Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tog tid :-D

Jösses vad det tog tid med frågorna igårkväll/natt 😀
Jag började svara på de strax efter kl. 22 och var klar runt kl. 01.30! Och då tog jag bara en kisspaus under tiden 😉
Det är verkligen roligt med frågestunderna men av uppenbara skäl så har jag det inte alltför ofta 😉 Nån gång ibland är lagom :-)

Igår satt jag ute med barnen efter middagen och en promenad till affären. Hade rensat bland barnens kläder hela dagen och packat undan det som inte kommer att användas innan flytten. Det tog sin härliga tid att gå igenom allt 😀

P1000632 - Kopia
På gården

P1000633 - Kopia
Jag njuter av friskt luft efter en hel dag inne i värmen :-)

Idag har jag hunnit gå till affären…igen, jag vet :-) Vissade handla vissa saker så det man inte har i huvudet får man ha i bena 😀
Jag har precis bakat klart 2st sockerkakor och fått i barnen lite lunch :-)
Nu är Gitta på väg på snabb-besök och senare kanske Anneli kommer och hälsar på :-)

Ikväll kommer Peter och Kevin hem och sen börjar en stressig vecka med dubbellektioner, övningskörning, UL, halkbana, teoriprov ….. *pjuh*

Jag har inte hunnit bestämma priser för kläderna ännu eller svara på några mail ang. de men ska göra det under eftermiddagen 😉

Hoppas att ni får en fin söndag ♥

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

7 reaktioner på ”Tog tid :-D

 1. Lite fler namnförslag till lilla flickan då:)
  Än en gång på de ”lediga” bokstäverna;)

  C- Carin, Cilla,
  F- Fia, Fideli(e), Flora, Fanny
  H- Hedda, Henny,
  I- Ina,
  Y-Ylva
  Z- Zoe (uttalas Soi o betyder Liv på grekiska)

  Mvh Therese

 2. Ja det är synd att inte blogresponse funkar som det skall. Det hade underlättat för dig. Snällt av dig att ha frågestund ändå tycker jag. Kom på en fråga apropå det. Är det inte jobbigt att helt plötsligt vara ”allas egendom”. Förstå mig rätt, är det inte jobbigt att plötsligt vara offentlig? Jag kan tycka att det är jobbigt med andras fördomar om att ha många barn utan att vara offentlig. Eller har ni sådan tur att ni sluppit fördomarna i ”verkliga livet”? Ibland känner jag bara för att göra som ni, flytta till landet till ett stort hus istället för att bo kvar i vårt hus i stan med grannar tätt inpå 😛

  Ha en fortsatt fin dag och lycka till med alla planer nästa vecka!!
Kommentera