Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Toa-premiär mm

Måste bara skryta lite:-D  Alice började tjata igår om att få kissa på toan (intresset har aldrig funnits tidigare)….
Idag fortsatte hon med toa-tjatet och efter en stunds sittande kollade jag hur det gick för stora tjejen….och ta mig fasiken, hon hade bajsat världens korv i toan 😀 Duktig tjej där va:-D

Annars är det lika djävligt med mig som sist:-( Andra veckan i förkylningens plågsamma grepp och är såå less på att må piss och vara helt kraftlös:-(
Jag känner mig rätt okej på förmiddagarna men efter kl. 14-15 blir jag såå mycket sämre. Fryser, huvet blir tungt som bly, får obehag i bröstet och snurrig:-(
Och ungarna…..våra små änglar (läs djävuls-ungar) satsar hårt på att se vem som lyckas knäcka sjuka morsan först!
De är såå medvetna om att jag är mer död än levande på eftermiddagarna och det lilla av tålamodet som finns kvar  hos mig sätts på stora prövningar varje minut…..!

I helgen är det tack och lov rätt enkel inspelnings-helg…..så det borde jag ändå orka med utan problem;-)
Det har varit såå himla roligt med all filmande och känns vemodigt att det snart tar slut……
Vi har fått en underbar filmteam och vi ,hela familjen gillar ”våra killar” massor:-)
Även de andra inblandade inom tv är helt underbara och såå trevliga:-) Hoppas bara att även resultatet blir bra sen;-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

En reaktion på ”Toa-premiär mm
Kommentera