Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Till ”elvan”

Jag har vunnit en barnvagn av  köpbarnvagn.se till Elvan – bebisens arbetsnamn numera😉

En superfin vagn av märket Joolz med både ligg och sittdel till:-)

001

003

Nu får vagnen vara undangömd tills bebisen kommer;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

37 reaktioner på ”Till ”elvan”

 1. Min mormors mor hette Elfvan eftersom hon var barn nummer elva :)
  Vackert tycker jag!
  Kanske ett alternativ? :)

 2. jag tycker helt klart, att om ni får en dotter hade det varit häftigt om hon fick namnet Älva, med Ä. fint tycker jag! 😀

 3. Superfin o superkul att du vann!!!GRATTIS!!!!!

  Verkar som flers missat de så då förtydligare jag de heheh::MIRKA VÄNTAR EN FLICKA…så!!Ha de så gott!!Kramar Monica

 4. Min kompis har en sån liknande vagn, den är toppen bra så där gjorde ni nog ett bra köp. Men en fråga. Har ni ingen vagn kvar sen Nellie när hon föddes? Har kanske missat vad du gjort av den isåfall. Men ett bra köp.

  Ha en underbar dag…

  MIRKA SVARAR: Vad roligt att höra att vagnen är bra :-) Vi har nyligen köpt en ny vagn till Nellie då hennes Emmaljunga (som ska säljas) knappt får plats i min bil. Men vagngalen som man är så har jag inget emot att ha varsinna vagnar till de 😀

 5. Wow vilken fin barnvagn ni vann! Hur kom det sig du hittade den tävlingen? Ser överallt att folk vinner men hur hittar man alla tvlingar?
  Grattis till bebisen föresten!
  /Suzanna

 6. Åhh grattis till vinsten! Jätte fin! :) men Elva ett fint namn tycker jag! Inte bara en siffra. Det tycker jag eran Elva ska heta :)

 7. Kan du inte sluta säga att du vinner saker hela tiden jag tror dom flesta fattar att du får grejerna för att göra reklam! Kul för dig men erkänn det istället!

  MIRKA SVARAR: Sorry men nu är faktiskt faktum den att jag VANN vagnen i en tävling som de hade på facebook och de gångerna jag säger att jag vunnit så har jag faktiskt vunnit! Sen vinner jag inte saker hela tiden utan har kanske vunnit 3-4 gånger BARA. Plus det jag fick i vinst när jag vann mina nomineringar på mammabloggalan i våras…..

 8. Jättefin vagn Mirka och så kanonläge att vinna :-) Grattis!! Håller med inlägg tidigare att Älva är ju fint och lämpligt hihi..häftigt ändå..Ni gör det bra. Fullt ös här med 5 men ack att känslan att vara gravid och få fler igen inte försvinner :-) hihi har man tur så kanske man blir välsignad med en till 😛
  Kram på Er

 9. Du vann ju en tävling när du var gravid förra gången men då bestämde du dig för att inte hämta ut den då du fick missfall. Dom lovade ju att du skulle få priset om du blev gravid igen, var det denna vagn?? Kram!

  MIRKA SVARAR: Alldeles riktigt, det var denna vagn :-)

 10. Grattis!
  Vilken tur du har, du vinner ofta!! Hur gör du?
  Tycker att jag deltar i många tävlingar och skriver rim, motiveringar och slogans med mycket mening o tanke bakom, men vinner aldrig. Visst jag har ingen blogg som läses av en massa mammor i samma situation där vinsterna ses som ren reklam för företagen!?

 11. grattis till vinsten kul du verkar ha tur när du tävlar =) jätte snygg var den också

  Kram från din trogna bloggläsare i västerås//Anita
Kommentera