Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Trööött

Har precis kommit hem med de som åkte i min bil och lagt Nellie som var jättetrött. Peter skulle vidare till Gränby C så han kommer väl om ett tag…. Det blev en heldag i Uppsala där vi besökte diverse affärer. Det går ju inte att handla julklappar då alla barnen var med men vi fick en rätt bra inblick på vad de önskar sig i alla fall:-) Jag är helt slut nu, hur trevligt det än är med utflykter så tar de på krafterna och nu längtar jag tills alla barnen ligger i sina sängar och att man själv kan lägga sig ner;-)

Det blev inget med sakerna som skulle fixas hemma idag men imorgon får vi nog en del gjort……

Vad har ni pysslat med denna lördag?

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

12 reaktioner på ”Trööött

  1. *hihi* Vi hade också en sån dag igår! Vi var i närmsta större stad och inhandlade lussekläder och ljus mm… Det skulle ha städats och plockats fram stjärnor och ljusstakar, men i stället har jag allt kvar till idag… Kände mig lite stressad över det igår kväll, men slängde på en duk på köksbordet, fixade en adventsstake av blockljus, och satte fram en elljusstake i köksfönstret, så vi i alla fall kunde tända nåt nu på morgonen. Det räckte bra! Idag är det bara skönt att vi har en ledig dag framför oss, advent eller inte… 😉 Ha en härlig adventssöndag!

  2. Jag har rensat hårdnackat bland barnens leksaker och städat inför (hittills) yngstas tvåårskalas imorgon. Haft galet mycket känningar – en vecka kvar till BF :)

  3. Först en sväng till kyrkogården, tände ljus. Så slagits med div. sladdar och de barnsäkra eluttagen, som är vuxensäkra med, för fy, vad joxiga dom är!! Så besök, av bästaste vännerna, alltid välkomna, och gav ett härligt avbrott i alla svordomar! Så dagen har gått, utan att jag hunnit , det jag hade, som mål. Men skit samma, ny dag i morgon…

  4. Jag och sambon har varit hos mina föräldrar och så har jag och min mamma tagit en promenad i skogen. Innan dess köpte jag års glöggen.

    Jag har alltid varit nyfiken på hur man gör i en stor familj som eran. Hur många julklappar får varje barn?? och var går max gränsen för vad de får i summa? En stor grej eller flera små?

  5. Va kul med heldag i Uppsala :)

    Själv har jag skrivit tenta, handlat, lagat potatisgratäng, kött och hemmagjord sås, städat, diskat och letade efter lådan med advents-stakarna… (Gav upp på att leta, det får karln fortsätta med imorrn) :)
Kommentera