Här har ni en numera 11-barnsmamma i sitt esse som driver en av Sveriges största föräldrarbloggar. Vår familj består av Peter 48år, Mirka 39år, Kevin 14år, Linnéa 12år, Jennifer och Benny 9år, Selina 8år, Victor 6 år, Oliver och Alice 5år, Thor 3år, Nellie 1 år och Älva född 22/12-11. Jag har även 3st bonusbarn: Emmelie 25år, Daniel 19år och Mikaela 18år :-) Vår familj medverkar för 3:e säsongen i Familjen Annorlunda :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-)

Add Comment Register

Varmt som f..

Det har varit riktigt varmt igen, vad man än har gjort så har svetten runnit och alla är så där härligt klippiga:-D
Jag gnäller inte även fast det har varit som bastu inomhus och nästan värre utomhus….jag gnäller inte! Hellre detta än vintern som var:-D

Idag har vi varit ute hela dagen. Mamma kom med Denise och Gitta med sin Alissa:-)
Ungarna har varit så där lagom ”roliga” och gnälliga som de lätt blir i bastun värmen:-D Tur att det är lite svalare i allrummet än i övriga lägenheten och där har barnen lekt när det har blivit för jobbigt ute:-)


Nellie i sin nya fina body hon fick av Gitta som köpte den i Usa:-)


Lill-mamman Alice:-)


Lill-prins(essan) som vill ha tofs så fort nån av tjejerna har det och rosa väskan passar ju honom gallant:-D


Linnéa och Alissa:-)

Efter maten bytte jag till sittdelen på Nellies vagn. Hon är såå nyfiken på allt som sker runt om henne och gillar inte riktigt att ligga ner så det kändes som att det var dags för sittdelen nu:-)


Och hon blev så nöjd så:-)


Härligt med svalkande bad:-)

Vi åt goda laxmackor ikväll och tittade på den nya variationen av Liftaren. Helt okej men jag gillar originalet med Rutger bättre:-)
Mikaela sms:de strax efter kl.24 och ville komma så hon är hos oss nu och sover över:-)

Igår fick vi paket av Monika igen:-) Hon har sen tidigare stickat lite åt Nellie och några par sockor:-)


Till Nellie:-)


Lite pulsvärmare till barnen och sockor:-)

Tusen tack Monika, du är så duktig och generös och barnen blir riktigt glada av presenterna:-)

Nellie fick en t-shirt av vår gamla vän Anne-Lise. Hon har köpt det på Gotland när hon var där och hälsade på sin son:-)

Tjusigt:-)

Nu tror jag att de stora barnen har kommit till ro där nere så ska nog hitta sängen jag med:-D
God natt……….

Om tiobarnsmamma

Elvabarnsmamma Mirka Norrström Familjen Annorlunda Här har ni en 11-barnsmamma i sitt esse:-D Familjen består av Mirka 39år, Peter 48 år, Kevin 14 år, Linnéa 12 år, Jennifer och Benny 9 år, Selina 8 år, Victor 6 år, Alice och Oliver 5 år, Thor 3 år, Nellie 1 år och Älva född 22/112-11 :-) Följ gärna med och läs om mitt smått kaotiska liv:-) För kontakt: mirka_karanko@hotmail.com

10 reaktioner på ”Varmt som f..

  1. Hej! Att folk ens orkar komentera allt du gör och inte gör. Ni kan väl inte tro att Mirka är hellt bakom med tanke på att hon har alla dessa barn. Mina dom har med kommit upp i det läget snabbt. Inte värre än att dom sitter i sina babysittrat timme in och timme ut. Eller man sätter dom i en lära gå stol tidigt. Nä ta och låt var och en göra vad man vill med sina barn. Jag tror var och en vet sitt eget bästa för sina barn. Och ska man bara klaga och gnälla behöver man inte ens kommentera eller läsa på bloggen. Förlåt Mirka men e så trött på allt gnäll om si och så på er familj. Jag längtar till säsong 3 börjar så man får se er i rutan igen. Kram

  2. Vad stor Nellie blivit. Hon är jättefin i klänningen från USA. Alla dina barn är så fina.
    Varför ska bara tjejer få ha tofs och rosa väskor? Killar vill väl också vara fina!

  3. Hej :) vilken underbar blogg & tänk att du har tid och ork att lägga ut bilder på dina söta barn också! tycker timmarna springer iväg, massor att göra och jag har inte ens hälften så många barn som ni 😉 Gi girl säger jag! Tycker du är underbar som mamma och att familjen är så söt! fortsätt med bloggandet!

  4. Fanny:Klart att hon inte sitter upp! Ryggstödet är på nästlägsta nivå och jämförbar med en babysitter. Och i det läget ser hon mera runt än när hon ligger ner:-)Sen är det inte långa perioder hon ligger i det läget heller….

    Annelie M: Tack, ja inte har jag några barn med ryggbesvär i alla fall:-D

  5. Men Fanny om du tittar igen på bilden så ser du att hon inte sitter upp helt… I det läget är det inget farligt.. Ja tror Mirka vet vad hon gör med sina barn,Nellie är ju inte den första….
Kommentera