte eller choklad eller vad annat han är sugen på :)

 231. Hej där!
  Jag skulle vilja vinna denna kaffemaskin för att kunna bjuda alla mina stora barn (5 stycken) på gott kaffe på nolltid, utan att behöva stå och göra en i taget på min 15 år gamla kaffemaskin. På det sättet skulle vi i så fall få mer tid till att sitta och fika, allihop. Vi har ”bara” 8 barn, varav 7 som är hos oss och en liten änglabebis, och dessutom har ju de stora barnen börjat skaffa familj så vi blir många på julen. Då skulle denna Tassimomaskin underlätta allt betydligt! Härlig mage du har! Lycka till med bebisen och alla andra 10 barn! Jag ligger helt klart i lä!! 😉 Ha en riktigt GOD JUL och krama alla barn!!

 232. JAG SKULLE GÄRNA VILJA VINNA DENNA FINA TASSIMO TILL MIN FLICK VÄN OCH GE HENNE DEN I JULKLAPP FÖR HON STÄLLER UPP I ALLT NATT SOM DAG SÅ SLITER HON.

 233. Hej.
  Har fått provsmakat kaffet från denna maskin hos en god vän och och vilket gott kaffe alltså, skulle vilja vinna denna maskin att ge till min far i julklapp för han är en sann kaffedrickare.
  Han gillar många sorter av kaffe så skulle va en perfekt julklapp ”tassimon” .
  Han är verkligen värd denna för han hjälper mig en del med vovven när jag jobbar.
  God jul.

 234. En tassimo till världens bästa mamma,måste man bara uppmärksamma.En kopp att njuta av till jul,det kunde ju vara kul.Hon ställer upp i alla väder,struntar i vad jag har för kläder.En mamma som bara bryr sig om,som jag är väldigt rädd om

 235. Önskar att jag fick vinna en sådan mamma lyxig sak till mig själv ,, blir alltid så otroligt nere när det är jul …

 236. skulle vilja vinna en kaffe maskin då jag precis har fått tvillingar och hinner aldrig dricka mitt kaffe, när jag väl hinner göra det så hinner det kalna eller nåt så en kaffe maskin där det går fort att få kaffe vore super!, en liten guldstund för mamman:)

 237. Skulle jag vinna skulle jag ge denna till min syster. Hon är ensamstående med tre barn och stressar runt dagarna i ända men jobb och familj. Efter en lång dag skulle hon kunna sätta sig och njuta av en god kopp kaffe. Det skulle göra henne så gott!

 238. Hej
  Jag skulle gärna vinna denna fina kaffemaskin. Skulle ge den i julklapp till en mkt fin vän som alltid ställer upp och är så bra att prata med. Hon har lite mkt just nu, tack o lov inga hemskheter som jag läst om i de andra kommentarerna, utan bara det ”vanliga” livspusslet som ska gå ihop. Hon skulle behöva sitta ner och ta det lugnt och njuta av en god kopp! God Jul!

 239. Jag skulle gärna vilja vinna den här åt min fantastiska lillebror som alltid stället upp.. Om det så handlar om att skjutsa mig och barnen nånstans, barn eller kattvakt o.s.v så ställer han alltid upp. Har alltid velat ge min bror en fin present för allt han gör för oss och denna vore perfekt!

 240. Huomenta Mirka!

  Jag = Kaffeälskare : ))
  Just nu så är de kaffe som får upp mig på morgonen
  (förutom mina älskade barn)..
  Så en Tassimo maskin skulle skulle sitta fint just nu i mörkret..

 241. Hej Mirka!

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge den till min kaffe älskande 17-årige son som har asperger och som hela den här terminen kämpat så hårt med skolan. Han skulle få den som en belöning för att han varit så duktig och kämpat på trots att han ibland inte har mått så bra psykiskt.

  Kram och tack för en helt underbar blogg!

 242. Hej Mirka :)

  Jag skulle vilja vara med och om jag skulle vinna så skulle min lilla syster få den. Hon kämpar med sin bullemi samtidigt som pluggar till pskykolg och även jobbar för att få råd.

  Kram

 243. Vill vinna denna till min syster 35 år gammal, ensamstående mamma o få genomgå cellgifter pga bröstcancer för 3dje gången. Jag har en sådan själv o älskar min Tassimo!! Skulle så gärna vilja ge en sådan till Syrran. Är hon väl värd efter allt kämpande hon gör i kampen mot denna förbannade sjukdomen!

 244. Ja, jag skulle vilja vinna bara för att jag är jag 😉 Skämt åsido, det skulle vara fantastiskt att vinna en Tassimo för ibland orkar jag inte brygga kaffe eftersom jag är ensam och att jag är ensam är nog bra för jag kan bli på ganska dåligt humör när jag inte får kaffe så att vinna vore jätteroligt :-)
  Jag blir så glad när jag läser att du aldrig ska sluta blogga för det är en riktig mysstund när man varje morgon får titta in och se hur ni har det.
  Ha en riktigt härlig helg :-)

 245. Jag skulle vilja vinna denna tassimo för att ge den till min mamma o pappa. Dom önskar sig en sådan i julklapp, hade tänk köpa en men plånboken säger ifrån. dom dricker så mycket kaffe o skulle behöva en sådan lyxmaskin. 😀

  Godjul o super tack för en bra blogg! Du är en super morsa! :)
  Kram

 246. Oj vad jag önskat mig en sådan här. Sa till min man att jag vill ha en i julklapp, han titta på mig och sa: Kunde du inte välja något dyrare, med sarkastisk röst naturligtvis. Och vad är det för fel på vanligt hederligt kaffe ? Inget alls, men detta kaffe smakar ju helt gudomligt, och med vaken nätter med vår minsta ( maken får sova) så skulle ju inte en eller två sådana här koppar på morgonen sitta fel ! Make my day liksom ! hoppas hoppas hoppas !! Och tusen tack för en rolig blogg, det får mig att inse att min familj är värd allt även fast jag är vaken vareviga natt !

 247. Så familjens enda kaffedrickare så skulle en Tassimo passa utmärkt! Dricker endast kaffe hemma på helgerna då det blir många koppar på jobbet i veckorna. En Tassimo skulle betyda – inget öppet kaffepaket som står & blir gammalt. Den perfekta kaffemaskinen för en ensamdrickare som mig!!!

 248. som 4-barnsmamma tycker jag att man förtjänar denna vardagslyx, som man tyvärr tycker är lite för dyr att lägga pengar i.
  Sen att man är rutten på att koka kaffe, jämt blir det för starkt eller för svagt gör ju också att man borde ha en sånhär apparat :)

 249. Jag blev igår reda på att jag ska få göra en gastric bypass och i och med den så ska jag flyta i 6 veckor (soppor) men jag ska även få i mig 2 liter vatten, te eller kaffe om dagen .Även efter operationen ska vätske intaget vara 2 liter om dagen. Så en Tassimo kommer att underlätta för mig att få i mig vätska.
  Ett helt nytt liv väntar på mig runt hörnet.
  Håller mina tummar och tår så att jag blir den lyckliga vinnaren.

 250. Jag vill vinna för att mina två senaste graviditeter har jag knappt kunnat lukta på kaffe utan att kräkas, har saknat mitt älskade kaffe och har massa kaffedrickande att ta igen nu och visst vore det bra att få göra det med extra gott kaffe 😉 Dessutom så fyller jag år den 19:e december och jag behöver en extra födelsedagspresent 😛