Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tröttheten tar ut sin rätta

Är helt off nu, all ork och energi bara försvann – puts väck borta!
Väntar in Linnéa som kommer snart sen lägger jag mig direkt….kanske orkar jag ta thé och en macka först, kom på att jag har inte ätit middag ännu.
Magen protesterar den också, har varit stenhård hela kvällen så jag får snällt lyssna på kroppen och varva ner lite grann 😉

Vi kom iväg och övningskörde idag, 2 timmar snurrade vi runt och avslutade med att handla på Ica Maxi i Häggvik :-) Jag känner mig rätt säker på körningen men vill ändå köra lite mera just runt områden kring Sollentuna där uppkörningen kommer att ske.

Det har varit en varm dag och enormt kvavt igen, lilla minsta man gör framkallar härliga små svettpärlor 😀
Vi har tömt en garderop och en hög hylla för att Peter skulle ta med de till huset. Han och Kevin åkte dit efter middagen och blir borta hela helgen. Nästa vecka har vi fullt upp så då blir inget gjort i huset…
Vi har en viss tidspress om saker som ska vara klara snarast men det vet jag att Peter fixar, det gör han alltid <3 min klippa <3

Fick hem mitt paket jag beställt från Bluestore idag :-) Det mesta var till Linnéa som älskar att fixa med sitt hår så hon blev överlycklig 😉

P1000611 - Kopia
En ny locktång, en liten platt-tång, 2st olika hårspray och en borste. Beställde även lite annat men det är en present till någon så det kan jag inte skriva mera om 😉

Nu ska jag äta lite sen nattinatt

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

3 reaktioner på ”Tröttheten tar ut sin rätta

  1. Jag tog mitt körkort i november förra året. Körde upp i sollentuna precis som du ska göra. Ett tips. Snurra i rondellerna så att du vet precis hur du ska ligga när du ska till ett visst mål. Är ju 2 rondeller direkt efter varandra vid trafikverkets kontor och dom kommer du få köra i. Sen är det bara att köra lugnt och titta i speglarna så mycket du bara orkar!! Ta det säkra före det osäkra så ska det gå bra! Lycka till!

    Ett tips till! Om du har möjlighet att ladda ner ”Trafikskolan TEO” så gör det! Det programmet ser precis ut som det programmet man skriver upp på. Jag kördet det innan skrivningen och jag klarade det galant!
Kommentera