Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tröttis…

Älva är så trött och försöker sova men har just nu lite magknip som väcker henne med jämna mellanrum.

image

Mammas lilla hjärta

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

7 reaktioner på ”Tröttis…

 1. Hej Mirka jag måste säga att jag är djupt imponerad av dig som mamma jag har 3 barn en på snart 9 år och tvillingar på 2½ år.. mina minstingar är i en sån där härlig ålder där dom testar ALLT vilket är jätte mysigt i vis mån och roligt men efter att dom spolat ner 10000 tops i toan och 3 bananer tryter mitt humör, hur gör du för att inte få ”spelet”? jag räknar till tio sedan går jag ut och räknar kottar (läs röker 2 cigg) till jag lugnat mig och ser att dom ritat på våran nya tve..
  eller ritat på våran nya tapet, jag kan vara väldigt pedagogisk (då jag jobbar på dagis) men med ens egna är de ju inte alla gånger som de hjälper att säga nej du får inte de, eller nej gör inte så.. de känns som vissa dagar bli de MYCKET nej.. har du också såna dagar?

  Och till sist vad kul de ska bli att vi får se er i tven igen =)
  Och vilken mysig och jordnära blogg du har!!

  KRAMAR Rebecca

 2. Jag fick tipset o testa minifoam droppar INNAN varje måltid så gör den sönder gasbubblorna i tarmarna eller vad den gör.. Dundergrej allafall.. men tror nog du vet kanske t.o.m använt de till dina tidigare barn…

 3. Byt välling eller kolla om hon är allergisk för komjölk, då får man andra ersättningar på recept från apoteket!!

 4. Mirka, har du testat bärsjal? Om du inte har det tänker du bergis nu ”nä men lägg av gud vad jobbigt och bökigt” – så tänkte jag med!
  Men jag fick min trea ca en vecka innan du fick Älva så de är jämngamla och det ENDA som VERKLIGEN funkar när Emma har sin kvällsorolighet/magknip/bara allmänt ledsen/svårt att sova – är att bli instoppad och tajt knuten i vår nya (begagnade från tradera) trikåsjal Looma Sino. Den är TOPPEN och hon somnar omedelbart även om hon kämpat med det ett par timmar.
  Svårt att lära sig knyta?
  Inte ett dugg det går jättefort!
  Så smidigt och skönt med händerna fria till de andra barnen och deras bestyr.
  Kram Jennie
  Inte ett dugg, hur den ska knytas fattar man på en gång och sen finputsar man tekniken under några knytningar.
  Den är ju även så oslagbart bra eftersom man får händerna fria till andra ungar och deras bestyr.
  Prova om du inte redan gjort det!
  Kram Jennie

 5. Hej Mirka! Vilken ersättning ger du? Alla mina 3 har fått magknip av semper men inte NAN. Vet att det kan även vara åt andra hållet. Prova och byt ett tag. Kan funka :-))
Kommentera