Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Utfall och knäböj

Linnéa filmade lite så ni som önskade får se :-)
Tyvärr så blev filmsnutten med de vanliga knäböjen jättesuddig så det får jag filma om en annan gång men här får ni se hur jag gör knäböj med pilatesboll 😉

Och en variant av utfall….

Jag tränade låren, baken och magen i nästan en timme idag och satan i gatan vad det kändes i bena när jag gick till dagis efteråt 😀 Lär nog få skapligt med träningsvärk imorgon 😀

UPPDATERING:
Nu visar jag min favorit-utfall 😉

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

5 reaktioner på ”Utfall och knäböj

 1. Hej! Jätte roligt att läsa din blogg, har precis hittat hit, men följde er flitigt när ni var med i familjen annorlunda :)
  Tänkte bara fråga hur du hinner med allt! Hemmet, barnen, dig själv mm mm mm, jag har idag 3 barn och skulle jätte gärna ha 2 till, men jag hinner knappast med dem jag har idag. Min man jobbar heltid och jag är mamma ledig med lill tjejen som är nu 13 månader. min dag ser ut så här:
  vakna 6.30 och göra i ordning barnen (8 år och 6 år) till skolan, lämna dem i skolan, komma hem och städa, diska, bädda sängar mm. laga lunch, efter lunchen måste jag hinna tvätta lite kläder innan jag ska hämta barnen i skolan vid 14.30, sen ska vi komma hem och ge barnen mellanmål och sätta igång med middagen, efter middag är det läxläsning och bad, sen ska dem sova, och klockan 22.00 när jag har lagt lilltjejen (hon vägrar somna tidigare) så somnar jag själv på soffan! Jag behöver verkligen träna men känner inte att det finns tid för det! Så när jag läser din blogg och ser hur duktig du är när du hinner med barn, hem och träning undrar jag vad det är för fel jag gör :( skulle vara jätte glad om jag fick lite råd! (ps. bor ni inte i märsta längre?)

 2. Hej Mirka!
  Kul att se alla dina övningar som du utför här på bloggen! Jag skulle bara vilja ge dig ett litet tips: Att se till när du utför knäböj och utfall att inte få knäna framför tårna när du går ner så att säga för det sliter något så otroligt på knäna och såna besvär tycker jag inte att du ska få :) Försök i knäböjet att komma lite längre bak mer dumpan och att gå rakt ner i utfallet! Tack för en trevlig blogg också :)
  Kram

 3. Haha, det ser jättelätt ut när du har en liten krypande buse bakom dig som vill vara med. 😀 Bra övningar iaf – träningsvärken kommer snart visa som benmuskler! =)
Kommentera