Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Tyvärr…..

Så kommer jag att göra en liten ändring här på bloggen för tillfället. En sak som jag verkligen ogillar att behöva göra men på grund av vissa saker så är det bäst så ändå!
Jag har nu ändrat i inställningarna så att jag måste numera godkänna alla kommentarer innan publicering.
Förhoppningsvis så är detta tillfälligt dock……

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

17 reaktioner på ”Tyvärr…..

 1. Mycket bra! Jag läser din blogg därför att jag beudrar dig och tycker att det är intressant att läsa om vardagen i en stor familj!! Du bjuder oss läsare att dela din vardag med dig, och din familj!! Tycker dock att vissa inlägg varit barnsliga och de behöver vi inte ta del av bara att slänga i papperskorgen:) God jul Önskar Caroline S

 2. jag förstår dig. Inte klokt igentligen att man ska behöva. Mycket otrevligt med otrevliga människor. Avundsjuka helt klart.Bra att sortera bort dom. Det ska bli så roligt att se er på teve snart. Började det den 3 januari?
  God jul på er alla/stor kram Annika Wahlberg

 3. Hej Mirka!
  Det tycker jag du gör rätt i, så slipper du läsa de elaka kommentarerna, jag önskar dig o din familj en riktigt GOD JUL o ETT GOTT NYTT ÅR kram på er

 4. Jag förstår varför och jag förstår dig. Synd bara att vuxna människor och framförallt mammor måste bete sig så mot andra, vi borde ju peppa varandra istället. jag är så imponerad av dig och peter, carola, Tina m.fl.

 5. Hej Mirka!
  Jag tycker att det låter mycket klokt! Tyvärr bara att inse att en del inte är riktigt friska och gärna lägger ner tid på att skriva dumheter…
  Jag önskar dig och din familj en jättegod jul, coh hoppas att ni får vara friska och slippa fler besök av kräksjukan!
  Kram Malin

 6. Hei! Jeg er en voksen jente fra Norge som nettopp har begynt å lese bloggen din! Syns det er spennende å følge hverdagen din med 10 barn! Du har en kjempeflott barneflokk! Selv har jeg fem barn, bare halvparten av hva du har. Min eldste er Amanda på 14 år, så kommer Adrian på snart 11, tvillingene Andrea og Alexander på 7 år og minstejenta Amalie som blir 3 år i februar. Kunne godt tenke meg flere barn jeg også, men tør ikke pga min alder. Jeg fylte nettopp 42 år nå… Kan jeg spørre deg hvor gammel du er? Har du planer om flere barn? Jeg ønsker deg og din fantastiske familie en god jul og et godt nytt år!

 7. Visst är det trist att man ska behöva ha det så och inte kunna publicera direkt, men det finns ju folk som inte kan bete sig ordentligt och måste slänga ur både det ena och det andra…som de troligt vis inte vågat göra IRL.

  Tänkte höra med dig hur ni gör vid julklappsutdelningen… Delas alla klappar ut och så öppnar alla sina klappar på en gång eller delar ni ut en och en och så öppnas de i den ordningen? Skulle vara kul att få lite nya tips och idéer.

  God Jul önskar jag dig och din stora härliga familj!

 8. God Jul Gott Nytt År. Jag min dotter ser fram mot se er på tv snart. Hoppas att ni ärfriska fram till jul och nya året.

 9. Hoppas det funkar bra med nya inställningen och att du slipper "onödiga" kommentarer!
  Önskar dig och din familj en riktigt GOD JUL!! :-)
Kommentera