Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tystnaden råder i huset

Allihopa sover, har betalat månadens räkningar och läst runt lite på
mina favorit-sidor:-)
Nu passar jag på att skriva lite här med:-D

Igår var vi ute efter middagen och Gittan hade gjort världens godaste äppelpaj!!
Allt åts upp snabbt:-) Tack gumman;-)

Även Carro kom ut med en god banankaka:-)

Idag skulle jag göra lite ärenden och gittan ville göra mig sällskap.
Skulle först till gymnasiet men kände mig lite stressad så hoppade över det…
Det kommer flera dagar då jag kan gå dit;-)

Istället så tog vi en skön promenad till Sigtunahems huvudkontor då jag skulle säga upp
en av våra parkeringar.
Därefter gick vi till Märsta centrum där jag handlade ett antal cykellås (Peter kom hem imorse
med barnens cyklar som stått på hans jobb!) och en cykelpump….

Sen åt vi en jättegod buffé på kinakrogen, blev så jäkla mätta:-D
Annelie M ringde och kom förbi på en snabbträff:-)

Handlade lite på Willys och tog sen bussen hem.

Många av mina Tradera-auktioner hade gått ut igår kväll så jag passade
på att packa allt och skicka vinnarmailen!
Blev drygt 1000kr rikare:-D
Inte illa alls för barnens gamla vårjackor och sommarskor:-)

Stressade sen iväg till dagis och snabbt hem för att diska och börja göra potatissallad.
Vi bestämde oss för grillning (med Gittans familj) till slut och det var ju gått som vanligt:-D

Anne-Lise och Jörgen kom ut de med och de hade köpt en tidig födelsedags-present
åt Victor (han fyller 30/5)!
Han fick en jättefin ny cykelhjälm!

Barnen var överlyckliga för att få cykla….men vi måste köpa nya hjälmar åt de flesta:-)

Imorgon ska jag inte göra nått speciellt tror jag…..Eller jo, ska göra Gittans äppelpaj:-D

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com
Kommentera