Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Underbara människor!

Jag fick ett paket igår på posten. En för mig helt okänd tjej kontaktade mig på FL och undrade om hon kunde få vår adress då hon hade sytt något litet till vår kommande bebis!
Detta fick vi:

Såå fruktansvärt fint, vilken duktig sömmerska hon är!!
Tusen och åter tusen tack för denna fina present:-)

Kolla gärna in på hennes hemsida :

http://mari78.blogg.se/aelsklingsbarn/

Idag fick vi ett litet gulligt brev från Ulla i Umeå:-) Även hon skickade 2 hjärtor som jag antar att hon har gjort själv:-)

Jag blir så rörd av dessa underbara människor som kontaktar oss, ringer eller skickar brev:-)

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

6 reaktioner på ”Underbara människor!

 1. Vad glad jag blir över att du tyckte om det jag skickade. Jag hoppas det kommer till flitig användning framöver. Ta hand om dig, magen och stora familjen!
  Kram
  M

 2. 2010-03-23 @ 23:04:02

  Postat av: Mia

  Haha, råkade klicka iväg kommentaren för fort !!
  Tänkte bara säga att det där tyget är inte billigt !!! Å ett väldigt poppis tyg för oss i "syvärlden" Kaninerna är en klassiker :)
  Generös tjej !!!

 3. Vilka gulliga människor det finns! Tyvärr kan jag inte sy men jag är "snäll" ändå.
  Och jag gillar hela er familj och tycker ni har världens finaste ungar. Kram & lycka till med allt. OCH, du Mirka, klart att ni ska ha FLER barn!
Kommentera