Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tisdagens Ikea-besök:-)

I tisdags åkte jag, Kevin och Nellie med min syster och Denise till Uppsala:-)
Först gick vi in på skopunkten och jag köpte foppa-tofflor till Selina, Alice och Thor:-)

Sen gick vi runt lite på Ikea, jag hittade nya dricksglas och galgar….Barnen har en förmåga att ta sönder just glas och galgar hemma hos oss:-D

kl.11 gick vi till restaurangen på Ikea för att vänta på Carola som skulle möta oss för en lunch/fika:-)
Strax efter kom hon med sina 3 yngsta barn Trixie, Lovelia och Jordan.
Vi har ju ”kännt” varandra länge men det var första gången vi träffades irl nu, jättekul:-)
Vi fikade länge och hade det riktigt trevligt….synd att tiden gick så fort bara!
Tusen tack för en trevlig fika stund Carola, hoppas att vi ses snart igen:-)


Kevin och syrran


Denise leker


Jag gosar med Jordan:-)


Carola med Lovelia:-)


Syrran igen

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

8 reaktioner på ”Tisdagens Ikea-besök:-)

  1. Hej min vän synd att jag inte visste att du va på ikea i tisdags för jag va oxå där då.

  2. Å skoj med Ikea =) Va roligt att ni nu träffades på riktigt. Jag undrar hur det skulle se ut om ni skulle ha middag tillsammans med hela famljerna hehe…. ojojojoj va mycket MAT och BARN men säkert skoj =)
Kommentera